» »

Patria naj bi podkupila premiera Janšo

Patria naj bi podkupila premiera Janšo

Temo vidijo: vsi
««
66 / 139
»»

Mr.B ::

friendbreez
Čemu je sploh pomembna vsota, ki jo je prejel Jajec? Če je dokazano prejemanje daril/uslug, je že to samo po sebi kaznivo dejanje!
Imaš za tožilca, kje te dokaze, ker jih bo v naslednji rundi potreboval.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

bluefish ::

oldguy je izjavil:

Seveda. Preprostežev, kot si ti, je v Sloveniji dovolj takorekoč za vsakim vogalom...
Indeed.
Več jih bo, predvsem fanatikov, ki podpirajo kult osebnosti in se jokcajo pred sodiščem - čisti WTF moment.

mtosev ::

oldguy je izjavil:

mtosev je izjavil:

a ma kdo občutek, da bo tole pripomoglo k boljši priljubljenosti stranke SDS?
neki občutek mi to govori:D

Seveda. Preprostežev, kot si ti, je v Sloveniji dovolj takorekoč za vsakim vogalom...
in kje si ti mene povezal s tem? zlo funny
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

Mipe ::

Ko končno deluje pravna država, pa protestirajo. Jao.

Massacra ::

Mr.B je izjavil:

friendbreez
Čemu je sploh pomembna vsota, ki jo je prejel Jajec? Če je dokazano prejemanje daril/uslug, je že to samo po sebi kaznivo dejanje!
Imaš za tožilca, kje te dokaze, ker jih bo v naslednji rundi potreboval.

A so bili danes ljudje obsojeni na "rekla kazala"? Uh, potem pa mamo res zanič sodišča!

oldguy ::

mtosev je izjavil:

in kje si ti mene povezal s tem? zlo funny

Se opravičujem, če se ti zdi smešno, a ni bil tak namen. V resnici samo preberem tvoje poste, pa gre...

Free Bird ::

Mipe je izjavil:

Pravna država?! Človek, ki je nekaj storil za slovensko samostojnost in ga zaprejo! Medtem, ko se Senica, Čeferin, Jankovič, Golob, Kresalovka in še mnogi drugi prosto po prešerno sprehajajo po državi. Na bruhanje mi gre, ko gledam stanje v državi. To s Patrijo pa se mi zdi, da je le velika politična zarota levakov. Ravno tako kot protesti nedolgo nazaj.

Zgodovina sprememb…

jaz se strinjam. ko bodo vsi tile tud za zapahi lahko rečemo, da vse štima in da je država pravična
do tedaj pa lahko samo sanjamo o tem

Zgodovina sprememb…

Free Bird je izjavil:

Mipe je izjavil:

Pravna država?! Človek, ki je nekaj storil za slovensko samostojnost in ga zaprejo! Medtem, ko se Senica, Čeferin, Jankovič, Golob, Kresalovka in še mnogi drugi prosto po prešerno sprehajajo po državi. Na bruhanje mi gre, ko gledam stanje v državi. To s partijo pa se mi zdi, da je le velika politična zarota levakov. Ravno tako kot prtotesti nedolgo nazaj.

Zločin je še vedno zločin. Janši so ga dokazali in upravičeno gre v zapor, pa če je sam Kristus. Mimogrede, glede osamosvojitve je imel vse prej kot dobre namene. Navsezadnje nam je dobro znan kot vojni dobičkar, da ne omenjam povojne privatizacije (beri tajkunizacije), ki je naredila nepopravljivo škodo.

Drugi zločinci še pridejo na vrsto, brez skrbi.

jype ::

Mipe> Janši so ga dokazali

Verjamem, ampak vidl pa tega še nismo.

oldguy ::

Mipe je izjavil:

Drugi zločinci še pridejo na vrsto, brez skrbi.

Brez skrbi? No, tega jaz že ne morem rečt. Ne, dokler ne vidim na sodiščih vsaj ene 10 eminentnih "levičarjev", že ne...

jype je izjavil:

Mipe> Janši so ga dokazali

Verjamem, ampak vidl pa tega še nismo.

Res je. Dvomim, da bom videl še tele za zapahi. Sedaj je na oblasti levica, ki deluje v svojo korist. Kot da nas še vedno vodi Kučan.

Free Bird> Sedaj je na oblasti levica, ki deluje v svojo korist.

Jah, prej je pa desnica, ki je delovala v svojo, le da tej levici zdajle počasi zmanjkuje denarja in so koristi manjše.

Vanich ::

Hihihihih - se že kujejo tudi nove skovanke: "postboljševiki".
Kako "originalno". Kako patetično. Vendar zelo zabavno. Please, do go on?:))

To levo in desno označevanje nima nobenega smisla. Vsi smo isti prasci.

Free Bird -> Golob...

Kaj pa je z njim?

Sicer pa: kar se tebi (ali meni) zdi, je bolj osebne narave! :|

Pa še nekaj me neizmerno zanima: zagovorniki/priszaši Jajeca, kaj pa menite o ostalih dveh danes obsojenih? Meni se zdi neskončno svetohlinstvo zagovarjanje le enega obtoženega in kot da druga dva ne obstajata!

