» »

windows installer

windows installer

jurre ::

Imam en cuden problem na prenosnem racunalniku. Ze ko se prijavim v windowse (ko se zaganjajo vsi programcki po vrsti) se pokaze v ozadju windows installer, pa tiste zelene crtice, kot da instaliram nek program (ceprav ga seveda ne, ampak se to pojavi ob vsakem zagonu). Potem je bolj motec problem, da ne morem instalirat Opere gor, oz. jo posodobit. Imam verzijo 9.2x, zelel sem dati gor 9.50 oz. zdaj 9.51 pa vedno javi spodnjo napako:

win installer

win installer

Predvidevam, da je ta napaka povezana z zaganjanjem windows installerja ob zagonu... Druge stvari delujejo normalno. Instaliral sem brez problema winamp in siol plac programcek, edini problem je, da se med uporabo winampa windows installer kar stalno zaganja v prazno, ko winampa zapres tega ni vec. Zato sem mislil, da je problem v winamp in sem ga uninstaliral, vendar ostajata zgoraj opisana problema.
Opera je ze pred tem problemom delovala BP.
Je kdo ze imel podobno tezavo, ali pa ima kaksen predlog kako nj ugotovim od katerega programa se zaganja ta installer??
Nalozeni so windowsi XP, 2 usernamea, oba admina, na obeh je isto stanje... Zdi se mi, da je ta problem od instalacije SP3, vendar nisem preprican.

iggy ::

bo kar kakšen spyware tole...
Hey, you're fat!

jurre ::

sem preskeniral za spyware, jih je naslo nekaj in zbrisalo, pa je bilo isto kot prej. Potem sem odstranil SP3 dol pa zacne cudezno delat.. Nic jasno, imam isti SP3 na 2 namiznih rac. pa na obeh dela BP.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jurre ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows 7 Installer (64-bit) - težave

Oddelek: Programska oprema
152967 (2357) fr!Xy
»

Offici se ob hladnem zagonu znova in znova inštalirajo

Oddelek: Programska oprema