Forum » Programiranje » Delo z ASP tehnologijo
Delo z ASP tehnologijo
Ethical ::
Lep pozdrav vsem skupaj,
Eno vprašanje imam v zvezi z ASP tehnologijo-skriptni programski jezik VBScript. Verzija IIS-ja je 5.1.
V kakšno obliko lahko spravim podatke, ki sem jih preh vnesel v obrazec(ena anketa), in sem jih nato prikazal na eni drugi ASP strani(recimo Get_anketa.asp)?a lahko recimo v Get_anketa.asp uporabim objekt object.copyfile? probov sm že z klicanjem obrazca(aka form1) z Request.QueryString("form1"), pa mi ni ratalo. Kakšna ideja?
Zlo dobro bi bilo, da bi mi to vsebino, ki sem jo vnesel v obrazec, dal v saj v text fajl nekam na disk/mreža.
že za vnaprej hvala za strokovno pomoč,
E.
Eno vprašanje imam v zvezi z ASP tehnologijo-skriptni programski jezik VBScript. Verzija IIS-ja je 5.1.
V kakšno obliko lahko spravim podatke, ki sem jih preh vnesel v obrazec(ena anketa), in sem jih nato prikazal na eni drugi ASP strani(recimo Get_anketa.asp)?a lahko recimo v Get_anketa.asp uporabim objekt object.copyfile? probov sm že z klicanjem obrazca(aka form1) z Request.QueryString("form1"), pa mi ni ratalo. Kakšna ideja?
Zlo dobro bi bilo, da bi mi to vsebino, ki sem jo vnesel v obrazec, dal v saj v text fajl nekam na disk/mreža.
že za vnaprej hvala za strokovno pomoč,
E.
Unigraphic NX4, ME10.45 powered by AMD Opteron 165 DC, GPU X1900XT-R580
salesky ::
Dej malo bolj normalno napiš kaj bi rad in kak je problem. Zakaj si rabu Request.QueryString("form1")?? Vsak field preber in ga shrani kamor hočeš.
Malo več info napiš pa ti bom pomagu.
Malo več info napiš pa ti bom pomagu.
Ethical ::
Hvala za pomoč, sem že našel rešitev. z object.createXXX objekti sem naredil pot do mesta, kjer se bo bodo shranjevale ankete, ter shranil v primeren format. Čudn da se tega nism prej spomnil. LOL
Hvala še enkrat,
E.
Hvala še enkrat,
E.
Unigraphic NX4, ME10.45 powered by AMD Opteron 165 DC, GPU X1900XT-R580
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ASP.NET (C#) - PomočOddelek: Izdelava spletišč | 1114 (891) | Denisj |
» | Zaščita pred SQL injection - user?Oddelek: Izdelava spletišč | 1948 (1376) | techfreak :) |
» | ASP- prenašanje vrednostiOddelek: Izdelava spletišč | 1353 (1188) | Microsoft |
» | ASP dinamični INCLUDEOddelek: Izdelava spletišč | 919 (854) | Joze_K |
» | Kako zaceti z PHP in MySQLOddelek: Programiranje | 2421 (2125) | simon |