Forum » Strojna oprema » problem s ntfs particijo
problem s ntfs particijo
gtramt1 ::
imam en velik problem z visto ki mi ni ne zazna D: particije. pre meseci mi je lepo vse normalno delalo toda potem sem naložil gor ubuntu 7.10 in kasneje še hardy-ija. zdaj sem spet šel nazaj na visto ki pa mi enostavno ne zazna 290 gb particije.
gor imam pomembne podatke(mp3, filmi) in bi rad da bi mi ta particija delala brez formatiranja oz. brisanja podatkov.
aja napaka ki mi jo napiše vista: D:\ ni na voljo Datoteka ali imenik sta poškodovana in zato neberljiva.
je pa res da ima hardy čist lepo in pravilno zazna particijo!
hvala za pomoč! upam da sem prav izbral sklop tem na forumu
gor imam pomembne podatke(mp3, filmi) in bi rad da bi mi ta particija delala brez formatiranja oz. brisanja podatkov.
aja napaka ki mi jo napiše vista: D:\ ni na voljo Datoteka ali imenik sta poškodovana in zato neberljiva.
je pa res da ima hardy čist lepo in pravilno zazna particijo!
hvala za pomoč! upam da sem prav izbral sklop tem na forumu
gtramt1 ::
ja v linuxu ni panike dostopat do datotek
ne drgač sm ponavad na c: windows pol sem pa C: formatiru pa ga razbil na 15gb 15gb eno za ubuntu in ena je bla nekaj časa dual boot xp-ja kasnej sem pa imel na obeh ubuntu (obe polovici c:) zdej sem pa eno od teh polovic formatiru dau gor vsito ki pa ne zazna d:
upam da je še kakšna druga varianta kot pa copy paste D: v linuxu na prenosen disk
ne drgač sm ponavad na c: windows pol sem pa C: formatiru pa ga razbil na 15gb 15gb eno za ubuntu in ena je bla nekaj časa dual boot xp-ja kasnej sem pa imel na obeh ubuntu (obe polovici c:) zdej sem pa eno od teh polovic formatiru dau gor vsito ki pa ne zazna d:
upam da je še kakšna druga varianta kot pa copy paste D: v linuxu na prenosen disk
MrStein ::
Copy je najbolj ziher.
Lahko sicer probaš chkdsk na D: ,samo to ti lahko še bolj pokvari.
Če so ti podatki pomembni, jih skopiraj, Če ne, pa se igraj...
Lahko sicer probaš chkdsk na D: ,samo to ti lahko še bolj pokvari.
Če so ti podatki pomembni, jih skopiraj, Če ne, pa se igraj...
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Laptop: težava s trdimi diskiOddelek: Strojna oprema | 2358 (2075) | solatko |
» | Dostop do NTFS diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1636 (1359) | solatko |
» | :. Ubuntu ::Oddelek: Operacijski sistemi | 2924 (1413) | poweroff |
» | Izšel je Ubuntu 8.04 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 16341 (10545) | Jst |
» | Prihaja Ubuntu 8.04 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 14221 (9946) | zee |