Forum » Programska oprema » virus ali kaj?
virus ali kaj?
LordTado ::
lp,mam problemček,in sicer mi kar naenkrat noče več odpirati enih strani v ff.google 24ur.com recimo.Net dela normalno kar naenkrat se pa pojavi to da piše samo waiting ko hočeš z googlom iskat,odpre ga normalno ko pa stisneš išči pa samo waiting...24ur.com pa kar na začetku že piše waiting.
mam xp pro sp2 na nod32 posodoblen,ff3...
Kaj bi to blo...
mam xp pro sp2 na nod32 posodoblen,ff3...
Kaj bi to blo...
- spremenil: LordTado ()
M-XXXX ::
ja mikrotorent laufam,ampak kaj bi blo to v povezavi?
Ker imam identičen problem- to ni virus ampak uTorrent problem. Če najdeš rešitev povej...
R33D3M33R ::
Omeji število vhodnih in izhodnih povezav, mogoče celo upload/download. Meni (sicer na Kubuntuju) torrent popolnoma zabaše internet, če ne omejim vhodnih/izhodnih povezav.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Netcat + shranjevanje slikeOddelek: Programska oprema | 1840 (1620) | someone1 |
» | "Hočemo domene .xxx!" (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 24323 (22564) | BigWhale |
» | odpiranje strani in video povezavaOddelek: Pomoč in nasveti | 831 (763) | gasdani112 |
» | Odpira mi samo nekaj web straniOddelek: Pomoč in nasveti | 1613 (1426) | GA_PI |
» | Določenih www strani nikakor ne morem odpret...Oddelek: Pomoč in nasveti | 772 (726) | Sade |