Forum » Omrežja in internet » problem z routerjem
problem z routerjem
guljox ::
Imam težave z wireless routerjem WBR-3406TX ob priklopu na optični kabel pri siolu. Prvih par minut po priklopu je prenos normalen nato začne padati in se drastično spusti in neha delati, windovsi (vista) pa odprejo okonce za dial up connection, če pa le-tega prekinem se povezava vrne. Enako se zgodi če grem na test hitrosti, ko dam download file mi povezavo prekine. Ko resetiram router ponovno dela.
Kje bi znal biti problem?
Kje bi znal biti problem?
Tilen ::
Enega lepega sončnega dne se boste naučili, da je crap roba pač crap. Do takrat pa očitno more par € it v luft drugač ni pravi hec.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
se pravi svetuješ nakup novega routerja, če sem prav med vrsticami prebral?
Bodo z ne "crap" routerjem take in podobne težave izginile?
Nakup katerega routerja mi priporočaš?
WRT54GL.
Ko resetiram router ponovno dela.
Bodo.
WRT54GL.
Ko resetiram router ponovno dela.
Bodo.
Zgodovina sprememb…
kul bomo pa to nabavli sam da bo delal, a slučajno priporočaš še kakšno wlan kartico ta stacionarni kompjuter USB ali PCI kar je pač bolše?
PCI obvezno! Brat ima eno tudi Linksysovo in dela BP.
Zgodovina sprememb…
kul, a so tukaj tudi kaki crap proizvodi, ki se jim je bol izognit?
Tole je verjetno fajn od linksysa?
Ali potrebujem speedbooster?
Tole je verjetno fajn od linksysa?
Ali potrebujem speedbooster?
Ce ti je prej deloval wireless dokaj solidno potem boosterja zdaj ne rabis, razen ce hoces net na se vecji razdalji. Tale mrezna bo ok.
ne_kdo ::
zdravo
bom kr uporabil tole temo da ne odpiram nove.
problem je sledeč. imam router Netgear WGR614v6 in nanj priklopljena 2 prenosnika (wireless) in en navaden računalnik. ko jaz izklopim računalnik enostavno router zablokira in je potreben reset routerja. ali kdo ve kaj bi blo s tem narobe in kako se da to popravit da do tega nebi prihajalo?
hvala
lp
bom kr uporabil tole temo da ne odpiram nove.
problem je sledeč. imam router Netgear WGR614v6 in nanj priklopljena 2 prenosnika (wireless) in en navaden računalnik. ko jaz izklopim računalnik enostavno router zablokira in je potreben reset routerja. ali kdo ve kaj bi blo s tem narobe in kako se da to popravit da do tega nebi prihajalo?
hvala
lp
Probaj priklopit PC v drugi port na routerju. Skodit ne more. Ali pa testiraj s kablom od drugega racunalnika. Skratka kombinacije, da bi lahko izlocil router. V kolikor ti ne uspe, pac ves kako naprej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Router na routerOddelek: Pomoč in nasveti | 2634 (1973) | dela |
» | Range extender (tp-link TL-WA730RE) izgubi povezavo po resetu modemaOddelek: Omrežja in internet | 1621 (1485) | Mikec17 |
» | RuterOddelek: Strojna oprema | 1415 (1201) | steev |
» | Težave z internetno povezavoOddelek: Omrežja in internet | 992 (753) | DeeCoy |
» | Program za opazovanje interneta!Oddelek: Omrežja in internet | 2066 (1663) | DJ_Greg |