Forum » Kaj kupiti » Koliko je to vredno
Koliko je to vredno
Vanadium ::
Skratka mogoče bom kupil nov laptop in bi se potem moral losat trenutnih pa me zanima koliko bi bilo tole vredno:
1. Dell Latitude D600
- Intel centrino P4M 1.6ghz
- 1GB rama
- ATI radeon 9000 (32mb lastnega rama)
- 14 pa še mal col ekran (1400*1050)
- 60gb disk
- bluetooth, wireless
- DVD/CD-RW combo enota
Skratka ker sem imel možnost prek določenih vez sem zamenjal novo matično, tipkovnica in ekran tako da bo B.P. delal vsaj 3 leta, baterija drzi okol 2 uri.
2. Dell Latitude D505
- Intel centrino P4M 1.4ghz
- Intel grafika (nevem točno kera)
- 15" ekran 1024*786
- brez diska in polnilca
- bluetooth, wireless,dell licenca za win xp (nalepka + cd)
- DVD/CD-RW combo enota
Skratka na tem laptopu je bila tudi menjana matična tipkovnica in lcd spet preko vez, baterija je dobro ohranjena in drži okol 2-3 ure, polnilec se dobi ze za 20-30€ disk pa tudi že od 40€ naprej.
--------------------------------------
Skratka prenosniki so bili službeni in se je lepo ravnalo z njimi, Latitude serija je linija poslovnih prenosnikov, imajo magnezijevo notranjost tako da so bolj trpežni. Cena D600 je bila preko 350.000 bivših SITnic, nikoli niso bili nošeni po terenu ipd...
1. Dell Latitude D600
- Intel centrino P4M 1.6ghz
- 1GB rama
- ATI radeon 9000 (32mb lastnega rama)
- 14 pa še mal col ekran (1400*1050)
- 60gb disk
- bluetooth, wireless
- DVD/CD-RW combo enota
Skratka ker sem imel možnost prek določenih vez sem zamenjal novo matično, tipkovnica in ekran tako da bo B.P. delal vsaj 3 leta, baterija drzi okol 2 uri.
2. Dell Latitude D505
- Intel centrino P4M 1.4ghz
- Intel grafika (nevem točno kera)
- 15" ekran 1024*786
- brez diska in polnilca
- bluetooth, wireless,dell licenca za win xp (nalepka + cd)
- DVD/CD-RW combo enota
Skratka na tem laptopu je bila tudi menjana matična tipkovnica in lcd spet preko vez, baterija je dobro ohranjena in drži okol 2-3 ure, polnilec se dobi ze za 20-30€ disk pa tudi že od 40€ naprej.
--------------------------------------
Skratka prenosniki so bili službeni in se je lepo ravnalo z njimi, Latitude serija je linija poslovnih prenosnikov, imajo magnezijevo notranjost tako da so bolj trpežni. Cena D600 je bila preko 350.000 bivših SITnic, nikoli niso bili nošeni po terenu ipd...
- spremenilo: Vanadium ()
solatko ::
Daj na bolho, pa pusti licitacijo, pa boš dobil ceno, za ketero boš lahko prodal. Po mojem ne kaj dosti več kot €200 po kosu (koliko je bila cena ob nakupu sploh ni merodajno).
Vanadium ::
mnja na bolhi so slabsi od mojega d600 od 300 naprej :S bomo videl ce se bo dalo kej prodat
solatko ::
Lahko so višje ocenjeni, realno ceno pa dobiš samo z licitacijo. Nekatere stvari se prodajajo na bolhi tudi leto in več.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri prenosnik je pravi zame? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 16770 (7731) | Seb4 |
» | Izkušnje z Avtoradiji ki premorejo; DVD, divx, 3.6+ LCD, TV, USBOddelek: Loža | 2104 (2104) | koyotee |
» | nakup prenosnika nekje do 400kSITOddelek: Kaj kupiti | 1628 (1474) | dejvidlj |
» | Laptop kot WorkstationOddelek: Kaj kupiti | 1957 (1746) | Vanquish |
» | Kateri PRENOSNIK kupiti ?Oddelek: Kaj kupiti | 2904 (2437) | Arthur |