Forum » Pomoč in nasveti » kako odstraniti...
kako odstraniti...
samsung113 ::
Zanima me kako komplet odstraniti Windows Media Player 9 ki je original na Windowsih.Poskusil sem že z Add/Remove vendar je še vedno program na disku!
jan01 ::
Se ga ne da. Lahko posnameš evropskov erzijo windows xpjev brez wmpja oz s nlite odstraniš...
Problem je v tem ker imam na Multimedijski tipkovnici tipko za predvajalnik in mi nonstop zaganja Windows Media Player! Drugače pa uporabljam Winamp.
ST-777 ::
Imam Logitechovo tipkovnico in ko uporabim njihov program, lahko nastavim tako, da s tipko izberem tisti media player, ki mi je všeč.
Verjetno je možno tudi s tipkovnicami drugih firm narediti isto.
Verjetno je možno tudi s tipkovnicami drugih firm narediti isto.
StratOS ::
Ker ga RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\wmp.inf,Uninstall po moje 'le skrije' ( ne vem, ker nimam te verzije OS-a ) je treba še deregistrirat vse komponente in/ali zbrisati.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
Am ja imam Genius tipkovnico cenejši razred in tega ni žal mogoče narediti.
Kako se to stori?
Pa sem le našel stvar kjer se da nastavit kateri program ti zažene na določeno tipko .
Ker ga RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\wmp.inf,Uninstall po moje 'le skrije' ( ne vem, ker nimam te verzije OS-a ) je treba še deregistrirat vse komponente in/ali zbrisati.
Kako se to stori?
Pa sem le našel stvar kjer se da nastavit kateri program ti zažene na določeno tipko .
Zgodovina sprememb…
- spremenil: samsung113 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nadgradnja msn messengerOddelek: Programska oprema | 1750 (1568) | Damjan Jagar |
» | Win Messenger ne da miru!!!!!!!!!Oddelek: Programska oprema | 1235 (1018) | andper |
» | Windows Messenger v XP-jihOddelek: Operacijski sistemi | 1030 (1006) | Mercier |
» | Windows messengerOddelek: Operacijski sistemi | 872 (813) | |ke |
» | Kako izklopit Windows MESSENGER ?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1691 (1334) | krucymucy |