Forum » Kaj kupiti » Nikjer do gigabit rackmount stikala
Nikjer do gigabit rackmount stikala
necromncr ::
Kot pravi topic, nikjer ne najdem 16portnega stikala za normalno ceno, ki bi bil rackmount. Od 'ne v vrsti' sem dobil odgovor, da Linksys-ov switch ni dobavljiv, kako poceni TP-Link robo pa nočem dati stranki naprej, sedaj pa me zanima vaše mnenje:
Je trg gigabitnih stikal premajhen, da bi slovenski ponudniki držali robo na zalogi? Se 'splača' jemati kako poceni robo ala Digitus ali TP-Link glede na to, da je to 16x po giga, kar bi moralo delovati z določeno kvaliteo? Kaj je vaše mnenje o tem?
Lp!
Je trg gigabitnih stikal premajhen, da bi slovenski ponudniki držali robo na zalogi? Se 'splača' jemati kako poceni robo ala Digitus ali TP-Link glede na to, da je to 16x po giga, kar bi moralo delovati z določeno kvaliteo? Kaj je vaše mnenje o tem?
Lp!
Pyr0Beast ::
Naroči iz tujine.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
skico ::
necromncr: sam sem imel podoben problem 14 dni nazaj.. Naročil sem switch D-Link DGS-1016D. Cena je tam 190€ je pa isto kvalitetni razred kot Linksys.
lp
lp
Iz tujine nakup ne pride v poštev zaradi servisa ipd., skico, kje pa si naročil omenjeni switch?
skico ::
Iz tujine nakup ne pride v poštev zaradi servisa ipd., skico, kje pa si naročil omenjeni switch?
poglej ce ti ga lahko naročijo v trgovini Info pcTrgovina.iNFO. Obrni se na prodajalca Tadej-a. Mislim pa da je čakalna doba 10-14 dni.
lp, Boštjan
Glede na to, da se jim je mudilo in da bodo to office računalniki z majhnim prenosom, so se odločili za LevelOne 100MBit switch. Vzet je bil pri SOLO.
Hvala vsem za izčrpne informacije!
Hvala vsem za izčrpne informacije!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mehanska tipkovnica (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Kaj kupiti | 686838 (1894) | Shkorc |
» | Kateri router do 40-50 eur? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 18187 (15363) | BlaY0 |
⊘ | Računalniške trgovine dobre/slabe izkušnje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 36761 (32792) | Niet1986 |
» | Nateg, blef, neumnost...? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4594 (3204) | JOKER |