» »

Prenosnik-PC

Prenosnik-PC

tt2 ::

Imam prenosnik ter PC. doma imam tudi postavljeno brezžično omrežje preko D-link
524 (mislim da ne bo ravno kaj koristi od tega). pa me zanima kako bi ju lahko najlažje povezal za igranje iger/LAN?

Hardstyle ::

preko mrežnega kabla? UTP variante?

Hmm v bisvtu sem čisit newbie here, tako če bi mi lahko kdo kaj več povedal o tem? xd

c00L3r ::

Načeloma bi to moralo že delat. Ko poženeš igro, ki ima Multyplayer možnost na Računalniku A izbereš nekaj v stilu "Host game" in tam vse nastaviš, potem pa daš "Run/Start". Nato te bo windows firewall al pa kak drugi požarni zid vprašal, ali želiš še naprej preprečevat dostop do te Igre in seveda izbereš "Dovoli". Na Računalniku B pa izbereš v igro nekaj v stilu "Join game" in spet te bo windows firewall vprašal, če želiš dovoliti, in spet izbereš da dovoliš. Nato daš na računalniku B "Refresh/Rescan", da še enkrat poišče omrežje in če najde Igro ki teče na računalniku A klikneš Join. Za kaj več, pa boš moral biti bolj specifičen.

A ql deluje. sem mislil da tako ne gre če imaš postavljeno tako brezžično omrežje :D tnx

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Povezava 2 računalnikov in medsebojni prenos datotek (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
6520923 (19603) imagodei
»

WireShark Sniffing

244197 (2355) zbrisan
»

Zna kdo povedat kaj je narobe?

Oddelek: Omrežja in internet
182222 (1953) Pyr0Beast
»

Povezava je vzpostavljena, internet(brskanje) ne dela...

74709 (4488) ankow
»

Dvojna lokalna mreža, je mogoča?

Oddelek: Omrežja in internet
131798 (1546) jerry2000

Več podobnih tem