Forum » Pomoč in nasveti » problem pri branju cdjev na prenosniku HP 6720s
problem pri branju cdjev na prenosniku HP 6720s
linebacker ::
Živjo!
Prejšnje leto sem nabavil prenosnik HP 6720s na katerem je bila Vista, ki smo jo kmalu zamenjali z XP-ji. Nato pa se je kmalu pojavil priblem z branjem cdjev. Prenosnik mi bere cd-je (ter dvdje) mogoče vsak teden enkrat. Nevem kje je vzrok za to. Ko medij vstavim v prenosnik ga sploh ne zazna, v Explorerju ni o E: disku ne duha ne sluha. Ne samo da medija ne zazna, ampak diska (E:) ne prikaže naprimer niti v Explorerju po My Computer...Ker sem v računalništvu bol švoh, me zanima kaj delam, ali pa kaj je narobe.
Za odgovore se zahvaljujem!
Prejšnje leto sem nabavil prenosnik HP 6720s na katerem je bila Vista, ki smo jo kmalu zamenjali z XP-ji. Nato pa se je kmalu pojavil priblem z branjem cdjev. Prenosnik mi bere cd-je (ter dvdje) mogoče vsak teden enkrat. Nevem kje je vzrok za to. Ko medij vstavim v prenosnik ga sploh ne zazna, v Explorerju ni o E: disku ne duha ne sluha. Ne samo da medija ne zazna, ampak diska (E:) ne prikaže naprimer niti v Explorerju po My Computer...Ker sem v računalništvu bol švoh, me zanima kaj delam, ali pa kaj je narobe.
Za odgovore se zahvaljujem!
Jankolovski ::
Ali imaš mogoče ta dvd: Dvoplastni pogon DVD+/-RW SuperMulti LightScribe
Oziroma mi povej kje si ga kupil?
Zanima me tudi katero verzijo xp-jou maš?
Vglavnem rabiš nove driverje za dvd , možno tut da bi mogu chipset najnovejši naložit.
Pri meni je bilo treba posodobit chipset! Vendar bi raje probal prvo naložit nove driverje iz uradne strani proizvajalca dvd-ja!
Oziroma mi povej kje si ga kupil?
Zanima me tudi katero verzijo xp-jou maš?
Vglavnem rabiš nove driverje za dvd , možno tut da bi mogu chipset najnovejši naložit.
Pri meni je bilo treba posodobit chipset! Vendar bi raje probal prvo naložit nove driverje iz uradne strani proizvajalca dvd-ja!
linebacker ::
Gor je napisano DVD Rw/R, RW DVD+R/DL Light Scribe.
V upravitelju naprav je vse OK (naj bi blo), nekatere driverje pa sm iz HP-jeve strani posodobil včeraj, zato mi res ni jasn kaj bi blo. Prenosnik je bil nabavljen v Comshopu v Celju.Kaj pa misliš s tem da bi mogu namestit driverje za DVD iz proizvajalčeve strani???A ni to kr HP???
V upravitelju naprav je vse OK (naj bi blo), nekatere driverje pa sm iz HP-jeve strani posodobil včeraj, zato mi res ni jasn kaj bi blo. Prenosnik je bil nabavljen v Comshopu v Celju.Kaj pa misliš s tem da bi mogu namestit driverje za DVD iz proizvajalčeve strani???A ni to kr HP???
Jankolovski ::
Ali si updatal chipset? Tukaj: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te...
Zgoraj maš napisano Driver Chipset za windows xp HP 6720s!
Če chipset-a nisi naložil, naloži to in restarti in boš vidu!
Zgoraj maš napisano Driver Chipset za windows xp HP 6720s!
Če chipset-a nisi naložil, naloži to in restarti in boš vidu!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri prenosnik do 599€? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11714 (9838) | trek@s |
» | Nalaganje XP-jev na HP 6830sOddelek: Pomoč in nasveti | 2895 (2626) | markk1 |
» | Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300Oddelek: Operacijski sistemi | 8658 (5107) | d4rko |
» | Kako naj instaliram winxp, če moj novi notebook s sata diskom, ki nima disketnika???HOddelek: Pomoč in nasveti | 4850 (3432) | al3s |
» | Instalacija Win XP Pro na prenosniku HP 8710POddelek: Pomoč in nasveti | 3469 (3469) | nitro2 |