Forum » Loža » krka dd
krka dd
jupy ::
mene zanima če kdo ve kako potekajo razgovori v krki
bil sem že na razgovoru, nato sem imel pred nekaj dnevi psiho teste,ki niso bili ravno izi. sem ekonomski tehnik delo pa mi ponujajo v proizvodnji
zanima me kdaj pokličejo oz kako sporočijo (kako si opravil psiho teste)
kakšne možnosti imam da me vzamejo?
bil sem že na razgovoru, nato sem imel pred nekaj dnevi psiho teste,ki niso bili ravno izi. sem ekonomski tehnik delo pa mi ponujajo v proizvodnji
zanima me kdaj pokličejo oz kako sporočijo (kako si opravil psiho teste)
kakšne možnosti imam da me vzamejo?
koyotee ::
edino to, da ne vem zakaj s takim poklicem v proizvodnjo zdravil???
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
ker nas je enkonomistov toliko da za našo izobrazbo ni primernih zaposlitev
kam bi pa lohk šel?
kam bi pa lohk šel?
Invictus ::
Ekonomskih tehnikov in tudi diplomirancev imajo poln kufer.
Oni rabijo ljudi v proizvodnji (tudi tam rabiš nekaj znanja ekonomije, če že ne drugega da razumeš kako se beležijo zaloge v skladišču in planiranje zalog), pa tudi za to da lahko ljudje delajo v tretji izmeni. Očitno jim gre dobro ...
LP I.
Oni rabijo ljudi v proizvodnji (tudi tam rabiš nekaj znanja ekonomije, če že ne drugega da razumeš kako se beležijo zaloge v skladišču in planiranje zalog), pa tudi za to da lahko ljudje delajo v tretji izmeni. Očitno jim gre dobro ...
LP I.
ja revoz res išče maš dela kolkr češ sam ko je treba pa plačo dat je pa bol tema
manj kot 500€
a dela kdo v sintezi?
a dela kdo v sintezi?
manj kot 500€
a dela kdo v sintezi?
a dela kdo v sintezi?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jupy ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trenutna plača v Revozu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 31023 (12187) | PunkDude |
» | Zaposlitev pošta in zdravstveni pregled (THC) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20151 (12253) | karnekdo1 |
» | Od berača do zaposlenega (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 13168 (10574) | lexios |
» | Dopustno obnašanje ali manipulacija? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8005 (4859) | solatko |