Forum » Pomoč in nasveti » Težave pri namestitvi monitorjevih gonilnikov (driverjev)
Težave pri namestitvi monitorjevih gonilnikov (driverjev)
Trčk ::
Zdravo,
upam, da sem temo dal na pravi forum, ker sm nov. No moja težava je, da ne morem namestit monitorjevih - AOC 2216Sa driverjev (gonilnikov). Zraven mam CD na katerem je postopek nameščanja lepo opisan. Sledil sm temu postopku do nadgradnje gonilnikov ("Update driver"), pa da naj jih namesti iz določenega mesta...pač vse kot je treba, sam pol ko izberem disk mi napiše: "Določeno mesto ne vsebuje podatkov o vaši strojni opremi."
Kaj bi se dal narest, pa sm poskušu najdt drajverje na internetu, pa jih ni.
Hvala za pomoč.
upam, da sem temo dal na pravi forum, ker sm nov. No moja težava je, da ne morem namestit monitorjevih - AOC 2216Sa driverjev (gonilnikov). Zraven mam CD na katerem je postopek nameščanja lepo opisan. Sledil sm temu postopku do nadgradnje gonilnikov ("Update driver"), pa da naj jih namesti iz določenega mesta...pač vse kot je treba, sam pol ko izberem disk mi napiše: "Določeno mesto ne vsebuje podatkov o vaši strojni opremi."
Kaj bi se dal narest, pa sm poskušu najdt drajverje na internetu, pa jih ni.
Hvala za pomoč.
- spremenil: Trčk ()
bluefish ::
pravzaprav teh driverjev niti ne potrebuješ, saj niti ne počnejo kaj koristnega. Tisti, ki so že prisotni v Win, popolnoma zadoščajo.
Trčk ::
sam zakaj mi pr igrci, ko naštimam najboljšo ločljivost napiše da ne podpira vhoda ("Input not support").
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov računalnik - artefaktiOddelek: Pomoč in nasveti | 1365 (1326) | MacGyver141 |
» | Odstranitev strojne opreme - permanentnoOddelek: Strojna oprema | 1274 (923) | Duhec |
» | Grafična težava s Thunderbirdom na Ubuntu Netbook 10Oddelek: Operacijski sistemi | 1149 (1033) | Icematxyz |
» | Epson tiskalnika ne tiskata.Oddelek: Pomoč in nasveti | 924 (883) | OmegaM |
» | Stranded in console [opensuse linux]Oddelek: Operacijski sistemi | 1531 (1241) | rdecaluc |