Forum » Strojna oprema » Asus EEE navodila?
Asus EEE navodila?
billy ::
Kot prvo bi prosil administratorje, da prestavijo tole temo kam drugam, v kolikor je sam nisem uvrstil v najprimernejši oddelek foruma.
Bratranec je za darilo dobila asus eee prenosnik iz tujine. Kar seveda pomeni, da zraven ni dokumentacije v slovenskem jeziku. Ker bi se na vse pretege rad izognil "inštrukcijam" naprošam nekoga, da bi mi poslal slovenska navodila, oz če jih lahko mogoče najdem kje na internetu?
hvala!
Bratranec je za darilo dobila asus eee prenosnik iz tujine. Kar seveda pomeni, da zraven ni dokumentacije v slovenskem jeziku. Ker bi se na vse pretege rad izognil "inštrukcijam" naprošam nekoga, da bi mi poslal slovenska navodila, oz če jih lahko mogoče najdem kje na internetu?
hvala!
billy ::
Ma nima veze, samo da je nekaj. Da se ne teži meni kako in kaj in lahko rečem "preberi v navodilah" ;)
V kolikor so navodila na listu papirja, bi pa prosil za skeniranje.
Dobri duši sem dolžan pir ali dva, dokumente pa prosim na darjan@splet.net
V kolikor so navodila na listu papirja, bi pa prosil za skeniranje.
Dobri duši sem dolžan pir ali dva, dokumente pa prosim na darjan@splet.net
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Applov šef: svetovni davčni sistem potrebuje prenovoOddelek: Novice / Rezultati | 12089 (9768) | galu |
» | Osnovna navodila za Photoshop...v Slovenščini!Oddelek: Strojna oprema | 5341 (5197) | opeter |
» | SLO navodila za uporabo!?!?!Oddelek: Strojna oprema | 3308 (3053) | STASI |
» | imam slovenska navodila za mini Dv kamero Panasonoc NS-GV11Oddelek: Zvok in slika | 1429 (1199) | pivmik |
» | Pravno tehnično vprašanjeOddelek: Loža | 1490 (1255) | Eschelon |