Forum » Programska oprema » Direktno predvajanje video datotek
Direktno predvajanje video datotek
imott3791 ::
Kako v Winsih nastavim da mi video fajle predvajalnik predvaja že samo da ga označim in ne dvakrat poklikam? In kako nastavim video predvajalnik da predvaja fajle z X krat hitrostjo za fast pregled?
Najboljša ženska je Miki Miška, ko se je naveličaš ugasneš risanko.
Utk ::
1. najbrz s kakšnim programom za preview, kar tako v raziskovalcu najbrz tezko.
2. VLC to zmore.
2. VLC to zmore.
neres ::
V Freecommanderju lahko pregleduješ slike, glasbo, filme... tako da pritisneš Ctrl+Q in se ti torej vsebina predvaja že samo s tem da se premakneš na fajl.
imott3791 ::
V Freecommanderju lahko pregleduješ slike, glasbo, filme... tako da pritisneš Ctrl+Q in se ti torej vsebina predvaja že samo s tem da se premakneš na fajl.
Hvala za info. Sem enako sprobal v Totalcommanderju in deluje. Programa sta po funkciji skoraj identična. Samo ena stvar mi ne gre in sicer da bi lahko player (quick view) nastavil da dela vedno z dvojno hitrostjo. Tudi če ga nastavim za trenutni fajl in zaprem si tega ne zapomni in štarta s 100% hitrostjo. Imaš še kako idejo?
Najboljša ženska je Miki Miška, ko se je naveličaš ugasneš risanko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 4k vsebina ne delaOddelek: Zvok in slika | 5343 (4887) | Jst |
» | Domača multimedijska in mrežna opremaOddelek: Pomoč in nasveti | 1468 (1294) | Dami |
» | Apple iPad kompatibilnostOddelek: Mobilne tehnologije | 7241 (6746) | MedusasPath |
» | PINGO 2.0 & FX5600 MEGA problem (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5666 (4892) | marsovec gugu |
» | Par problemov z XPjiOddelek: Operacijski sistemi | 2725 (1971) | Mercier |