Ja sej je logično, unadva sta agenta udbe, k sta priznala da sta skp z Janšo kradla, da so jima znižal kazen na 22 mescov.

Nissan-GTR ::

Pa še nekaj me neizmerno zanima: zagovorniki/priszaši Jajeca, kaj pa menite o ostalih dveh danes obsojenih?

to sta kolateralni žrtvi, ki so ju morali obsoditi, če so hoteli tudi Janšo. Če bi samo njega, bi bila igra manj prepričljiva.

Oba se mi smilita in zelo. Še bolj kot janša

namesto Pavčka(LDS), najbolj pokvarjenega tajkuna v Sloveniji, ki bi ga morali zapreti že zaradi desetih rabot, gre v zapor ena majhna riba Črnkovič, to je svinjarija galaksijskih razsežnosti, možna samo v Sloveniji.

Zgodovina sprememb…

enadvatri ::

Nissan-GTR je izjavil:

Pa še nekaj me neizmerno zanima: zagovorniki/priszaši Jajeca, kaj pa menite o ostalih dveh danes obsojenih?

to sta kolateralni žrtvi, ki so ju morali obsoditi, če so hoteli tudi Janšo. Če bi samo njega, bi bila igra manj prepričljiva.

Oba se mi smilita in zelo. Še bolj kot janša

namesto Pavčka(LDS), najbolj pokvarjenega tajkuna v Sloveniji, ki bi ga morali zapreti že zaradi desetih rabot, gre v zapor ena majhna riba Črnkovič, to je svinjarija galaksijskih razsežnosti, možna samo v Sloveniji.

Ne trolaj, sodstvo z istimi vatelci obsoja tudi levico. Sem ti naštel, koga je in celo naključje je dalo, da so bili prej levi na najvišje popredalčkani. Zdaj brž v jok in na drevo.

Buggy ::

jaz bom proslavljal sele, ko jajcnika vidim v arestu...poberat zajfo kaksnemu mocno grajenemu "opankarju" :))

T-h-o-r ::

buggy, jaz pa proslavljam že zdaj, ker to je maksimum, kar bomo dobili :D
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

coffeetime12 ::

jype je izjavil:

http://twitter.com/strankaSDS/status/34...

:kokice:

Jap, kokice+povoji za Pavleta. Saj ga bodo še prebunkal madona :)

P. Gantar: Janševo izjava, da bo za razveljavitev obsodbe uporabil tudi vsa politična sredstva je neposredna grožnja demokraciji!

M.Zver: @PGantar Pojdi se solit, Pavle! Da te ni sram!

M. Potočnik:@PGantar Pejd se nekam z kolesom vozit , pa nekam se prebrn da bo mir pred tabo. !!!

vostok_1 ::

One small step for...

Najmanj kar še želim videti je arest Zokija in da se Kučan zatakne med pasja vrata.

Matako ::

No vsekakor si je dobesedno čez noč naše sodstvo ljudem dokaj priljubilo.

Včeraj: SLO sodni sistem sux0rz, buuu, banda pokvarjena podkupljiva!
Danes: SLO sodstvo is teh sh33t! I like!

Ad astra per aspera.
/\/\.K.

Matako> No vsekakor si je dobesedno čez noč naše sodstvo ljudem dokaj priljubilo.

Čak da dobijo pošto od radarjev domov, se bo hitr zasukal.

coffeetime12 je izjavil:

Razgreti protestniki

Kje je Vašči? Menda ga je nekdo napadel med branjenjem Jaja... več nas sumi, da je bil Miki!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

vostok_1 je izjavil:

One small step for...

Najmanj kar še želim videti je arest Zokija in da se Kučan zatakne med pasja vrata.
enako mislim. rabimo vse razne nepoštene politike in druge lopove spraviti za zapahe

Zgodovina sprememb…

Ko smo že pri Vaščiju. Tako na Twitterju:
Še enkrat: ta sodba je tako krivična, da vzamem eni leto na svoja ramena.
https://twitter.com/vinkovasle1

Pa kaj je zdaj to?

Najprej se je Miki še pred razsodbo prostovoljno javil, da gre z Jajom deliti celico... zdaj pa še Vašči. No saj je res, da so naši zapori dokaj udobni a vendarle... dafuq?
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

friendbreez ,sej še sreča da Čeferin brani samo ta dense, pa se čudi podlage dokazanega. No morda bo pa on pisal pritožbo na drugem nivoju. Sicer pa vlada rabi ful podpore, glede da bo jeseni napovedala že druge ukrepe, med drugim tudi znižanje pokojnin, najkasneje 1.12014... Veš na podlagi naj bi, itd pač ne moreš nekoga obsoditi, baje smo to imeli v prejšnjem stoletju, ampak itak ne razumeš...

