Forum » Pomoč in nasveti » Čudaška Vista
Čudaška Vista
Reaper ::
Lep pozdrav!
Na penosniku DELL Inspiron 1525 imam naloženo Visto Home Premium SP1, naložena je bila na sveže danes. Ob vsakem restartu računalnika sem opazil, da mi Vista prikazuje, da je na mojem trdem disku 1GB manj prostora kot pred restartom, pa neglede na to ali kaj nalagam na disk ali ne. Imam 3GB rama, tako da Vista vzame 3GB prostora na disku za hibernacijo, ni mi pa jasno zakaj je ob vsakem restartu 1GB manj prostora na disku.
Ima mogoče kdo enake probleme oziroma pozna odgovor na moje vprašanje?
Na penosniku DELL Inspiron 1525 imam naloženo Visto Home Premium SP1, naložena je bila na sveže danes. Ob vsakem restartu računalnika sem opazil, da mi Vista prikazuje, da je na mojem trdem disku 1GB manj prostora kot pred restartom, pa neglede na to ali kaj nalagam na disk ali ne. Imam 3GB rama, tako da Vista vzame 3GB prostora na disku za hibernacijo, ni mi pa jasno zakaj je ob vsakem restartu 1GB manj prostora na disku.
Ima mogoče kdo enake probleme oziroma pozna odgovor na moje vprašanje?
R33D3M33R ::
Mogoče je kriv system restore?
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
misek ::
Morda zaradi tega, ker System Restore pač potrebuje prostor na disku.
Vista Tip: Reduce System Restore disk usage
Vista Tip: Reduce System Restore disk usage
Reaper ::
evo sem rešil stvar s pomočjo zgornje povezave. velikost diska za system restore sem nastavil na 4GB, tako da sem na disku pridobil 16GB praznega prostora.
hvala za nasvete
hvala za nasvete
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Po resartu računalnika "spremenjene nastavitve" nekaterih programovOddelek: Pomoč in nasveti | 3573 (3018) | Rias Gremory |
» | Zmanjkovanje prostora na diskuOddelek: Operacijski sistemi | 1376 (1098) | kljukusa |
» | Sprostitev prostora na Windows tabliciOddelek: Pomoč in nasveti | 1310 (835) | beni |
» | obnovitev sistemaOddelek: Operacijski sistemi | 4203 (3805) | imagodei |
» | brisanje podatkovOddelek: Strojna oprema | 902 (840) | krneki0001 |