Forum » Pomoč in nasveti » PC+TV = tresenje slike
PC+TV = tresenje slike
DJroky ::
Imam sledeči problem:
Ko priklopim TV na tv izhod na Geforcu mi začne tresti sliko na monitorju, kot da je osveževanje 30Hz, a mi kaže da je 100Hz. To se naredi takoj ko priklopim kabl in izgine takoj ko ga izklopim. Če na TV izklopim anteno se tresenje neha. Ravno tako se mi naredi pri TV-tunerju. Ko priklopim vanjga antenski kabl slika začne mižikati, ko izklopim je vse ok. Na računalnik imam priklopljena dva monitorja (17'' in 19''). Vedno začne tresti sliko samo pri enem monitorju. Če zamenjam monitorje trese na drugem monitorju.
Kaj mi je storiti?
Ko priklopim TV na tv izhod na Geforcu mi začne tresti sliko na monitorju, kot da je osveževanje 30Hz, a mi kaže da je 100Hz. To se naredi takoj ko priklopim kabl in izgine takoj ko ga izklopim. Če na TV izklopim anteno se tresenje neha. Ravno tako se mi naredi pri TV-tunerju. Ko priklopim vanjga antenski kabl slika začne mižikati, ko izklopim je vse ok. Na računalnik imam priklopljena dva monitorja (17'' in 19''). Vedno začne tresti sliko samo pri enem monitorju. Če zamenjam monitorje trese na drugem monitorju.
Kaj mi je storiti?
Spajky ::
Mogoče kaka interferenca v signalu ali pa 50Hz mrežna motnja; probaj serijsko z oklepom TV kabla dat en VF kondenzator par sto pF...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tresenje slike na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1038 (948) | hojnikb |
» | FIFA 2005 crte cez ekranOddelek: Igre | 992 (867) | gasperxp |
» | Trese računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1232 (1046) | kajzer |
» | tresenje slike..KDO O TEM KAJ VE????Oddelek: Pomoč in nasveti | 1398 (1230) | clutch |
» | WIN XP težave!!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 877 (715) | mfurla8 |