Forum » Programska oprema » windows installer
windows installer
jurre ::
Imam en cuden problem na prenosnem racunalniku. Ze ko se prijavim v windowse (ko se zaganjajo vsi programcki po vrsti) se pokaze v ozadju windows installer, pa tiste zelene crtice, kot da instaliram nek program (ceprav ga seveda ne, ampak se to pojavi ob vsakem zagonu). Potem je bolj motec problem, da ne morem instalirat Opere gor, oz. jo posodobit. Imam verzijo 9.2x, zelel sem dati gor 9.50 oz. zdaj 9.51 pa vedno javi spodnjo napako:
Predvidevam, da je ta napaka povezana z zaganjanjem windows installerja ob zagonu... Druge stvari delujejo normalno. Instaliral sem brez problema winamp in siol plac programcek, edini problem je, da se med uporabo winampa windows installer kar stalno zaganja v prazno, ko winampa zapres tega ni vec. Zato sem mislil, da je problem v winamp in sem ga uninstaliral, vendar ostajata zgoraj opisana problema.
Opera je ze pred tem problemom delovala BP.
Je kdo ze imel podobno tezavo, ali pa ima kaksen predlog kako nj ugotovim od katerega programa se zaganja ta installer??
Nalozeni so windowsi XP, 2 usernamea, oba admina, na obeh je isto stanje... Zdi se mi, da je ta problem od instalacije SP3, vendar nisem preprican.
Predvidevam, da je ta napaka povezana z zaganjanjem windows installerja ob zagonu... Druge stvari delujejo normalno. Instaliral sem brez problema winamp in siol plac programcek, edini problem je, da se med uporabo winampa windows installer kar stalno zaganja v prazno, ko winampa zapres tega ni vec. Zato sem mislil, da je problem v winamp in sem ga uninstaliral, vendar ostajata zgoraj opisana problema.
Opera je ze pred tem problemom delovala BP.
Je kdo ze imel podobno tezavo, ali pa ima kaksen predlog kako nj ugotovim od katerega programa se zaganja ta installer??
Nalozeni so windowsi XP, 2 usernamea, oba admina, na obeh je isto stanje... Zdi se mi, da je ta problem od instalacije SP3, vendar nisem preprican.
jurre ::
sem preskeniral za spyware, jih je naslo nekaj in zbrisalo, pa je bilo isto kot prej. Potem sem odstranil SP3 dol pa zacne cudezno delat.. Nic jasno, imam isti SP3 na 2 namiznih rac. pa na obeh dela BP.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jurre ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 Installer (64-bit) - težaveOddelek: Programska oprema | 2967 (2357) | fr!Xy |
» | Offici se ob hladnem zagonu znova in znova inštalirajoOddelek: Programska oprema | 1010 (840) | k4vz0024 |
» | Windows Installer problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2140 (2067) | Myth |
» | Windows Installer težavaOddelek: Programska oprema | 1755 (1663) | PICASSO |
» | XPji se ne zaženejoOddelek: Operacijski sistemi | 2944 (2385) | Paramedic |