Forum » Strojna oprema » CrossFireX
CrossFireX
darius ::
Zanima me, če je možno povezati HD 4870 z HD 3870 v Crossfire X ?
- P5KC - E6750 - HD4870 - 4GB ram - Samsung T220 -
ROVER POWER ;)
ROVER POWER ;)
x45 ::
Ja malo počakaj. par mesecev nazaj sem videl na sli plošči dve sicer enaki HD 26000xt ki sta delali v SLI.
M-XXXX ::
Ja malo počakaj. par mesecev nazaj sem videl na sli plošči dve sicer enaki HD 26000xt ki sta delali v SLI.
Hahahhaha
x45 spet nabija, tale je spet ena hujših ja! Zdaj pa je cajt da začnem tele izjave nekam zapisovat
ja kr zapiši si
pa malo prebrskaj po spletu... jas tud nisem verjel ampak dela.
Jaz še zdaj ne verjamem- daj link!
destroyer2k ::
x45
Nehaj že enkrat take ven sekati, to samo žališ crosfire in nič druga. Matična je podpirala samo sli, ampak so eni uspeli pognati dve grafične od ati-ja čeprav je samo sli podpirala (ampak je bil prirejeno, da je enako deloval kot crosfire). Tako da ne toplo vodo odkrivat, aja pa tudi kontra so naredili. Povezali 2 nvidie grafične na matičnah, ki samo CF je podpiral.
Nehaj že enkrat take ven sekati, to samo žališ crosfire in nič druga. Matična je podpirala samo sli, ampak so eni uspeli pognati dve grafične od ati-ja čeprav je samo sli podpirala (ampak je bil prirejeno, da je enako deloval kot crosfire). Tako da ne toplo vodo odkrivat, aja pa tudi kontra so naredili. Povezali 2 nvidie grafične na matičnah, ki samo CF je podpiral.
Povezali 2 nvidie grafične na matičnah, ki samo CF je podpiral.
To je res- vendar samo do 7me generacije to deluje
Za obratno pa kar malo težko verjamem, tako da dokler ni linka ni nič!
destroyer2k ::
M-XXXX
Glih 1 mesec nazaj je bila dosti novic na netu o tipih, ki so povezali 4x 9800gx2, na matični ki je podpirala 4x crossfire. Za atija pa tudi ni bilo nič kaj novic, ker prej ni bil tako znan kot je sedaj z 4xxx generacijo.
Glih 1 mesec nazaj je bila dosti novic na netu o tipih, ki so povezali 4x 9800gx2, na matični ki je podpirala 4x crossfire. Za atija pa tudi ni bilo nič kaj novic, ker prej ni bil tako znan kot je sedaj z 4xxx generacijo.
Se pa motiš tukaj- še enkrat poglej tiste kartice/slike/posnetke in boš videl da kartice NISO povezane. V tistem primeru se ni šlo za SLI/CF ampak le kartice, ki so bile v matični in računale.
darius ::
M-XXXX na koliko furaš hd 4870? za gpu me bolj zanima ram tak gre do 1100
- P5KC - E6750 - HD4870 - 4GB ram - Samsung T220 -
ROVER POWER ;)
ROVER POWER ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asus 9800Gt 1Gb v sli načinuOddelek: Strojna oprema | 1928 (1725) | Valvoline |
» | Kupujem nov quad procesor, kateri (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7827 (5848) | x45 |
» | 8800 GT SLIOddelek: Kaj kupiti | 1663 (1236) | godi |
» | 9800GTX vs 9600GT SLI vs 9800GX2Oddelek: Kaj kupiti | 2649 (2053) | tilinho20 |
» | 2x 9800GTX ali 1x 9800x2Oddelek: Kaj kupiti | 1504 (1178) | troy |