Forum » Pomoč in nasveti » Neznano omrežje...
Neznano omrežje...
dare123 ::
Pozdrav.
Sem se malo igral z omrežji, wireless omrežji in sem dal iskanje brezžičnih omrežjih, ki so v dosegu in ni našlo nič. Potem sem pa priklopil wireless router v elektriko in mi je našlo dve omrežji.
Eno je bilo od tega routerja, ki sem ga priklipil, drugo pa neko neznano (Linksys). Nanj sem se povezal - je nezavarovano in internet ni deluje. Povezave je 2Mb/s in piše, da ni signala, čeprav zdaj pišem preko te povezave ta post.
Kako je to mogoče?
Sem se malo igral z omrežji, wireless omrežji in sem dal iskanje brezžičnih omrežjih, ki so v dosegu in ni našlo nič. Potem sem pa priklopil wireless router v elektriko in mi je našlo dve omrežji.
Eno je bilo od tega routerja, ki sem ga priklipil, drugo pa neko neznano (Linksys). Nanj sem se povezal - je nezavarovano in internet ni deluje. Povezave je 2Mb/s in piše, da ni signala, čeprav zdaj pišem preko te povezave ta post.
Kako je to mogoče?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wireless problemOddelek: Pomoč in nasveti | 569 (534) | dafon |
» | kabelski internet..vzpostavitev wireless povezave neuspešnoOddelek: Omrežja in internet | 2547 (2369) | BigSexy |
» | vzpostavitev wirelessaOddelek: Omrežja in internet | 3122 (2922) | jan01 |
» | kako nastaviti internet wlanOddelek: Omrežja in internet | 3852 (3541) | -ziga- |
» | Ali so angleži res noriOddelek: Loža | 3328 (2103) | grex |