Forum » Hlajenje in modifikacije » S čim nalepit hladilna rebra na čip?
S čim nalepit hladilna rebra na čip?
charlotte ::
Kupil sem si sledeči hladilnik za grafiko: http://www.thermalright.com/new_a_page/...
Sedaj namestil sem vse in je vse OK, razen tile hladilnički za PWN-IC imajo zelo švoh lepilo gor oz. ko jih skušam gor nalepit, se še kljub vsemu premikajo, kdaj celo odpadejo dol. Zdaj zanima me s čim bi jih lahko bolj učinkovito nalepil gor, da bi stali vsaj tko fixno gor, kot tisti ki so trenutno na ramih ki se ne premikajo nikamor. Edino kar mi pade na pamet je sekundno lepilo, ki pa bi najbrš nardilo več škode kot koristi
Sedaj namestil sem vse in je vse OK, razen tile hladilnički za PWN-IC imajo zelo švoh lepilo gor oz. ko jih skušam gor nalepit, se še kljub vsemu premikajo, kdaj celo odpadejo dol. Zdaj zanima me s čim bi jih lahko bolj učinkovito nalepil gor, da bi stali vsaj tko fixno gor, kot tisti ki so trenutno na ramih ki se ne premikajo nikamor. Edino kar mi pade na pamet je sekundno lepilo, ki pa bi najbrš nardilo več škode kot koristi
Pyr0Beast ::
Silikon je kar u redu stvar.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
BuBBle.D ::
S kakim sekundnim se sploh ne spravljaj kaj delat, silikon tudi odpiši. Kupi TESA dvostranski lepilni trak. Dobiš jih v Merkurju, Bauhausu....
|MSI MPG Z690 EDGE|Intel Core I7-13700K|64GB Viper Steel 3600Mhz|
|Zotac Trinity 3090 OC|EK-Nucleus AIO CR360 Lux D-RGB|
|ASUS TUF Gaming GT501|Corsair AX1200W|Samsung Odyssey G7 32"|
charlotte ::
Aha OK, grem glih jutr mim pa bom vzel. kaj to je treba čim tanšga valda, a je kej pomembn iz kazga materjala je zadeva, če sploh se kej ločijo.
MIslim, da so vsi z istega materiala. Ti kar vzami čim tanjšega.
Pyr0Beast ::
Ti tesa dvostranski lepilni trakovi so precej debeli, za razliko od silikona. Silikon je praktično vsak dober, jaz imam najraje črnega, brezkislinskega. Drži zelo lepo popolnoma se pa posuši po cca parih urah. Stik je pa seveda popoln.
Some nanoparticles are more equal than others
Da, dobijo se tudi debelejši, ki so manj primerni. Na srečo pa je na izbiro več debelin tega dvostranskega traku, tako da se dobi tudi ta tanke (cca. 1mm debeli), ki odlično opravljajo svoje delo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Termalni trak ne drzi prevec dobro - odlepil se je...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2479 (2209) | Bug |
» | Kako pritrditi plex steklo na ohišjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2021 (1740) | DimmniBurek |
» | s čim prilepiti pleksi?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1606 (1350) | nikonezna |
» | pritrditev plexijaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1499 (1326) | matias |
» | Pleksi okno v straniciOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1943 (1408) | Boeing |