Forum » Loža » help!
help!
Jack69 ::
Me zanima kje bi najdel kaj o prvi svetovni vojni* slike in besedila - na internetu seveda>
Hvala
Hvala
Zakaj??? Začaj!!!
By: Jack
By: Jack
- zaklenil: Tomi ()
TESKAn ::
Pejt na www.google.com, pa si poišči.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
sketch ::
www.google.com
vpiši "first world war" pa ni vraga da ne bo nič.
Uporabi malo tisto stvar med svojimi ušesi - ne pričakuj da bomo forumaši delali namesto tebe... to bi bilo podpiranje lenobe.
lp
s.
ps. Naslednjič bom tako temo zaklenil. Tokrat naj bo, mogoče kdo še pove kaj pametnega - ampak takih "najdite mi" tem je bilo že preveč.
vpiši "first world war" pa ni vraga da ne bo nič.
Uporabi malo tisto stvar med svojimi ušesi - ne pričakuj da bomo forumaši delali namesto tebe... to bi bilo podpiranje lenobe.
lp
s.
ps. Naslednjič bom tako temo zaklenil. Tokrat naj bo, mogoče kdo še pove kaj pametnega - ampak takih "najdite mi" tem je bilo že preveč.
Adapt and overcome.
Tomi ::
Da se ne boste spet kregali ali pa po neumnem razpravljali, kako in kaj, temo zaklepam. Danes sem nekako bolj strog
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Konfiguracija Mikrotik Grove A-52HPnOddelek: Pomoč in nasveti | 2438 (2181) | Goran's Blog |
» | Kako z ukazom ping dobiti # of hops?Oddelek: Pomoč in nasveti | 876 (703) | bMozart |
» | DNS ne mora pridobiti IP naslova?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1855 (1659) | samomas |
» | Ne prikaže mi GooglaOddelek: Omrežja in internet | 1487 (1435) | scenic |
» | Kam odsurfateOddelek: Loža | 2567 (2098) | IceIceBaby |