» »

Patria naj bi podkupila premiera Janšo

Patria naj bi podkupila premiera Janšo

Temo vidijo: vsi
««
64 / 139
»»

imagodei ::

Heh, Janševi verniki še himne ne znajo pet...
- Hoc est qui sumus -

Magic1 ::

A se meni samo zdi, a bo zdaj padalo po JJ iz vseh strani, ker izgublja svojo moč nad svojimi podaniki?
On ima veliko masla na glavi, a so se vsi bali povedat. Mogoče naš Sanader?
PS: sej imajo levi tudi, samo ni nobenega velikega vodje tam, ki ima besedo nad vsem.
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

enota13 ::

Nič drugega kot primitovno kričanje. Zakaj pa ne skandirajo imen Črnkoviča in Krkoviča in ne zahtevajo oprostilne sodbe tudi zanju? Kot da ju ni v procesu. Janša je svetnik, ta druga dva pa tudi če gresta pred zid ali kaj? Tipična pripadniška ozkoglednost in zanikanje vsega ostalega in drugačnega. In potem poslušaš med množico še izraze razočaranja v smislu: "... zato pa smo tam, kjer smo." Ta manifestacija pač ni iskrena, ti ljudje pred vhodom so bili grdo zlorabljeni s strani desne politične opcije.

Arto ::

A če se pri državnih poslih ugotovi korupcija, se lahko naloži vpeletenmu podjetju, da mora kaj plačati nazaj državi?

mailer ::

Še najbolje bi bilo, da bi se začele podirat domine. Sploh ni važno ali na noter ali na ven, samo da bi padle vse.

Nissan-GTR ::

l bo hecn brat pol kako bodo hvalil komuniste sodnike na višjem sodišču k bodo ti skenslal tole sodbo, češ kako so se končno uprli Kučanu in UDBI in jadajada.

a misliš, da so šli rdeči tako daleč na montiranem procesu, da bi ga pa zdej na višjem sodišču oprostili... Malo morgen...

Drugače smo pa dons zmagal, še Zokija postavimo namesto Alenke na čelo vlade, pa dobimo popolno zmago... Jagodo na smetani...

Zgodovina sprememb…

Matako ::

Uf, Kunstelj je pa že obljubil, da se mu bo pridružil v kehi v primeru, da je obsojen! Po mojem ni računal, da bo res. :))

Naslednji Mikijev Prison blog bo izgleda v kooperaciji. 8-)
/\/\.K.

PaX_MaN ::

Nissan-GTR je izjavil:

a misliš, da so šli rdeči tako daleč na montiranem procesu, da bi ga pa zdej na višjem sodišču oprostili... Malo morgen...

Zborček za drugo republiko je o tem kar precej prepričan.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PaX_MaN ()

Invictus ::

Nič bat. Zaenkrat je samo obsojen.

Zdaj je treba sodbo še spisat.

To bo trajalo 1 leto ...

In mu je izročit.

Kar bo spet trajalo nadaljnji 2 leti.

Me zanima če ima rezervirano karto za Avstralijo ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Prosim razširite, da ste JajoJeKriv(tm) moto prvič slišali tukaj - sodnica samo kopira.
/\/\.K.

DeeJay ::

tale komad paše dans

Meni ni jasno, kako bi bilo sploh možno, da je JJ nedolžen. On je veliki vodja SDS in ne vem kako bi se tak posel sklenilo brez njegovega dovoljenja.
Ne mi rečt, da je uboga ovčka, ki ni vedela, kaj se dogaja v njegovih vrstah...
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

WarpedGone ::

Dokazi. none.
Zbogom in hvala za vse ribe

Po forumih je norišnica. Nabijanje dosega epske razsežnosti. Bo infrastruktura sploh zdržala? Imaš ves razpon od histerije do orgazmiranja, vmes monologe razumarjev izgubljene v vetru.

To je treba posneti in shraniti za prihodnje rodove, da bodo vedeli kake smo imeli.

Magic1 je izjavil:

To je bil bolj Kahl. ;)
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

kmetek ::

Šampanjec se hladi.

Matako je izjavil:

Bo infrastruktura sploh zdržala?

SDS.si je že dol padla. :P

BladE_ ::

WarpedGone je izjavil:

Dokazi. none.

Mislim... pa daj odpri oči... predvidevam, da nisi 70letni upokojenec, ki še vedno misli, da živi nekje v preteklosti in da je JJ car?!
Akcija - Reakcija

Oki ::

Magic1 je izjavil:

Meni ni jasno, kako bi bilo sploh možno, da je JJ nedolžen. On je veliki vodja SDS in ne vem kako bi se tak posel sklenilo brez njegovega dovoljenja.

