» »

GTA 4 PC

GTA 4 PC

««
11 / 32
»»

Shegevara ::

Zgleda intel core I7 izredno pomaga.

Statistics
Average FPS: 58.56
Duration: 36.87 sec
CPU Usage: 33%
System memory usage: 43%
Video memory usage: 80%

Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Very High
View Distance: 65
Detail Distance: 100

Hardware
MicrosoftŸ Windows Vista" Home Premium
Service Pack 1
Video Adapter: ATI Radeon HD 4870 X2
Video Driver version: 7.14.10.621
Audio Adapter: Speakers (Creative SB X-Fi)
Intel(R) Core™ i7 CPU 965 @ 3.20GHz

dinozaver7 ::

Zvok mi z X-Fi XtremeGamer ne deluje 100%, govor je malo popačen, med npr vožnjo z avtom pa tudi prasketa.. Kaj storiti?

gta iv

gta iv

:P

Zgodovina sprememb…

_GiZmO_ ::

Itak,da pomaga sistem za 1,5K€+,lol!8-)
HP DV7-2130eg

V-i-p ::

Za vse, ki se sprašujete ali bo na vaši mašini delal GTA IV in kako, je tu link do strani, ki ti preveri sistem in pokaže "kje si".
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

AapocalypseE ::

GTA IV je zelo procesorsko požrešen. Rabi C2D 3.5GHz+ za visoke nastavitve. Če je močan procesor se tudi pozna pri CPU usage, ker je dost majnši procent.

Berserker ::

Ok hvala za info, vsem na prejšni strani.

usavko ::

Jst mam pa iste probleme, kot sm jih meu z RED ALERT 3. Torej sred špila mi comp zmrzne in ne morm nadeljevat. Vse kar lahko storim je resetiram comp.
Uporabljam ATI Radeon 4870 pa gigabyte EP45-DS3 matično. Hvala za odgovor.

p.s. Driverje za grafično sm že naložu pa ne pomaga, probal bom še za matično, sam dvomm da bo kej razlike...

tx-z ::

Bah ja. Na Core2 2.2GHz sta oba jedra vedn na 95-100% med igro :) pa vse na low :(
tx-z

usavko ::

Jst mam pa iste probleme, kot sm jih meu z RED ALERT 3. Torej sred špila mi comp zmrzne in ne morm nadeljevat. Vse kar lahko storim je resetiram comp.
Uporabljam ATI Radeon 4870 pa gigabyte EP45-DS3 matično. Hvala za odgovor.

p.s. Driverje za grafično sm že naložu pa ne pomaga, probal bom še za matično, sam dvomm da bo kej razlike...

Je možno da ima napajalnik prste umes?

godi ::

še enkrat bom vprašu!!!!!!! a mislte da mi šteka zarad procesorja KA NJ NARDIM mam intel E6750

FrancBula ::

malo povprašaj v pomoč ni nasveti, to ni prava tema.
lp
GA-P35-DS3(rev. 1.0) ; E5200@3.75GHz ; Palit Radeon 4850 ; LC8650 Ozeanos

Zgodovina sprememb…

8800 GT. je še pa drug štos mam osnovno asus P5kc in me prasica sploh ne spusti v bios wtf..

delfinus ::

usavko imas Sapphire 4870 ? Ce imas, potem posodobi bios graficne. Sicer pa mal preglej slotech, kljucne besede zamrznitev 4870 na slo tech.

lp, D.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delfinus ()

Valvoline ::

8800 GT. je še pa drug štos mam osnovno asus P5kc in me prasica sploh ne spusti v bios wtf..

????????
A maš zaklenjen bios z geslom ???
J potem boš mogu bios resetirat,vendar zgubiš garancijo v tem primeru.

kako ga pa resetiram. a to pol na osnovno ploščo ne velja več garancija???
pa tut če nebo več veljala me boli k. a misliš da bi se dal tega intelčka navit E6750 ????
prosim za čimprejšno pomoč

Tale gre zihr na 3-3.2ghz stock voltaža.
Mal dvigneš voltažo in si že pr 3.5-3.8ghz
A maš stock hladilnik al je kaj buljšga gor.

Zdej pa eno vprašanje za izkušene računalničarje.
A bi se dala tista plata p5kc v Winsih flashat z programom asus update glede na to da ima bios zaklenjen z geslom ??? Pa če bo šlo flashat ali bo potem geslo ostalo gor ???

Če flashah bios na matični zgubiš garancijo? Prvič slišim to. Jaz si na mojo dam vedno tazadnji bios oz. pač najnovejši. Sej za to menda so...

Godi, probaj cmos naret na matični. Daj baterijo ven za nekaj časa in nazaj not. Lahko pa vzameš en izvijač in ga daj na taka dva mala železna pina. Poglej v priročnik, ki si ga dobil polek matične kje se točno nahaja.

Zgodovina sprememb…

Če flashah bios na matični zgubiš garancijo? Prvič slišim to. Jaz si na mojo dam vedno tazadnji bios oz. pač najnovejši. Sej za to menda so...

Tam je garancija na celotno kišto po mojem če je bios zaklenjen. Tko da če se špila z biosom zgubi garancijo na mamaplato in tudi na vse ostalo.

