» »

Lachesis ali MX Revolution

Lachesis ali MX Revolution

Glodko ::

Ja sem že vidil vse teme o miškah, samo če tam postavim vprašanje redko kdo odgovori. :(

Gre se za mišaka iz naslova, oba sem že probal in oba mi lepo sedeta v roko (razen v praksi na zaslonu jih še nisem videl). Po samem izgledu mi je nekolk bolj strupen lachesis, vendar kot je blo rečeno je to gejmerska miš, sam pa igram igre, recimo 10% mojega časa za kompom. Bi se dalo potemtakem to miš uporabljat tudi kot klasično - MX Revolution? Pri MX pa me nekoliko moti poplava gumbov in koleščkov, namreč zlo hiter mi rata kaj po nesreči pritisnit, in tist kolešček pri palcu me malo moti. Ima še kdo kak nasvet, informacijo da bi se lahko lažje odločil?

lufy ::

niti eno! MX518!!!

fire_3 ::

VoX ::

Kupi kaj ti paše v roko... preizkusi vsako miš ... kaj je meni naj udobneje je razer copperhead in deathadder
More money, more problems ! ! !

podpišem se pod VOXovim postom!

Glodko ::

Sem že kupil lachesis in mi je zadevca zelo všeč. Zanima pa me kako podlogo bi kupil? Destructor je 50€ kar je čist preveč, še najbolj se mi dopade Goliathus control (obična črna barva in manjšega formata kot Mantis).

mantis speed! imam jo že kar nekaj časa in je res fantastična podlaga za to ceno!

tilinho20 ::

Ja probej podloge, pa boš vidu kera ti je ql. sam moraš tut povedat kaj si. Ali se ti gre za perfekt control ali za drsnost.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Top gaming miška (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Kaj kupiti
38298846 (55742) Kr_Edn
»

katero miško?? (strani: 1 2 3 4 )

16539474 (31546) ShowDown
»

Miška za gaming ? (strani: 1 2 3 )

10311654 (7965) Sc0ut
»

Kako miško kupiti? (strani: 1 2 )

716615 (5095) erzy
»

Legenda se vrača - Razer Boomslang Collector's Edition 2007 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
506733 (6730) Macketina

Več podobnih tem