Forum » Hlajenje in modifikacije » Vodno hlajenje- kaj mislite
Vodno hlajenje- kaj mislite
Master94 ::
Vprašanje za strokovnjake- kaj si mislite o tem sistemu vodnega hlajenja, kjer peltierji hladijo vodo/ hladilno tekočino in ne direktno CPU-ja ali česa drugega?
Jaz sem slišal da je to mnogo boljši način saj lahko potem proc dejansko shladimo pod sobno temperaturo- in to mnogo pod sobno (5-10 stopinj). Seveda je pogoj da to dobro sestavimo itd...
Jaz sem slišal da je to mnogo boljši način saj lahko potem proc dejansko shladimo pod sobno temperaturo- in to mnogo pod sobno (5-10 stopinj). Seveda je pogoj da to dobro sestavimo itd...
Master94 ::
(5-10 stopinj ima voda ne CPU)
sej lahko odgovori še kdo drugi ne samo strokovnjaki...
tukej mam še nekej:
hothardware
extremeoverclocking
overclock.net
maximum pc
legit reviews
sej lahko odgovori še kdo drugi ne samo strokovnjaki...
tukej mam še nekej:
hothardware
extremeoverclocking
overclock.net
maximum pc
legit reviews
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Master94 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Vodno Hlajenje] - Baker in AluminijOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3081 (2533) | galu |
» | Vodno hlajenje... nekaj ne štima!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1360 (872) | Meizu |
» | Dilema kateri procesor je boljše imeti AMD vs INTEL!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 2891 (2891) | jype |
» | CPU cooler -59 (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6338 (4280) | sharp |
» | Kako hladiti vodo?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3583 (2953) | TESKAn |