Forum » Strojna oprema » Acer Aspire 7520 - Problem
Acer Aspire 7520 - Problem
neix ::
Pozdravljeni!
Nekaj dni nazaj sem rutinsko updejtal vse driverje na omenjenem prenosniku, 2 dni kasneje po brezhibnem delovanju pa sem računalnik resetiral. Od takrat dalje mi mrežna kartica, oz. acerjeva eNet Manegment aplikacija ne zazna domačega Wireless omrežja. Ko odprem nastavitve naprav v Device Managerju piše da naprava deluje brezhibno.
Poskusil sem že driver za acerjevo aplikacijo in za wireless napravo izbrisati in posneti nanovo, na napravi sem celo uporabil možnost "Roll Back Driver", nič ne pomaga. Poskusil tudi nanovo postaviti Wireless omrežje, vse brez najmanjših težav.
Ko je prijatelj poiskusil povezati njegov prenosnik na moje Wireless omrežje je imel nekaj težav in sva na koncu obupala. Poskusil sem tudi iskati omrežja drugje in dobil pričakovan rezultat, nikjer ne najde nobenih omrežij (zgleda kot da niti ne poskusi iskati, ker avtomatsko po 1 sec neha).
Na Pomoč!
LP Nejc
Wireless router:
Linksys WRT54GL
Acer Aspire 7520G:
AMD Turion x2 Mobile Technology 2.00GHz
2.00 Gb RAM
320GB HDD
nVidia GeForce 8400M 256mb
Wireless adapter:
Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter
Nekaj dni nazaj sem rutinsko updejtal vse driverje na omenjenem prenosniku, 2 dni kasneje po brezhibnem delovanju pa sem računalnik resetiral. Od takrat dalje mi mrežna kartica, oz. acerjeva eNet Manegment aplikacija ne zazna domačega Wireless omrežja. Ko odprem nastavitve naprav v Device Managerju piše da naprava deluje brezhibno.
Poskusil sem že driver za acerjevo aplikacijo in za wireless napravo izbrisati in posneti nanovo, na napravi sem celo uporabil možnost "Roll Back Driver", nič ne pomaga. Poskusil tudi nanovo postaviti Wireless omrežje, vse brez najmanjših težav.
Ko je prijatelj poiskusil povezati njegov prenosnik na moje Wireless omrežje je imel nekaj težav in sva na koncu obupala. Poskusil sem tudi iskati omrežja drugje in dobil pričakovan rezultat, nikjer ne najde nobenih omrežij (zgleda kot da niti ne poskusi iskati, ker avtomatsko po 1 sec neha).
Na Pomoč!
LP Nejc
Wireless router:
Linksys WRT54GL
Acer Aspire 7520G:
AMD Turion x2 Mobile Technology 2.00GHz
2.00 Gb RAM
320GB HDD
nVidia GeForce 8400M 256mb
Wireless adapter:
Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter
.:° BiO-haZarD °:.
- spremenil: neix ()
stuff ::
Sej mogoč se sliši čudn pa ok! Probi si naložit software od wireless-a ter se poskusi povezat z njim na wireless in ne preko windows wirelessa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wireless programOddelek: Programska oprema | 4033 (2098) | zan5 |
» | Cisco Linksys WRT54GH - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1958 (1691) | AAndr0 |
» | Internet izven domaOddelek: Omrežja in internet | 841 (715) | francek1 |
» | Nastavitev interneta (dom podiplomcev)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1468 (1179) | kilobajt |
» | SecureW2; Žična in brezžična povezava na istem laptopu (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7950 (7296) | ArchNem |