Forum » Pomoč in nasveti » remote v visti
remote v visti
Alessio983 ::
Hay !
Torej imam naložen sistem VISTA ULTIMATE 32 bitno , in mi deluje super ,zatikat pa se je začelo v remotu , ko se povežem s službe , ali pa od kot drugot na remote mi kišta zmrzne , tako da moram resetirati potem ko pridem do nje , povezujem se z xp vidnovsi , to mi ni delovalo nikoli , imam jo že dobro leto gor , sedaj pa pogosto zmrne prek remota
LP
Torej imam naložen sistem VISTA ULTIMATE 32 bitno , in mi deluje super ,zatikat pa se je začelo v remotu , ko se povežem s službe , ali pa od kot drugot na remote mi kišta zmrzne , tako da moram resetirati potem ko pridem do nje , povezujem se z xp vidnovsi , to mi ni delovalo nikoli , imam jo že dobro leto gor , sedaj pa pogosto zmrne prek remota
LP
jishiri ::
imam enake probleme kjub temu da dovoljujem na obeh racunalniki za uporabo RDC-ja me enostavno noce poslusat in prekine povezavo.. verjetno ima se kaksno dodatno moznost ki jo je treba vkljuciti.
naslednja neznanka je kje?
oprosti ker sem se vmesal v tvojo temo
naslednja neznanka je kje?
oprosti ker sem se vmesal v tvojo temo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Remote Desktop, nastavitevOddelek: Omrežja in internet | 7924 (4798) | fosil |
» | Kateri remote control / daljinec za PC ??Oddelek: Kaj kupiti | 3009 (1824) | malini |
» | Remote Desktop problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1232 (1078) | DaDek |
» | Upravljanje predvajanja pesmi(recimo winamp) z daljincemOddelek: Strojna oprema | 3231 (2700) | nokia6310 |
» | Remote desktop connectionOddelek: Programska oprema | 3253 (2841) | CaqKa |