Forum » Igre » Diablo III
Diablo III
Temo vidijo: vsi

guybrush ::
Te paragon levele bo treba spremenit v nekej bolj zanimivga ne pa samo primary stat od 800 naprej. Pa se, ce nimas 16ur na dan cajta pa ostalih 8ur bota uzganga, da ti farma grift keye je brezveze tekmovat na grift lestvici z ostalimi. Itk se igra za zabavo samo vseeno, ce je ze implementiran nek tekmovalni nacin bi lahko postimali te zadeve
.

Izi ::
Te paragon levele bo treba spremenit v nekej bolj zanimivga ne pa samo primary stat od 800 naprej.
Ampak ravno primary stat od P800 naprej je najmočnejši, ker ga dobiš vsak level in ves čas napreduješ precej hitreje kot do P800. In primary stat ti daje tako damage kot zaščito.
Največji problem je od P600 do P800, ko praktično na napreduješ nič, ker celih 200 levelov zapolnjuješ samo tiste najmanj pomemben zadeve, časa pa porabiš kar precej za ta del. V tem delu obupa največ ljudi. Od P800 naprej pa spet začneš opazno napredovati.
Pa sedaj, ko so že velikanske razlike med igralci je treba upoštevati še da tisti najbolj znani buildi delujejo popolnoma drugače na naših nizkih paragonih, kot pa na bogovskih paragonih sestavljavcev teh buildov.
Ko prebiraš da je nek build zmore GR80+ to seveda pomeni, da to zmore če imaš ti P1200. Z istim buildom boš z P600 do P800 prilezel največ do GR60, pa še tu boš preklinjal ob umiranju ali pa zmanjkovanju časa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()

Te paragon levele bo treba spremenit v nekej bolj zanimivga ne pa samo primary stat od 800 naprej.
Ampak ravno primary stat od P800 naprej je najmočnejši, ker ga dobiš vsak level in ves čas napreduješ precej hitreje kot do P800. In primary stat ti daje tako damage kot zaščito.
Največji problem je od P600 do P800, ko praktično na napreduješ nič, ker celih 200 levelov zapolnjuješ samo tiste najmanj pomemben zadeve, časa pa porabiš kar precej za ta del. V tem delu obupa največ ljudi. Od P800 naprej pa spet začneš opazno napredovati.
Pa sedaj, ko so že velikanske razlike med igralci je treba upoštevati še da tisti najbolj znani buildi delujejo popolnoma drugače na naših nizkih paragonih, kot pa na bogovskih paragonih sestavljavcev teh buildov.
Ko prebiraš da je nek build zmore GR80+ to seveda pomeni, da to zmore če imaš ti P1200. Z istim buildom boš z P600 do P800 prilezel največ do GR60, pa še tu boš preklinjal ob umiranju ali pa zmanjkovanju časa.
Nikol nism rekel, da ni najmocnejsi primary stat kar natanko je najmocnejsi in s tem nastanejo tezave, ker normalni smrtniki ne morejo tekmovati z noliferji/boti kot "brother chris". Najlazja resitev bi bila "cap" na plvlele s tem pa bi tudi omejili dolgozivost sezone kot tudi nesezone, ker opremo dobis zelo hitro in kmalu postane nepomembna. Sem gledal twitch streame kjer so farmali samo plvle na visjih griftih in skipali bossa za loot, ker da primary stat veliko vec kot mogoce "upgrade" ancient z 100vec primary stata. Skratka sami developerji so rekli, da so za njih pustili slabo kodo in tezko spreminjajo vecino stvari v igri.¸Jaz osebno mislim, da lahko pozabimo na nov dodatek in pricakujemo novo sago diablota v bilo kaksni obliki. Tudi pred kratkim so pri blizzardu imeli razpis za nove delavce, ki imajo izkusnje na 2d/3d svet in bonus je bil poznavanje diablo sveta/zgodbe in naj bi bila blizzardova nova "hit" igra. Kakorkoli ne me preveč resno jemati to je moje mnenje jaz uzivam v igri kljub dobrim in slabim lastnosti in srečno 2016

