Forum » Pomoč in nasveti » NUJNO! PC zablokiral NUJNO!
NUJNO! PC zablokiral NUJNO!
vrbetic ::
Pozdravljeni, prosim če mi lahko kdo hitro posreduje pomoč.
Med neurjem je zmanjkalo elektrike. Ko se je računalnik resetiral, je preštel ram, preveril disk in CD-rom in tam zablokiral. Ko sem ga resetiral je naredil enako. Vseeno sem postopek še nekajkrat ponovil, a je bilo vedno enako. Nato sem resetiral bios, sedaj je pa nastal problem, da ne prešteje več rama in ne zazna diska in Cd-roma ampak se takoj pojavi "corecell-extreme chip you'we ever needed"!
Kaj naj storim?
Najlepša hvala za odgovore.
Med neurjem je zmanjkalo elektrike. Ko se je računalnik resetiral, je preštel ram, preveril disk in CD-rom in tam zablokiral. Ko sem ga resetiral je naredil enako. Vseeno sem postopek še nekajkrat ponovil, a je bilo vedno enako. Nato sem resetiral bios, sedaj je pa nastal problem, da ne prešteje več rama in ne zazna diska in Cd-roma ampak se takoj pojavi "corecell-extreme chip you'we ever needed"!
Kaj naj storim?
Najlepša hvala za odgovore.
Pyr0Beast ::
Kako si resetiral BIOS ?
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
vrbetic ::
Bios sem resetiral s jumperjem ki je na plati.Do zdaj kadar sem tako resetiral pri drugih pc-jih še nisem imel nobenih problemov samo zdaj pa res nevem kaj bi bilo narobe.Mislim da pokvaril nisem nič s tem ko sem resetiral zadevo ali pač?Samo mislim da je moralo biti narobe kaj takrat ko je zmanjkalo elektrike med neurjem.Ni se mi še kaj takega pripetilo tako da najlepša hvala za odgovore :>
Je bil komp vklopljen v elektriko, ko si resetiral bios ?
Hja, zanimiva težava. Odklopi vse Cd dvd in ostale enote od matične (tudi disk).
Gor pusti eno palčko rama, procesor s hladilnikom in grafično kartico. Odklopi tudi vse naprave razen tipkovnice ter monitorja od računalnika.
Gor pusti eno palčko rama, procesor s hladilnikom in grafično kartico. Odklopi tudi vse naprave razen tipkovnice ter monitorja od računalnika.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC ne pokaze slike po 3 mesecih neuporabeOddelek: Strojna oprema | 2895 (1806) | polde66 |
» | Nov napajalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2516 (2244) | Hribowc |
» | Prosim pomoč glede napakeOddelek: Pomoč in nasveti | 636 (531) | bluefish |
» | Zagon računalnika, ekran se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 12254 (11641) | k0lar |
» | BIOS FLASH - Problem - NUJNOOddelek: Pomoč in nasveti | 2006 (1758) | steiner |