Isto kot Kahel. Obrambni minister in se tak posel spelje brez njegovega dovoljenja. Ne mi rečt, da je uboga ovčka, ki ni vedela, kaj se dogaja v njegovih vrstah...

WarpedGone ::

Mislim... pa daj odpri oči... predvidevam, da nisi 70letni upokojenec, ki še vedno misli, da živi nekje v preteklosti in da je JJ car?!

Katere besede izmed "dokazi" in "jih ni" ne razumeš?
Al je po tvoje dovolj, da se ti nekdo "ne dopade spljoh" in da "itak vsi vemo da je baraba" da gre sedet?

Poglej še drugo plat: ~150M posel in samo 2 leti aresta in 37k eur kazni? Da bi moral kakrkoli vrnit, tega ne zahtevajo.
Na začetku procesa se je sumljive 'dokaze' opravičevalo z obstaja sum, sigurno bo do konca procesa tožilstvo pokazalo bolše dokaze. Kje so?
Zbogom in hvala za vse ribe

Me zanima koliko bo dobil un mulc, ki je pred tednom dni spizdil avtobus :))

trnvpeti ::

kmetek je izjavil:

tudi mene to zanima

Vanich ::

Folku se je odtrgalo - iz čistega veselja in navdušenja nad (ob)sodbo ropajo banke! Po en komad v Lescah in (zopet) na Jesenicah.:))

trnvpeti je izjavil:

kmetek je izjavil:

tudi mene to zanima

ironija bo ta, da bo dobil isto kot ti prevaranti ali več, škode je pa naredil minimalno.

trnvpeti ::

kmetek je izjavil:

trnvpeti je izjavil:

kmetek je izjavil:

tudi mene to zanima

ironija bo ta, da bo dobil isto kot ti prevaranti ali več, škode je pa naredil minimalno.

in njemu lahko reces kriminalc ali pa norc
jajotu pa niti namignit ne smes

ali pa opankotu nje ;)

Smurf ::

Pretiravate, tamal bo dobil v najslabsem primeru pogojno kazen.

Vanich je izjavil:

Folku se je odtrgalo - iz čistega veselja in navdušenja nad (ob)sodbo ropajo banke! Po en komad v Lescah in (zopet) na Jesenicah.:))

To je znan fenomen pri nemirih, večjih izpadih infrastrukture ipd. Takoj ko narod opazi, da je sistem kliknil... kanta za smeti v izložbo in hajd po TV!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

@nny ::

Dobro to! Igre so, kruha bolj malo, a se ne pritožujemo.:D

Kdaj si bosta z Zokojem delila celico?
'For most of history, Anonymous was a woman.' Virginia Woolf

@nny je izjavil:

Dobro to! Igre so, kruha bolj malo, a se ne pritožujemo.:D

Kdaj si bosta z Zokojem delila celico?

Zaenkrat se je za družbo ponudil le Miki. Lepo od njega!

Twitter:
Če bo Janša obsojen na arest, umaknem pritožbe in se mu pridružim. Maščevanje bo sladko. kaplar je pička za rešetkami. jaz pač ne #prison

EDIT: dejansko gre za zaroto. Najprej so zašili Mikija, nakar hitro še Jaja.. da bosta skupaj, kjer vemo kaj bo Miki naredu Jaju! O_o
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Matako je izjavil:

Vanich je izjavil:

To je znan fenomen pri nemirih, večjih izpadih infrastrukture. Takoj ko narod opazi, da je sistem kliknil... kanta za smeti v izložbo in hajd po TV!

Yap - "Tomorrow you're homeless - (but) tonight is a blast!" (Dead Kennedys - Riot)

dronyx ::

Jaz se samo čudim, koliko ljudi pri nas dobesedno prosi na kolenih, če lahko z njimi manipulirajo. Najprej jokajo, da sodišča zapirajo samo male ribe, ostali imajo imuniteto. Potem se plošča obrne (verjetno zaradi pritiskov iz tujine in bankrota države), pa spet jokajo, da jim zapirajo ljubljenega vodjo in da gre za politično montirane procese. Zdaj pa razumi, kdor more?

No saj protislovja so razpršena povsod. Recimo še včeraj so jamrali, da je naš sodni sistem skorumpiran neučinkovit in zrel za komplet zamenjavo.

Samo hej, Jajota je pa le zašil. :))

A vzamete nazaj danes? ;)
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Ne, to pomeni lahko le eno - da še ni vse v moškem ali ženskem spolnem organu! Juhej!

Ko bodo obsodili še njegovo (Jajotovo) opico Andreja Lovšina, bom šele vesel.

Aston_11 ::

Sedaj bo počasi čas za spokati na tisto mistično farmo v osrednji Avstraliji.