Mr.B. --> Veš na podlagi naj bi, itd pač ne moreš nekoga obsoditi, baje smo to imeli v prejšnjem stoletju, ampak itak ne razumeš...

Najbrž ti ne razumeš, da sodba danes še ni pravnomočna!

vostok_1 je izjavil:

One small step for...

Prvo bi si tudi jaz želel, a se sodb ne da razumeti na podlagi delitev in recipročnosti! Nikakor.

Glede drugega bi ti pa svetoval, da nehaš verjeti v vilinska bitja in palčke iz Murgel.

friendbreez, z razliko od tebe poznam pojem predstave za narod.
PS : Vsak, ki gleda nadaljevanke ki se vrtijo recimo na Tv-ju tipa FOX, mora verjet v vilinska pravljična bitja.

Mr.B. --> z razliko od tebe poznam pojem predstave za narod.

Ki bi seveda izostala, če bi bila sodba drugačna! :))

Looooooka ::

Posnetki pred sodiscem...kot da bi gledal pogreb kaksnega Kim Jong Ila....
Priceless.
Pa nasi delujejo bolj pristno :)

friendbreez, ne skrbi. Glede na tvoje znanje prava, boš lepo razložil iz vseh javnih listin sodstva, kako so spisali zadeve. JE to in to, Tega in tega dne, v tem in tem kovčku prejel toliko in toliko ojrov... itd... Do takrat pa je to dobra predstava za tistih drugih 20% prebivalstva, ki bo do jeseni občutil lepo povišanje cen.

Mr.B. --> Tega in tega dne, v tem in tem kovčku prejel toliko in toliko ojrov

Sploh ni pomembno, kakšen je bil kovček, koliko denarja je prejel in kdaj točno. Pomembno pa je, ali mu je bila obljubljena nagrada/podkupnina in tudi stranki. In ali je do podkupnine prišlo (kar pa, po vseh dokazih - avstrijskih, finskih, ameriški depeši...najbrž drži)! Dokazov pa jaz osebno nisem videl, zato spoštujem/sprejemam trenutno sodbo (nižjega) sodišča. In čakam na sodbo višjega sodišča (pritožbe namreč najbrž sledijo)!

friendbreez , kar pokaži papir v obliki listine, ki jo je kot ti omenjaš predstavil tožilec na sodišču.

Mr.B je izjavil:

friendbreez , kar pokaži papir v obliki listine, ki jo je kot ti omenjaš predstavil tožilec na sodišču.

Ti si od "hudiča"! :D Ajd, srečno!

WarpedGone ::

Pomembno pa je, ali mu je bila obljubljena nagrada/podkupnina in tudi stranki. I

Te pokličem in se ti zaderem v telefon "čuj, dobiš 10%, če dobimo posel" in vržem dol slušalko.
Si kriv prejema obljube nagrade?
Kaj bi moral ti narest, da bi se te krivde opral?
Neprijetna vprašanja? Iskanje izgovorov?
Zbogom in hvala za vse ribe

friendbreez, sej je ok pač frizneš, ko od njega zahtevaš trdne dokaze, potem pa verjetno začnemo žaliti.

Mr.B je izjavil:

friendbreez, ne skrbi. Glede na tvoje znanje prava, boš lepo razložil iz vseh javnih listin sodstva, kako so spisali zadeve. JE to in to, Tega in tega dne, v tem in tem kovčku prejel toliko in toliko ojrov... itd... Do takrat pa je to dobra predstava za tistih drugih 20% prebivalstva, ki bo do jeseni občutil lepo povišanje cen.

Ne, to ne bomo mi, to bodo višje inštance sodstva. Mi še vsebine spisa ne poznamo, kaj šele, da bi imeli znanje in kompetence ...

PaX_MaN ::

WarpedGone je izjavil:

Pomembno pa je, ali mu je bila obljubljena nagrada/podkupnina in tudi stranki. I

Te pokličem in se ti zaderem v telefon "čuj, dobiš 10%, če dobimo posel" in vržem dol slušalko.
Si kriv prejema obljube nagrade?

Kaj bi moral ti narest, da bi se te krivde opral?
Neprijetna vprašanja? Iskanje izgovorov?

Valjda, tko k je bla korupcija k je Križanič po telefonu poklical unga prfoksa in mu reku da nej mal pazi na konflikt interesov ocenjevalcev enga doktorata.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PaX_MaN ()

Ikspe ::

Nekateri ste veseli da je bil človek obsojen. kako veste da je res kriv? Ste bili zraven da veste da je kriv?

PaX_MaN ::

Kučan nm je povedu.

Matijadmin, vprašaj Mathai, bo znal povedati...

Če ne drugega je sokriv propada slovenije. Nedolžen vsekakor ni. Ker pa nevestno ravnanje je težko dokazati, bom sedajno obsodbo sprejel kot kompenzacijo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vostok_1 ()

Propada Slovenije so krivi Bavčar, Jankovič, Kordež in njim podobni.

Propada Slovenije so krivi Bavčar, Jankovič, Kordež in njim podobni (Janša).

Fixt!
««
66 / 139
»»