Forum » Programska oprema » gonilniki za trdi disk
gonilniki za trdi disk
deki_s ::
mene pa zanima, kje bi se dalo dobiti gonilnike za trdi disk za ta prenosnik - http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist.... Rabim jih, da lahko naložim Win XP professional edition. Prosil bi tudi, če se le da, da bi mi kdo povedal točno katero datoteko je treba dol potegnit, k me tale zadeva res že ob živce spravla...
stuff ::
nevem če rabiš driverje, pomoje moreš samo v biosu izklotip apchi pa bo delalo. Ti ko hočeš instalirat xpje napiše da ne najde diska?
ja. Sam sm v biosu iskal to zadevo in ne vem kako bi se dalo izklopt... tut za tole (SATA Native Mode) so mi že rekl da naj kao izklopm, sam tut nimam pojma kje bi lahko blo v biosu
bluefish ::
potrebuješ gonilnike za kontrolnik diska. Le te potem s pomočjo programa nLite integriraš v namestitveni CD od XP.
Pa malo se še potrudi z iskanjem po BIOS-u: XP trdi da nimam diska na laptopu med inštalacijo
Pa malo se še potrudi z iskanjem po BIOS-u: XP trdi da nimam diska na laptopu med inštalacijo
jah bios nima nešteto funkcij kokr sm jst ga pregledal in enostavno nisem našu tega kar si mi reku blueFish.. ne vem no :/
no nekak sm se dokopal do nekih gonilnikov in sm poskusu varianto z nLite, da narediš nov xp cd... toda neuspešno. mogoče sm napačne gonilnike dal? http://support.asus.com/download/downlo... s tega linka sm pobral in potem integriral .ini datoteko k se nahaja v x32... res ne vem kaj narobe delam =(
pa še to.. a ma kj veze če je xp k ga hočem naložit SP1? Torej če bi nekak integriral SP2 al pa clo SP3, a bi blo kj razlike?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri sata driver je pravi za TOSHIBA SATELLITE L40-Q17???Oddelek: Strojna oprema | 5781 (2604) | Leoon |
» | XP trdi da nimam diska na laptopu med inštalacijoOddelek: Pomoč in nasveti | 1067 (935) | cekr |
» | Predelava windowsa xpOddelek: Operacijski sistemi | 3243 (2257) | zee |
» | Instalacija XP ne najde diskaOddelek: Operacijski sistemi | 6028 (4891) | fredyjetle |
» | Linux Linpus zamenjati z Windows XPOddelek: Operacijski sistemi | 5695 (4116) | gregor3000 |