Oki je izjavil:

Magic1 je izjavil:

Isto kot Kahel. Obrambni minister in se tak posel spelje brez njegovega dovoljenja. Ne mi rečt, da je uboga ovčka, ki ni vedela, kaj se dogaja v njegovih vrstah...

Kahla lahlo okoli ušes pa ne bo pogruntal...
Magic

Eh kaj pa vem, za Kahla velja "ali se dela ali pa je res".

Jaz se nagibam k prvemu. Lik je zvit.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Za Kahlo prav verjamem...vsa koleščka se ne vrtijo v eno smer.

enadvatri ::

Utk je izjavil:

Ampak zdaj bi pa verjetno res lahko vrnili Fincem to staro železo, oni pa nam milijone.

Dovolj je že bila obsodba v Avstriji, tako da bodo vračali do centa!

A podkupnino? Oz. do koliko gremo? Ves nakup... to bo težko no.

Mislim, saj razumem evforijo, danes rajamo.. a ostanimo realni. Denar nazaj od Patrie...
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Potem se plošča obrne (verjetno zaradi pritiskov iz tujine in bankrota države), pa spet jokajo, da jim zapirajo ljubljenega vodjo in da gre za politično montirane procese. Zdaj pa razumi, kdor more?

Zapirajo Tovšakovo(SKD), Kanglerja(SLS), Janšo(SDS).

Desne zapirajo, tudi upravičeno, levi pa imajo imuniteto.

enadvatri ::

Ves čas sem pravil, da SDS kratica stoji za Severnokorejsko Demokratsko stranko.

Vsaka podobnost je zgolj naključje!

https://www.facebook.com/photo.php?v=10...

Silck ::

Še premal je dobu. V jugi so taki kot je on, imeli svoj otok!
Danas je teško biti lud... Velika je konkurencija!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Silck ()

dronyx ::

Nissan-GTR je izjavil:

Zapirajo Tovšakovo(SKD), Kanglerja(SLS), Janšo(SDS).
Desne zapirajo, tudi upravičeno, levi pa imajo imuniteto.

Zidar verjetno ne sodi na desnico? Pa tako gledanje mislim da nima smisla. Pravosodje naj obsodi krive, ne glede na to, kakšnega prepričanja je človek ali kakšno strankarsko izkaznico ima. Jaz osebno sem proti temu, da se zapre sto levih in sto desnih za protiutež.

Ups!

Ups!

Ostani vesel, Janez!
/\/\.K.

Zidar verjetno ne sodi na desnico?

Zidar sodi med alkoholike, politično pa ne vem, kam sodi. Dejstvo je, da so naša sodišča v kratkem času obsodila bivšo glavno tajnico SKD, enega najpomembnejših članov SLS in predsednika SDS. Izgleda, da v tej državi na politični levici sploh ni kriminalcev, so samo na desnici, kar je skregano z zdravo pametjo.

Thalerja med korupcijo recimo celo kamere posnamejo, pa nikomu ništa. Cela generacija LDS funcionarjev je uničila to državo, jo oropala, pa nič. A je kdo bil zaprt? Kdaj bosta šla v zapor Frederika Kresal, pa Miro Senica? Nikoli!

Pa kaj je s procesom Patria 2, kjer je LDS Cekuta glavni? Aja, nič, še začelo se ni, ker Cekuta noče priti na sodišče.

O ljubljanskem županu bolje, da ne govorim. Včeraj je spet solil pamet celi Sloveniji.

Pa poglejmo še en banalen primer, tiste nalepke za registracijo. Bandelj in Bohinc na koruptiven zrihtata mega posel eni fotokopirnici, ki jo vodi Bandljev prijatelj. Naše krivosodje, tožilstvo, ne naredijo nič. Na koncu bo za to odgovarjal Mate, ker je iz SDS in bo šel v zapor, ker je ta mafijski posel prekinil.

Tako, da vi kar odpirajte šampanjce ob današnji razsodbi našega sodokrivja in si pripovedujte pravljice, kako so danes politično neodvisni sodniki in tožilci začeli delati red v državi. Sodbo so izrekli isti stavbi, kjer so potekali t.i. Dahavski procesi.

^kva je blo to, nekih petnajst logičnih zmot?^

jype ::

Se mi je zdelo, da corega partyju pred sodiščem nekaj manjka. USS Nimitza ni tam!

Folku se je zjanšalo! :))
/\/\.K.

Eureka ::

Deli in vladaj FTW ! Samo greš na 24 ur pa jih maš vsaj 50% ki se delijo na Janša in JankovičKučan klane in čim nisi z njimi si avtomatično pri drugih. Ni čudno, da lahko delajo kar hočjo, če pa imamo še toliko naivnih sodržavljanov ...
For some, it's drugs. For some, it's gambling. For many of us, it's food.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Eureka ()
««
64 / 139
»»