» »

Spet Špansko:Nemški finale

Spet Špansko:Nemški finale

R0K ::

Real Madrid : Bayer Leverkusn

Mnenje :

Španci bodo spet ostal brez pokala.

migič ::

Ja če bodo tk slabbb špilal ko včeri se to lk zgodi, drugače ba Bayern nima niti za jacje na oko!:D
............. in migali so do konca svojih dni!!!!!!
Migajte z mano, naj živi migič!

Marabela ::

Ja prov gotov... Bayer bo brez Brazilca Ze Roberta (drugo leto gre v Bayern!!!), k je najhujši... Pa tud tko, prot Manchestru jim je šlo lih za glih, Real je bil pa malkat poražen, če je sploh bil! PA že imena u realu, ti dajo vedt, da je Real boljši, čeprov Zidane premal laufa...:\ Pa mal je plešast...:D

TylerDurden ::

Madrid, Madrid, Madrid!!!
Let\'s make some soap ...

Jack69 ::

Real je zakon in letos bo sedmic ali osmic zmagal!!!! 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Zakaj??? Začaj!!!

By: Jack

Klemenn ::

kaj sem jaz tukaj potem edini big manchester freak'? drgač pa upam da bom zmagal bayer pa čeprov je izločil manchester...še vedno je moje sovraštvo do reala dovolj veliko

andrej ::

zidane je res malo plesast ja, samo je pa zato bolj aerodinamicen:D

po imenih sodec bo zmagal Real, po igri pa bomo vidli...

R0K ::

Vsi mislite, da so pr Realu carji. Imena zavajajo. Sam poglejte njihovo zadnjo tekmo v španskem prvenstvu ko so proti mislim, da 17. na lestvici zgubli 3:0 ...

Res je, da znajo špilat lepo, majo pa EXTRA slabo obrambo. Mislim Hiero star ko svet, Cesar čeprav je đek lohk dobi tak gol, da se cel dan smejiš, Helguera je vedno bolj neroden, Salgado počasen (sej ste vidl, da Overmarsu še do kolen ni bil), tudi Carlos more met že res srečen, dan da odšpila dobro tekmo. Real rešuje sam proračun. Torej napad in veze. Pač dandanes je denar use. Jebi ga.

Ampak jst vrjamem, da bo Ballack prbil tak gol Cesarju, da ga bo sram it domov.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Liga prvakov

Oddelek: Loža
293567 (2298) Zelnick
»

Liga prvakov v nogometu - sezona 2005/2006

314229 (3742) monster-x
»

Real Madrid je božja ekipa!!! (strani: 1 2 )

927613 (6318) _Mortal_
»

finale lige prvakov (strani: 1 2 )

693921 (3560) abcde7

Več podobnih tem