Forum » Omrežja in internet » Težave z routerjem ASUS RX3041
Težave z routerjem ASUS RX3041
kitesurfer ::
Pozdravljeni!
Kupil sem router ASUS RX3041, sedaj imam težave z inštalacijo omrežja. Nikakor se ne morem povezat z internetom, ko pa pingam PCje znotraj omrežja pa se vsi "vidijo" med seboj!!
A mi lahko pomagate kaj morem vpisat pod:Host Name, Domain Name
in potem katero povezavo morem izbrat(imam siol adsl):Cable Modem, Fixed-IP xDSL, Dial-Up xDSL (PPPoE), PPTP, L2TP
Upam da mi lahko kdo pomaga, ki že ima takšen router!!!
Hvala za pomoč
Kupil sem router ASUS RX3041, sedaj imam težave z inštalacijo omrežja. Nikakor se ne morem povezat z internetom, ko pa pingam PCje znotraj omrežja pa se vsi "vidijo" med seboj!!
A mi lahko pomagate kaj morem vpisat pod:Host Name, Domain Name
in potem katero povezavo morem izbrat(imam siol adsl):Cable Modem, Fixed-IP xDSL, Dial-Up xDSL (PPPoE), PPTP, L2TP
Upam da mi lahko kdo pomaga, ki že ima takšen router!!!
Hvala za pomoč
solatko ::
Router moraš predstavit na omrežju kot računalnik, preko katerega dostopaš na internet. Po navadi se clonira računalniške nastavitve na router, potem pa ta določi oznake računalnikom v mreži. Sledi navodilom, ki si jih dobil zraven routerja, če jih nimaš so na disku, ki si ga dobil zraven.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | T-2 ali A1 za internet doma?Oddelek: Omrežja in internet | 13760 (5956) | crypto0 |
» | Razbremenitev preobremenjenega modema z dodatnim routerjemOddelek: Omrežja in internet | 3442 (3223) | vmalhar |
» | optika Telekom vs. VDSL T-2Oddelek: Omrežja in internet | 4853 (3651) | BlueRunner |
» | Nov napad na domača omrežja: Drive-By PharmingOddelek: Novice / Varnost | 5928 (4564) | Azrael |
» | Kateri ROUTEROddelek: Kaj kupiti | 2335 (2037) | Poldi112 |