Forum » Pomoč in nasveti » Rabim pomoč!!!
Rabim pomoč!!!
danielka84 ::
Mam ATI Radeon 7500.
Ko hočem gledat movie na drugem ekranu mi dela vse lepo, dam fullscreen, je uredu, problem pa se pojavi, ko hočem spet delat na prvrm ekranu!
ko na prvem ekranu kliknem bilokaj, mi na drugem vrže nazaj na ne-fullscreen??
zakaj to?
uporabljam mediaplayer
Pa še to, kupil sem Zalman termalno lepilo, dobil sem 2 inekciji ena je zelena, druga pa roza, kaj moram ta dva lepila skup zmešat, da pol primeta? zraven nisem dobil nič, samo piše nekaj na malem listku: TypeB - Cure time 15minutes@20 degC isto piše za TypeA?
hvala vnaprej za odgovore!
Ko hočem gledat movie na drugem ekranu mi dela vse lepo, dam fullscreen, je uredu, problem pa se pojavi, ko hočem spet delat na prvrm ekranu!
ko na prvem ekranu kliknem bilokaj, mi na drugem vrže nazaj na ne-fullscreen??
zakaj to?
uporabljam mediaplayer
Pa še to, kupil sem Zalman termalno lepilo, dobil sem 2 inekciji ena je zelena, druga pa roza, kaj moram ta dva lepila skup zmešat, da pol primeta? zraven nisem dobil nič, samo piše nekaj na malem listku: TypeB - Cure time 15minutes@20 degC isto piše za TypeA?
hvala vnaprej za odgovore!
ni-da-ni
- spremenil: danielka84 ()
ender ::
fullscreen ti v media playerju deluje le če ima fokus. takoj ko mplayer izgubi fokus, vrže v okenski način.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
danielka84 ::
fokus?? in kaj naj naredim zaj?
oni theater mode sem omogočik in brez uspeha??
lp
oni theater mode sem omogočik in brez uspeha??
lp
ni-da-ni
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava z ekranomaOddelek: Pomoč in nasveti | 1032 (739) | ytziac |
» | Nokia C7 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 15199 (9004) | Mikec17 |
» | 3DMark 2008 aka. VantageOddelek: Navijanje | 3857 (1431) | svetetko |
» | Matrix problemi!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4690 (3228) | Yoda Master |
» | Podnapisi. A zna kdo to zadevo rešit?Oddelek: Zvok in slika | 2386 (1970) | Anazor |