Forum » Pomoč in nasveti » a ma kdo xmnt2000.exe v win2k system32 mapi?Partition magic problem
a ma kdo xmnt2000.exe v win2k system32 mapi?Partition magic problem
gaso ::
A mi lahko lepo prosm dobra dusa poslje na mail gaso xmnt2000.exe datoteko k bi jo moral partition magic ob instalaciji skopirat pa jo men nikakor noce.
Spremenu sem velikost boot particije, magic je za to pac moral resetirat racunalnik ampak potem ni najdu zgoraj omenjene datoteke in zdej mi ob vsakem zagonu tezi ...xmnt2000.exe not found skip autochk...
Ce ze ne dobim datoteke bi pa prosu vsaj da mi nekdo pove kje v win2k urejam zagonsko proceduro?
hvala v naprej 100x
Spremenu sem velikost boot particije, magic je za to pac moral resetirat racunalnik ampak potem ni najdu zgoraj omenjene datoteke in zdej mi ob vsakem zagonu tezi ...xmnt2000.exe not found skip autochk...
Ce ze ne dobim datoteke bi pa prosu vsaj da mi nekdo pove kje v win2k urejam zagonsko proceduro?
hvala v naprej 100x
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov 160GB vendar zazna samo 130GB (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5010 (3836) | Yamasaki450 |
» | Overnet.exe = virus (Backdoor.Blarul)...zanimivoOddelek: Pomoč in nasveti | 1745 (1366) | T(he) Boss |
» | Low-level format na HP(IBM) diskuOddelek: Strojna oprema | 2043 (1924) | Dead_Eye |
» | voodoo3 in dx8, premalo video memoryOddelek: Pomoč in nasveti | 1078 (930) | KontraCepec |
» | Trenutno se nekaj trudim z Edonky2000Oddelek: Omrežja in internet | 1716 (1352) | pivmik |