Forum » Elektrotehnika in elektronika » Nadzorna kamera-brezžična+ekran
Nadzorna kamera-brezžična+ekran
cekr ::
Upam, da je pravi oddelek.
Pred garažo bi potreboval malo nadzora s kamero. Ne da se mi pa vrtat za kable. Potreboval bi eno enostavno brezžično kamero z senzorjem za zaznavanje gibanja za avtomatski vklop. Lahko je barvna, ne bo pa tudi nobene krize, če je Č/B. Zaželeno je, da je v kompletu tudi kakšen manjši LCD, ki se ob aktiviranju prižge.
Zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje s temi rečmi. Nimam nobenih posebnih zahtev. Bi bilo pa zaželeno, da je to že vse v kompletu. Nekaj teh kompletov sem že videl v OBI-ju. Nimam pa ravno dobrega mnanja o njih.
Nakaj imajo tudi pri Conradu. V glavnem, če ima kdo kakšen nasvet oz. ve, kje bi se dalo kakšno zadevo ugodno nabavit, se priporočam za informacije.
Pred garažo bi potreboval malo nadzora s kamero. Ne da se mi pa vrtat za kable. Potreboval bi eno enostavno brezžično kamero z senzorjem za zaznavanje gibanja za avtomatski vklop. Lahko je barvna, ne bo pa tudi nobene krize, če je Č/B. Zaželeno je, da je v kompletu tudi kakšen manjši LCD, ki se ob aktiviranju prižge.
Zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje s temi rečmi. Nimam nobenih posebnih zahtev. Bi bilo pa zaželeno, da je to že vse v kompletu. Nekaj teh kompletov sem že videl v OBI-ju. Nimam pa ravno dobrega mnanja o njih.
Nakaj imajo tudi pri Conradu. V glavnem, če ima kdo kakšen nasvet oz. ve, kje bi se dalo kakšno zadevo ugodno nabavit, se priporočam za informacije.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ''Apple-style'' tipkovnicaOddelek: Kaj kupiti | 4259 (3937) | opeter |
» | Wireless router canyon cn-wf514Oddelek: Omrežja in internet | 7307 (5312) | jancus |
» | Katera kartica za brezžično povezavoOddelek: Kaj kupiti | 2297 (1896) | tris |
» | Katero miš LED ali LASER?Oddelek: Kaj kupiti | 2107 (1653) | tec |
» | katera miška je najboljša izbira (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7803 (5964) | Meddo |