Forum » Omrežja in internet » Problemi z routerjem
Problemi z routerjem
axee ::
živjo v bajti sem uspostavil wireless omrežje, na ruterju je dd-wrt zadnja verzija, vse je nastavljeno pravilno, samo da router sprejme laptop, namiznega računalnika z wifi kartico pa ne. napiše da čaka na odgovor in kasneje čez 2 minuti napiše da povezava ni uspela in da bo poskušu še naprej. Kaj je lahko vzrok teh težav. Hvala za odgovor
- spremenil: axee ()
Wolfman ::
jst sm mel podobno težavo, router mi ni hotel sprejeti wireles, na kablu je pa delal v redu. Potem sem malo brskal po nastavitvah, pa nič. Na koncu sem resetiral router in ročno napisal nastavitve in je delalo. Pravzaprav imam same težave z wirelessom, par mesecev dela potem pa crkne. Poskusi pogledat nastavitve, pa poglej če ti router zazna tvoj PC in ali PC zazna router. Potem poskusi nastaviti LAN IP-je za vsak PC posebej. Če ne bo šlo napiši pa gremo naprej.
axee ::
Poskusi pogledat nastavitve, pa poglej če ti router zazna tvoj PC in ali PC zazna router. Potem poskusi nastaviti LAN IP-je za vsak PC posebej. Če ne bo šlo napiši pa gremo naprej.
Lahko na kratko poveš kako to narediti
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AOE 2 in t2 vprašanjeOddelek: Omrežja in internet | 2345 (2042) | kaktuss123 |
» | Linksys WRT54G In Tomato Firmware (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 18832 (11769) | Hayabusa |
» | Nastavitev modema za vidnost računalnikov povezanih v router?!Oddelek: Omrežja in internet | 9714 (9383) | Hanzek |
» | ADSL+static ip + 2 racunalnika + switchOddelek: Omrežja in internet | 2507 (2054) | Poldi112 |
» | Router FBR-1405TX - odpiranje portovOddelek: Omrežja in internet | 2497 (2206) | PriSon |