Forum » Pomoč in nasveti » gonilniki
gonilniki
d0nd3vil ::
Pozdravljeni!
Imam grafično kartico GeForce 7600GT in me zanima če jem potrebno pred namestitvijo novih gonilnikov stare odstraniti? imam namreč problem v igrah, saj mi po 5 minutnem igranju "zamrzne" računalnik. To traja 20 sekund in nato lahko spet normalno igram vendra spet le kakšno minuto. Ve gdo kako bi lahko rešil ta problem?
Imam grafično kartico GeForce 7600GT in me zanima če jem potrebno pred namestitvijo novih gonilnikov stare odstraniti? imam namreč problem v igrah, saj mi po 5 minutnem igranju "zamrzne" računalnik. To traja 20 sekund in nato lahko spet normalno igram vendra spet le kakšno minuto. Ve gdo kako bi lahko rešil ta problem?
bluefish ::
odstrani stare in namesti najnovejše. Prav tako preveri, če se grafična slučajno ne pregreva. Najhitrejši način je, če odpreš stranico računalnika.
Tr0n ::
Najprej navadni uninstall, potem pa v safe modu se Driver Sweeper [ http://www.guru3d.com/category/driversw... ].
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafika 8800 gtOddelek: Strojna oprema | 1018 (814) | Isotropic |
» | Ne morem odstrani/namesti nvidia gonilnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 1141 (1019) | Tr0n |
» | Nova grafična - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1420 (1274) | borki |
» | Nesposobna grafikulja??Oddelek: Strojna oprema | 1268 (882) | flukturr |
» | install driverjev mi poruši OSOddelek: Pomoč in nasveti | 1311 (1095) | BmN |