Forum » Omrežja in internet » Internet skoraj (ne)dela
Internet skoraj (ne)dela
Sba ::
Težava je najverjetneje da prevečkrat pokaže "Request timed out" in to celo do routerja/modema. V praksi zgleda to tako, da je za prikaz strani treba večkrat pritisniti refresh.
Sprva sem sumil kakšno nesnago, pa Spybot s&d in AVG free nista ničesar našla. Ponovna namestitev mrežnih gonilnikov tudi ni odpravila zadeve. Hec da se mi je to pojavilo že drugič odkar imam ta računalnik in to v približno enakem časovnem presledku (~3 mesece). Prvič sem to odpravil s formatiranjem. Sedaj pa nebi spet rad ponovno nalagal sistema.
Povezava je preko wlan-a (p5k-e wifi). Na prenosniku pa povezava deluje, kot mora, torej je težava v mojem računalniku.
Je imel kdo podobne težave? In kako bi to najlažje odpravil?
Sprva sem sumil kakšno nesnago, pa Spybot s&d in AVG free nista ničesar našla. Ponovna namestitev mrežnih gonilnikov tudi ni odpravila zadeve. Hec da se mi je to pojavilo že drugič odkar imam ta računalnik in to v približno enakem časovnem presledku (~3 mesece). Prvič sem to odpravil s formatiranjem. Sedaj pa nebi spet rad ponovno nalagal sistema.
Povezava je preko wlan-a (p5k-e wifi). Na prenosniku pa povezava deluje, kot mora, torej je težava v mojem računalniku.
Je imel kdo podobne težave? In kako bi to najlažje odpravil?
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priprava samodejnega popravljanja - Win 10Oddelek: Operacijski sistemi | 5445 (4470) | 90anze |
» | Preobremenitev procesorja?Oddelek: Strojna oprema | 2340 (2012) | lebang1 |
» | slušalke - slišim ventilatorOddelek: Strojna oprema | 1373 (1209) | WyattEarp |
» | WD My Book HOME 500GBOddelek: Pomoč in nasveti | 877 (766) | MojsterIvanć |
» | Težave z lanomOddelek: Omrežja in internet | 1205 (1023) | neoto |