Forum » Programska oprema » Problem z Adobe PS CS3
Problem z Adobe PS CS3
K_o_o_H ::
Želim inštalirati CS3 in mi pokaže to:
Internet explorer nimam prižgan. Dam alt+ctrl+del Processes, najdem iexplore.exe in dam end process. Nato se pojavi problem, ko se mi naredi še dodaten iexplore.exe in jih nikoli ne zmanjka. vedno rata nov. Mogoče kdo lahko pomaga pri tej težavi?
Za odgovor se vnaprej zahvaljujem!
Internet explorer nimam prižgan. Dam alt+ctrl+del Processes, najdem iexplore.exe in dam end process. Nato se pojavi problem, ko se mi naredi še dodaten iexplore.exe in jih nikoli ne zmanjka. vedno rata nov. Mogoče kdo lahko pomaga pri tej težavi?
Za odgovor se vnaprej zahvaljujem!
blackbfm ::
Spyware/virus mogoče. Malo spucaj startup
start > run > msconfig [OK]
možnost A
Greš na zavihke: Services > Hide all microsoft services
Onemogočiš vse nepotrebno
Zavihek Startup
OK, restart, zaženeš inštalacijo
možnost B
Klikneš diagnostic setup in nato OK, restart, zaženeš inštalacijo. Ko inštaliraš spet poženeš msconfig in daš nazaj na normal startup.
start > run > msconfig [OK]
možnost A
Greš na zavihke: Services > Hide all microsoft services
Zavihek Startup
OK, restart, zaženeš inštalacijo
možnost B
Klikneš diagnostic setup in nato OK, restart, zaženeš inštalacijo. Ko inštaliraš spet poženeš msconfig in daš nazaj na normal startup.
Veron ::
odpakiraj vse fajle na c:\ particijo (recimo c:\photoshop) in inštaliraj z diska in bo delalo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "Gamerski" računalnik za 550 EUROddelek: Kaj kupiti | 1197 (1031) | Janac |
» | Internet Explorer auto run on startupOddelek: Pomoč in nasveti | 999 (766) | amigo_no1 |
» | Geil Black Dragon DDR2 1066 MHz voltažaOddelek: Pomoč in nasveti | 1093 (863) | Krakatao |
» | Optimizacija Win XPOddelek: Operacijski sistemi | 2993 (2732) | jan01 |
» | CPU cooler -59 (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6315 (4257) | sharp |