Level cap je vedno zelo slaba ideja in v igro kot je Diablo na sodi. Saj smo na začetku imeli omejitev na Paragon 100 in se je zadeva izkazala za zelo nepraktično in slabo zato so omejitev odpravili.
Glede nove razširitve, pa sicer še ni nič uradnega ampak jas sem prepričan, da pride. Zakaj misliš, da se tako trudijo z igro, da vsake pol leta praktično popolnoma predelajo igro, ves čas dodajajo novosti in vse to popolnoma zastonj?
Zato, da nam bodo lahko, nekoč, prodali še eno razširitev za polno ceno 40 €. Bo pa ta razširitev skoraj zagotovo imela nov Act VI, nadaljevanje zgodbe, kjer bomo na koncu verjetno ZOPET ubili Diabla, novo 6 mapo in seveda nov class. Za vse to rabijo tiste nove designerje ki so jih pred kratkim zaposlili.
Grem stavit, da se Diabla 4 sploh še niso lotili. Vsi poznamo pregovorno Blizzardovo počasnost. Idej za Diablo 3 imajo še za precej let.
A si opazil, da so prav pred kratkim napovedali, da bomo lahko naš "stash" razširili do enormnih 10 razdelkov, ampak samo po enega na sezono, kar pomeni, da bomo šele v 8. sezoni, ki bo na vrsti šele na začetku leta 2017, izpolnili ta cilj.
Tam nekje čez eno leto bomo verjetno dobili tisto že od začetka napovedovano 2. razširitev, ki bo potem zadostovala za naslednja 3 leta preden bo verjetno prišel Diablo 4.
Ne smeš pozabiti, da je celo Diablo 2 še vedno živ. Še vedno ga obnavljajo, popravljajo in serverji delujejo ves čas in začuda kar precej igralcev še vedno igra Diablo 2. Se pravi, da še vedno niso vsi prešli na Diablo 3. Kje je še Diablo 4
Glede nove razširitve, pa sicer še ni nič uradnega ampak jas sem prepričan, da pride. Zakaj misliš, da se tako trudijo z igro, da vsake pol leta praktično popolnoma predelajo igro, ves čas dodajajo novosti in vse to popolnoma zastonj?
Zato, da nam bodo lahko, nekoč, prodali še eno razširitev za polno ceno 40 €. Bo pa ta razširitev skoraj zagotovo imela nov Act VI, nadaljevanje zgodbe, kjer bomo na koncu verjetno ZOPET ubili Diabla, novo 6 mapo in seveda nov class. Za vse to rabijo tiste nove designerje ki so jih pred kratkim zaposlili.
Grem stavit, da se Diabla 4 sploh še niso lotili. Vsi poznamo pregovorno Blizzardovo počasnost. Idej za Diablo 3 imajo še za precej let.
A si opazil, da so prav pred kratkim napovedali, da bomo lahko naš "stash" razširili do enormnih 10 razdelkov, ampak samo po enega na sezono, kar pomeni, da bomo šele v 8. sezoni, ki bo na vrsti šele na začetku leta 2017, izpolnili ta cilj.
Tam nekje čez eno leto bomo verjetno dobili tisto že od začetka napovedovano 2. razširitev, ki bo potem zadostovala za naslednja 3 leta preden bo verjetno prišel Diablo 4.
Ne smeš pozabiti, da je celo Diablo 2 še vedno živ. Še vedno ga obnavljajo, popravljajo in serverji delujejo ves čas in začuda kar precej igralcev še vedno igra Diablo 2. Se pravi, da še vedno niso vsi prešli na Diablo 3. Kje je še Diablo 4

Matev ::
level cap je zadeva ki total ubije željo po nadaljnem igranju ko enkrat dosežeš ta cap
jaz sem recimo ko sem dosegel p100 tisti hip izgubil 100% zanimanja za nadaljne igranje
jaz sem recimo ko sem dosegel p100 tisti hip izgubil 100% zanimanja za nadaljne igranje

Epialt ::
In kako bi bilo drugače, če ne bi bilo level capa?
Kako level cap sploh vpliva na način igranja?
Kar govoriš nima nobenega smisla...
Kako level cap sploh vpliva na način igranja?
Kar govoriš nima nobenega smisla...

Smurf ::

Moj komentar na level cap... ko sem 3ič prebral sem dojel, da govorimo o prazgodovini. My bad

Kenpachi ::
Sem že nabavil Grim Dawn, ampak ga ne bom pognal do februarja, ko bo proper.
Že tako mi je bil Titan Quest best diablo špil, tako da mam visoka upanja zanj.
Že tako mi je bil Titan Quest best diablo špil, tako da mam visoka upanja zanj.
Zaraki Kenpachi.

