Forum » Pomoč in nasveti » Ponovna inštalacija Winsow XP
Ponovna inštalacija Winsow XP
dare123 ::
Zanima me, kaj storiti v primeru, da naložim na osebni računalnik nove Winse, ker sem zamenjal disk?
Kako uporabiti aktivacijsko kodo (original, napisana na kišti) še enkrat?
Moram winse naložiti iz original CD-ja, ki je bil priložen al lahko iz neoriginal verzije?
Kako uporabiti aktivacijsko kodo (original, napisana na kišti) še enkrat?
Moram winse naložiti iz original CD-ja, ki je bil priložen al lahko iz neoriginal verzije?
- spremenil: dare123 ()
farko ::
winse moraš naložit z priloženega originalnega cd in potem aktivirati tako kot si prvič naredil ,ko si nalagal v kolikor ne želiš imeti piuratskih winsev.V kolikor new moreš več aktivirati pokliči center microsoft in boš lahko aktiviral če drugače ne gre ,govorim za originalne winse za pirata pozabi na vse.
farko
dare123 ::
Pa v primeru, da onih winsow več ne najdem? Sem jih založil nekje, imam pa kodo na kišti...ne morem niti uporabiti CDja od drugih originalnih winsow?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dare123 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows 8 (nakup) (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Operacijski sistemi | 57432 (39173) | mtosev |
» | Aktivacija windows visteOddelek: Operacijski sistemi | 1728 (1490) | Cold1 |
» | Win XP re-installOddelek: Operacijski sistemi | 2302 (1876) | Jakka |
» | Kako zamenjati CD KEY za Windows XP z legalnim??Oddelek: Operacijski sistemi | 4668 (4537) | zk_eu |
» | Ali velja licenca WinXP home v ital. jeziku tudi za angl. verzijo?Oddelek: Operacijski sistemi | 2060 (1593) | nurmaln |