Forum » Pomoč in nasveti » Na prenosniku je slika na projektorju je ni
Na prenosniku je slika na projektorju je ni
Butec123 ::
Se pravi na IBM prenosniku so XPji in ko ga preklopim na projektor mi preko BS Player_ja ne prikaže filmčka (pojavi se samo črn zaslon). Če filmček izklopim mi projektor in prenosnik delata, dela pa mi tudi če vrtim mov ali flv datoteke.
Kaj je za storiti.
Kaj je za storiti.
residual ::
Mislim, da je problem v Overlay-u, ki prikazuje sliku v BSplayerju le na primarnem zaslonu (v tvojem primeru LCD zaslon prenosnika). V nastavitvah zaslona preklopi da bo primarni zaslon analogni CRT (projektor) in sekondarni LCD zaslon. Potem bo projektor prikazoval sliko, LCD pa črn okvir.
Ja bom probal.
Zanima pa me tudi ali nemorem na obeh dveh hkrati (prenosnik in projektor) imeti slike. Kajti preko MOV in FLV imam povsod sliko.
Zanima pa me tudi ali nemorem na obeh dveh hkrati (prenosnik in projektor) imeti slike. Kajti preko MOV in FLV imam povsod sliko.
Residual: ja zadevo sem sprobal in deluje kot si ti opisal.
Vendar bi rad da je na obeh straneh (prenosnik in projektor) slika.
Kdo kej ve o tem.
Vendar bi rad da je na obeh straneh (prenosnik in projektor) slika.
Kdo kej ve o tem.
ender ::
Potem ne smeš uporabljati Overlaya. BSPlayerja ne poznam, če pa namesto njega uporabiš Media Player Classic - Home Cinema, mu v nastavitvah nastaviš Output na EVR, Haali ali VMR, ti bo slika delala na vseh monitorjih (za EVR moraš imeti nameščen .NET framework, Haali pa rabi malo boljšo grafično kartico; VMR uporabi samo če EVR ali Haali ne delujeta, in preizkusi različne VMR možnosti, ker določeni VMRji uporabljajo overlay).
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HD na PC-ju, minimalne zahteve?Oddelek: Zvok in slika | 6152 (3325) | zavajon |
» | DVI SplitterOddelek: Zvok in slika | 1578 (1343) | itak37 |
» | povezava projektorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 5149 (4947) | ursula100075 |
» | Težave z gledanjem filmov vseh formatovOddelek: Zvok in slika | 2130 (1970) | zee |
» | Projektro ne predvaja filmov!Oddelek: Zvok in slika | 1282 (1194) | bzp |