Forum » Strojna oprema » Linksys WRT54G je nezazanaven
Linksys WRT54G je nezazanaven
Destructor ::
Dober dan,
mam nekaj težav glede povezljivosti wirelessa in prenosnega računalnika. Sam ne znam vzpostavt brezžičnga omrežja na računalniku, ker ga računalnik sploh ne zazna. Mislm da sem bil sam kriv ker sm se neki igral okrog routerja in tiste strani 192.168.1.1. Problem je da sedaj sploh ne morem pridt nazaj na tisto stran. Na računalniku je windows Vista, wireless pa je Linksys WRT54G. Zanima me predvsem če se to da kako popravt al pa popolnoma resetirat.
Hvala za odgovore, pa ne me popolnoma skritizirat ker se ne spoznam glih najbol na te zadeve
Lep pozdrav
mam nekaj težav glede povezljivosti wirelessa in prenosnega računalnika. Sam ne znam vzpostavt brezžičnga omrežja na računalniku, ker ga računalnik sploh ne zazna. Mislm da sem bil sam kriv ker sm se neki igral okrog routerja in tiste strani 192.168.1.1. Problem je da sedaj sploh ne morem pridt nazaj na tisto stran. Na računalniku je windows Vista, wireless pa je Linksys WRT54G. Zanima me predvsem če se to da kako popravt al pa popolnoma resetirat.
Hvala za odgovore, pa ne me popolnoma skritizirat ker se ne spoznam glih najbol na te zadeve
Lep pozdrav
Han ::
Najbolje, da usmerjevalnik resetiraš in ponovno nastaviš.
Reset: pred priklopom na elektriko pritisni in drži pritisnjen reset gumb. Škatlo priklopiš in držiš pritisnjen gumb cca. 30 sekund. Po tem sprosti reset gumb in počakaj, da se usmerjevalnik zbudi s tovarniškimi nastavitvami.
Po vpisu 192.168.1.1 se vanj prijaviš le z geslom admin.
Reset: pred priklopom na elektriko pritisni in drži pritisnjen reset gumb. Škatlo priklopiš in držiš pritisnjen gumb cca. 30 sekund. Po tem sprosti reset gumb in počakaj, da se usmerjevalnik zbudi s tovarniškimi nastavitvami.
Po vpisu 192.168.1.1 se vanj prijaviš le z geslom admin.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linksys wrt54gl v1.1 - factory resetOddelek: Omrežja in internet | 1306 (1068) | Klamzi |
» | geslo za routerOddelek: Omrežja in internet | 1585 (1404) | mulc007 |
» | Restart routerja?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1565 (1356) | Mare2 |
» | [Nujno] Bridiging ModemaOddelek: Pomoč in nasveti | 1664 (1491) | zanjan |
» | Ganymede 822+ geslo za dostop preko HTTPOddelek: Omrežja in internet | 10603 (5641) | sergejom |