Forum » Loža » Prejšnje življene
Prejšnje življene
Marabela ::
Kje dobit način recept, da ugotoviš, kaj si bil u prejšnjem življenju??? Nekaj se gleda po datumu, a kdo ve kako oz. ma kdo link?
Gh0st ::
Jest sm enkrat biu, pa sem ugotovu da je vse skup en nateg. S kolegom sva mela tri dni razlike (2. in 5. maj) pa je pokazal isti rezultat. Isto za mojo kolegico, ki je pa rojena avgusta....
nateg, res. tega se ne da zračunat.
nateg, res. tega se ne da zračunat.
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)
burekar ::
Če bi hotel resnico izvedet, bi moral biti vsaj na nivoju povprečnega indijskega jogija. Vse drugo je bolj ali manj natega.
"The last 29 days of the month are the hardest."
- Nikola Tesla
- Nikola Tesla
Marabela ::
Ja sej vem, da je tist k je na netu nateg, k je tak program poj pa letnce not ustavš... Tist je nateg...
Mene zanima kao ena formula, ki se izračuna-datum rojstva pa u kšno razpredelnco pogledaš....
Mene zanima kao ena formula, ki se izračuna-datum rojstva pa u kšno razpredelnco pogledaš....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sprememba cene turističnega aranžmajaOddelek: Loža | 2989 (2009) | c3p0 |
» | VIJA 7 D.O.O. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13197 (10640) | fantasycamp |
» | arhiv objav oglasov spletnega prodajalca avtomobilov (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15610 (14039) | Roadkill |
» | Velik nateg Kuponko.si (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17234 (14114) | Brias |
» | Pa končajmo prvoaprilsko šalo...Oddelek: Novice / Obvestila | 2327 (2327) | nojus |