» »

Nikjer do gigabit rackmount stikala

Nikjer do gigabit rackmount stikala

necromncr ::

Kot pravi topic, nikjer ne najdem 16portnega stikala za normalno ceno, ki bi bil rackmount. Od 'ne v vrsti' sem dobil odgovor, da Linksys-ov switch ni dobavljiv, kako poceni TP-Link robo pa nočem dati stranki naprej, sedaj pa me zanima vaše mnenje:

Je trg gigabitnih stikal premajhen, da bi slovenski ponudniki držali robo na zalogi? Se 'splača' jemati kako poceni robo ala Digitus ali TP-Link glede na to, da je to 16x po giga, kar bi moralo delovati z določeno kvaliteo? Kaj je vaše mnenje o tem?

Lp!

flashroyal ::

Dell PC2716, www.fmc.si v kolikor cena 214€ ni previsoka.

Pyr0Beast ::

Naroči iz tujine.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

skico ::

necromncr: sam sem imel podoben problem 14 dni nazaj.. Naročil sem switch D-Link DGS-1016D. Cena je tam 190€ je pa isto kvalitetni razred kot Linksys.

lp

Iz tujine nakup ne pride v poštev zaradi servisa ipd., skico, kje pa si naročil omenjeni switch?

skico ::

Iz tujine nakup ne pride v poštev zaradi servisa ipd., skico, kje pa si naročil omenjeni switch?

poglej ce ti ga lahko naročijo v trgovini Info pcTrgovina.iNFO. Obrni se na prodajalca Tadej-a. Mislim pa da je čakalna doba 10-14 dni.

lp, Boštjan

SasoS ::

EC d.o.o ima Trendnete. Skoraj vedno na zalogi in po mojih izkušnjah zelo solidni switchi.

Glede na to, da se jim je mudilo in da bodo to office računalniki z majhnim prenosom, so se odločili za LevelOne 100MBit switch. Vzet je bil pri SOLO.

Hvala vsem za izčrpne informacije!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mehanska tipkovnica (strani: 1 2 3 457 58 59 60 )

Oddelek: Kaj kupiti
2959686838 (1894) Shkorc
»

Kateri router do 40-50 eur? (strani: 1 2 3 )

10118187 (15363) BlaY0

Računalniške trgovine dobre/slabe izkušnje (strani: 1 2 )

5636761 (32792) Niet1986
»

Nateg, blef, neumnost...? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
754594 (3204) JOKER

Več podobnih tem