Forum » Pomoč in nasveti » DRIVERJI ZA LAPTOP ?!
DRIVERJI ZA LAPTOP ?!
lprelesn ::
Čao ! ....nikjer ne najdem tapravih driverjev za grafično kartico na laptopu za OS XP SP3 ?! Imam acer-jev prenosnik grafična pa je --nVidia GeForce 7000M !
prosim za pomoč....a ja pa na nvidiini strani sem že zdownloadal diriverje pa ni delal in dejansko sploh ne odkrijem napake oz. razloga za nedelovanje...
hvala za pomoč , LP !
prosim za pomoč....a ja pa na nvidiini strani sem že zdownloadal diriverje pa ni delal in dejansko sploh ne odkrijem napake oz. razloga za nedelovanje...
hvala za pomoč , LP !
Zimavc ::
Se bi malo sposodil temo.
V sredo sem formatiral računalnik in na novo naložil OS. Od takrat naprej mi nedela zvok na Hp 6820s prenosniku. Imam naložene driverje z priloženega cdja in kasnje sem probal z driverji z uradne strani hpja. Stvar se predvaja ampak zvoka nikakor ni. Preveril sem tudi vse nastavitve, če bi bilo kaj na mute.
V sredo sem formatiral računalnik in na novo naložil OS. Od takrat naprej mi nedela zvok na Hp 6820s prenosniku. Imam naložene driverje z priloženega cdja in kasnje sem probal z driverji z uradne strani hpja. Stvar se predvaja ampak zvoka nikakor ni. Preveril sem tudi vse nastavitve, če bi bilo kaj na mute.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z grafiko v prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 883 (697) | goranzaric |
» | Ajajaj računalnik nagaja - Temen zaslon po zagonu windowsovOddelek: Pomoč in nasveti | 1052 (876) | kaladont |
» | Acer Aspire 5315 wireless driverOddelek: Omrežja in internet | 10628 (4616) | amigo_no1 |
» | Težav z prenosnikom- ACEROddelek: Strojna oprema | 2373 (1711) | c00L3r |
» | izbor komponent prenosnika glede na namen uporabeOddelek: Kaj kupiti | 1327 (1327) | Cveto |