Forum » Programska oprema » MPEG-TS editor (za DVB-T posnetke)
MPEG-TS editor (za DVB-T posnetke)
neres ::
Alexius Heristalski ::
Elecard Xmuxer Pro, H264TS Cutter, TS Packet Editor so programi, ki sem jih zasledil. Nobeden ne reže na frame natačno in nobeden ni 100% stabilen. Nasplošno velja, da je H.264 softversko slabo podprt in trenutno ne obstaja tako dobra rešitev kot za MPEG-2 (npr. VideoReDo, MPEG Video Wizard). Pravzaprav upam, da bosta našteta čim prej kakovostno podprla H.264.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
AtaStrudl ::
Z mplayerjem (ukaz mencoder) lahko predelas v (skoraj) poljuben format in potem uporabis svoj najljubsi editor...
Vsako pretvarjanje pomeni izgubo kakovosti in je potemtakem nezaželeno. Jaz (in najbrž tudi neres) iščem orodje za urejanje brez dodatnih pretvorb.
Tako ja, rad bi urejal brez prekodiranja.
Zdej neki sem bral da naj bi se dalo demultiplexat tudi z mencoderjem, ampak mi ni uspelo oz. je preveč komplicirano da bi se ukvarjal.
Sem pa preizkusil en kup programov, tudi te 3 ki so bili tukaj omenjeni, in vsi vržejo kako napako...
Imam pa inštaliran še CoreAVC in Haali Media Splitter.
Zdej neki sem bral da naj bi se dalo demultiplexat tudi z mencoderjem, ampak mi ni uspelo oz. je preveč komplicirano da bi se ukvarjal.
Sem pa preizkusil en kup programov, tudi te 3 ki so bili tukaj omenjeni, in vsi vržejo kako napako...
Imam pa inštaliran še CoreAVC in Haali Media Splitter.
Šele zdaj sem opazil, da imaš datoteko .mpg. Te mi Xmuxer sploh ne odpre, .ts pa dela. Tako da snemaj v containerju .ts. Kateri program uporabljaš?
Snemam s Total Media, ki AFAIK snema samo v .mpg formatu. Na sploh je to zelo omejen program, ampak ostali mi ne delajo (oz. ProgDVB Pro mi je delal, ampak samo z MPEG-2 tujimi programi. Kodeke imam.).
AtaStrudl ::
Ce bos hotel rezat na frame natancno, se prekodiranju okrog rezov itak ne bos mogel izogniti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako iz real video v mpeg?Oddelek: Zvok in slika | 1398 (1245) | amigo_no1 |
» | The specified service does not exist as an installed service.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1015 (836) | MrStein |
» | PodobnostOddelek: Loža | 3958 (2396) | Kaličopko |
» | Slo-Tech NEST 06 slikeOddelek: Slo-Tech | 8202 (4451) | Good Guy |
» | super nadhudi rami ali samo napaka?Oddelek: Navijanje | 1080 (951) | rovtarček |