» »

Kak lahk nardim da je naslov vedno isti..., Ko brskaš po strani mislim

Kak lahk nardim da je naslov vedno isti..., Ko brskaš po strani mislim

Klemenn ::

kot že veste mam jaz eno lame™ stran ; LINK ; IN ZDEJ bi rad da ko bi se vi pomikali po strani...no da bi bil povsod vedno isti naslov......sej veste k smetim po ircu ppa rajš tle...ne smetim ampak vprašam..:))

darh ::

a vedno isti URL ?

narediš en frame in tam notr odpiraš... IE in ostali browserji ti bodo pokazali pot samo do začetnega (tam k so frejmi notr) fajla, naprej pa ne... n33t ane :)

Excuses are useless! Results are priceless!

Matek ::

Jebediah, kot je reko xbite, ampak ti tega ne bi priporočal, ker ljudje nimajo radi tega.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

ja vedno isti url...

okej kaj ti xbite govoriš je najbrž prov...ampak jaz ne razumem tud besede....ajmo od začetka....plis:))

prov iz principa te ne bom uču osnov HTMLja... jok brate... odpade...

jRk0 ::

Ma ne delaj frejmov, bo tvoja stran se bolj bedna;)

Jaz tebe tudi ne razumem. Zakaj pr vragu ti uporabljas Dreamweawera ko sploh ne ves kaj je frame???
You fuck up once, you loose two teeth.

.:joco:. ::

Ah, veste kaj, nobeden se ni rodil pameten...

Jebediah, preberi vse tukej pol pa naprej sprašuj :)
"Is science true?"
You don't get it.
Science is the process of trying to find out what's true.

ahac ::

Jebediah: če še za tabele nisi slišal tud fremaov rajš ne delat..
pa pol spet men pošiljat stran, da ti popravm... :))
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Ah, veste kaj, nobeden se ni rodil pameten...
....ma človek čist prov....rajš da bi mi ti ahav pomagal s problemi...mi jih še povečuješ....drgač pa bi res plis prosu nej mi en razloži podrobno kak se to nardi...če ne bodite reje tiho....

ker že vsi sprašujete ...zakaj bi rad to ...ker imam na strani nekaj skript s te strani : slo-skripte.tk mi ne zgleda prov da je tm naslov drugačen,,,,pa bi rad da je naslov povsod enak

jRk0 ::

ma saj mas prav, najlazje je ce si nalozis frontpage 2000 al pa kirega in mas tam ze predloge z frejmi. pa se potem lepo naucis kako kaj delat, ker ti vse pise v izvorni kodi. frejmi pa so pac oddelki na strani in vsak je za sebe svoja stran. enega mas napriemr na levi enega na desni. v tistem na levi so linki, ki odpirajo strani na desni. naslov bo zgoraj vedno enak in tudi vsebina na levi ostaja. na desni pa se spreminja. seveda mores pri linkih nastavit pravi target...

evo nekaj malega o tem.
You fuck up once, you loose two teeth.

webblod ::

A dejte no... Pa dejte človeku napisat:

<FRAMESET Rows="100%,*" Borders="0">
  <FRAME Src="MyHomepage.html" FrameBorder="0" Scrolling="AUTO">
</FRAMESET>

To je to...
There must be a reason, why I'm so damn dissapointed on M$ Visual Basic
WEBblod.NET :: Slovenska programerska scena

Zgodovina sprememb…

• spremenil: webblod ()

kam dam to? :\

Matek ::

webblod, ne razume se še ravno, saj vidiš.

Jebediah, okvirji so vglavnem vrsta dizajna, pri katerem narediš eno stran, ki vsebuje samo podatke o okvirjih, potem pa moraš za vsak okvir naredit posebej stran, in ko delaš linke moraš določit v katerem okvirju se naj odprejo.

Daj v Dreamwaverju insert frames pa izberi tam kaj hočeš pa boš vido kak približno je. ČE bpa še vedno ne boš skapiral pa pridi v piran, ti bo kdo razložo.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

saj še vedno govorimo o isti temi...da bi bil naslov strani vedno http;//users.volja.net/ejebediah,,,ne glede na katero podstran greš.....btw bi bil čuden če bi še enkrat rekel da ne kapiram...

aja za piran pa ne morem prdt ker nimam prevoza....razen če gre kdo iz nm v piran in potem obratno..d.rgač pa ne vem kak bo s financami ker sem danes zgubu denarnco,,,v kateri je blo našparanih 7k za pot in malico....če najdem...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: darh ()

ej ti đebadaja... ne upij takole čez cel forum....

pardon...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Frame

Oddelek: Izdelava spletišč
251761 (1489) Mesar
»

Desna poravnava slike za ozadje v okviru - HTML

Oddelek: Izdelava spletišč