Heh so pa čudni, da zaklenejo bios, če kupiš kišto, ki je že sestavljena in je garancija na celo kišto. Se treba pred nakupom zmenit, da naj naredijo garancijo na komponente in ne na kišto kot celoto. Z garancijo na celo kišto po navadi vzamejo taki, ki nimajo pojma o compih ali kakšna podjetja, da postavijo kišto v kot in dela 24/7.

računalnik sem sam sestavu!! ventilator mam pa Asus silent Square tko da glede temp. nebo problem.. Nevem pa točn kako baterijo si mislu

Oh potem bo 3.5ghz mala malica :)
ja kak pa te maš zaklenjen bios če si pc sestavil sam ??? K pritisneš tipko delete pr zagonu kaj ti se na zaslonu pojavi ???

Good Guy ::

špil seka:D

dela bp
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

godi, na matični je ena okrogla baterija. Vzami jo ven ali naredi tisto z izvijačom. Bios se resetira in pol boš lahko šal v bios.

evo zdj se bom lotu zadeve. Drugač vam pa povem da sem naložil neke driverje za gta iz rockstarja in ageia psyhic in mi zdj dela na 1680x1024 in na medium in high smooth prav nemorem verjet.

ej a je kje v igri blur ker se mi zdi da je mal meglena slika HVALA VSEM za info.

c00L3r ::

Sem mislil kupit nov PC za 500€. Dobro da nisem. Jaz bi bil lažji za 500€, GTA pa bi še vedno štekal. Kot kaže bom to igro igral čez kaki 2 leti, ko ne bom rabim "super computer from space" za GTA...

Mavrik ::

Xbox 360 je samo 200€....
The truth is rarely pure and never simple.

Še nekaj slik :)

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: OmegaBlue ()

Brincl ::

Igra je zelo dobra, a kaj ko mi na mojem PC-ju(Intel 2.13Ghz, 2gb rama, 8600gt 256mb) niti na low ne dela zadovoljivo. Naložu sm najnovejše driverje pa ni nič boljše. Moti me le to, da priporočljive in minimalne zahteve, ki so jih obljubljali niso bile takšne kot so v resnici, nevem kaj so mislili, ko so testirali igro. Bolj kot nadgrajevanje pc-ja se zagotovo splača nakup Xbox-a saj je igra za tega optimizirana.
A komu s podobno konfiguracijo dela kaj bolje?
d°°b

simnov ::

jaz potrebujem samo še driverje za sli podporo čeprav že zdaj 9800gx2 z polovično močjo deluje dobro.

vem da ni prava tema a če smo že začel..... prej sem dal batrijo vn iz plate in naredu vse lepo in prav ampak ko sm pžgal kišto spet isto ne morem v bios. če prtisnem del. napiše run setup,in me vrže na nek test ko nima veze z biosom.piše tut windows boot manager WTF kaj je z mojo jajco

Potem pa naredi tisto z izvijačom, ker meni samo baterija tud enkrat ni pomagala, ko sem moral naret cmos.
Pazi samo, da se izvijač dotika oba železna pina.

Zgodovina sprememb…

GLAVNI ::

Hej folk, ma kdo kako pametno idejo, da ne bi rabo skoz met DVD-ja not? Sem poskušo mountat, pa mi piše da pride v konflikt z emulatorji. Nočem pa met originalnih not, da se mi ne bi obrabljali za brezveze. Če bi zapeko na DVD 8,5GB mislite da bi šlo?

Hvala!

T-h-o-r ::

no-dvd crack?
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

GLAVNI ::

Je pametno original crackat?

Galaxy ::

Ac ac ac, ne govorit o tem, smo že dobili opozorilo od moderatorja! :8)

To tudi mene zelo zanima, ker mi je dvdja res škoda, crackat si pa ne upam..

OmegaBlue ::

Then don't.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Hehe admin.... :)
Videš včasih scene *datoteke* pomagajo tut lastnikom originalov :)
Brez zamer okrog tega :)

Zgodovina sprememb…

StreetRacer kje si limuzino dubu?

Na cesti:)

aja ne v trgovini?

Sicer pa je razbijalni model kr dobr, kaj pravite ?

laught ::

ja to itak je, sam morš prit s pravo hitrostjo v pravi objekt..

c00L3r ::

game copy world je stran ravno za ljudi z originali, ki pa jim je škoda originalnih ploščkov.

Jaz imam doma originalen NFS 4, pa mi javi, da ni pravi CD. Tako sem prisiljen igrati z crack-om :)

Zgodovina sprememb…

Galaxy ::

Torej pošlješ CD/DVD v EA, zamenjajo ti za novega, na njihove stroške.

Ja sam kolk časa ti bo vzelo preden ga novega dobiš pa nekateri sploh neznajo poslat oz. nevejo za to funkcijo.

Zakaj bi se zabaval in pošiljal star nfs, če lahko na hitro crackaš. heh

OmegaBlue ::

[meanwhile back on topic..]

take a hint.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

MeGreat ::

mater me je razočaral tale gta 4. čakamo toliko časa potem pa take sistemske zahteve..
««
11 / 32
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 445 46 47 48 )

Oddelek: Igre
2390458859 (25475) Kayzon
»

GTA4 - menjava procesorja

Oddelek: Kaj kupiti
384028 (2742) Ancalagon
»

GTA IV PC Benchmarks (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
8110716 (6258) CaptObvious
»

Nasvet za upgrade Motherboard in Procesor (strani: 1 2 )

516768 (5213) ncc2000
»

procesor za GTA IV

473208 (1980) samsung113

Več podobnih tem