...klinc, nism se mogu upret, itak je feature complete, se pravi je ze kompleten spil. Grim Dawn je goddamn epic game!
Bolj diablovski od samega diabla.
Zaraki Kenpachi.

sajmonmofo ::
...klinc, nism se mogu upret, itak je feature complete, se pravi je ze kompleten spil. Grim Dawn je goddamn epic game!
meni se tudi dopade, sem ga vjagal na xmas sale, trenutno okoli 50ur preigranih, 3 razlicni buildi, good times (btw pet build owna :)), sry for offtopic :D

KaiV6 ::
sajmonmofo je izjavil:
meni se tudi dopade, sem ga vjagal na xmas sale, trenutno okoli 50ur preigranih, 3 razlicni buildi, good times (btw pet build owna :)), sry for offtopic :D
Ja vzdusje je tisto pravo od Diablo I, temacno - prav grim :). Conjurer s 600% pet damage pa je tudi prav easy game :)
Pa ne zanemarjat vendorjev :), pri vendorjih sem dobil 6 od 14 end game kosov za pet build ( Subjugator's prefix )
<insert>podpis.html</insert>

Še dober teden do 5. sezone in situacija se že počasi kristalizira.
PTR še vedno poteka, tako da zadeve še niso čisto dokončne, trenutna situacija, kolikor sem razbral, pa je sledeča:
Nadgradnja na 2.4 bo prišla samo par dni, pred začetkom 5. sezone, pri nas najverjetneje v sredo 13. januarja.
Kar se tiče klasov pa kaže da bo 2.4 po dolgem času prva verzija, kjer bodo skoraj vsi klasi enakovredni, razen Monka, ki so ga po najbolj uspešnem klasu v 2.3, kjer ga je igralo kar 90% vseh igralcev, tako nerfali, da sedaj že opazno zaostaja za ostalimi.
Ker v sezoni sedaj dobimo en set kot nagrado je pametno omeniti, da skoraj noben klas ne dobi najboljšega seta, WD in Monk pa celo zelo slaba seta, zato s tema dvema klasoma ne priporočam začeti sezone.
Barbarian - Štarta z MotE setom, ki je kar uporaben, ampak kasneje ga bo treba zamenjati z IK6/Raek4 Furious Charge buildom za maksimalne rezultate. Najboljši klas za Grupno igranje in brez njega skoraj ne more biti grupe. Odličen tudi za solo.
Crusader - Praktično edini klas, ki lahko celotno sezono preigra v svojem začetnem setu Invoker, ki je uporaben tako za Solo kot za Grupe, čeprav je Crusader v osnovi boljši v Solo kot v Grupah.
Wizard - Verjetno najhitrejši klas, rabi pa kar nekaj spretnosti za igranje. Po moje najhitreje prileze od level 1 do 70, njegov začetni set Firebirds, takoj začne delovati s polno močjo brez vseh dodatnih rjavih legov, ki jih ostali klasi nujno rabijo, da njihovi seti začno polno delovati. Wizard bo tako verjetno klas, ki bo najhitreje prilezel do T10. Za kaj več pa se bo treba preusmeriti v DMO (Delsere) set. Wizard se odlično obnese tako v Solo kot v Grupah.
Demon Hunter - Njegov začetni set Shadow je v solo sicer uporaben do T10, naprej pa dobro deluje samo še v Grupi. Tudi Marauder set se najbolj obnese v grupi. Praktično bo to sezono DH najbolj uporaben v grupnem igranju. Za solo je kolikor vidim uporaben samo set Natalya.
Witch Doctor - Njegov začetni set Jade je zelo slab in praktično najslabši izmed vseh klas default setov. Že takoj na začetku bo treba prešaltati na Helltooth set, da boš lahko farmal naprej vse antične predmete, ki jih potrebuješ za LoN "set", kjer WD postane praktično najboljši klas, ampak ker bo 5. sezona dolga samo 3 mesece bo za to zmanjkalo časa vsem neprofi igralcem, ki igrajo manj kot 5 ur na dan. Tako da bo večina sezonskih WD-jev ostala na Helltooth setu, s katerim pa WD-ji ne podirajo ravno kakšnih rekordov.
Monk - Njegov začetni set SonWuKo je zelo slab, takoj bo treba iskati Inna set, s katerim se v Solo za ostalimi klasi zaostaja za okoli 3 GR-je, v Grupo te pa ne bo vzel nihče, ker so trenutno na PTR Monki v Grupah nezaželeni, saj so vsi ostali klasi daleč bolj nujni.
Grupno igranje - Prav vsi se trenutno strinjajo, da je Barbar v vsaki grupi nujen, Monka ne sme biti, od ostalih klasov pa je dobro, če je vsak po eden.
Profiji Diabla 3 so za Grupno igranje v 5. sezoni dali ven to priporočilo:
Barbar > DH > Wiz/WD > Crus > Templar > Scoundrel > Enchantress > Monk
Upam, da je šala z našimi Followerji jasna, da se prikaže kako nezaželen je Monk v Grupah
Najboljša 4 članska grupa je torej Barbar, DH, Wiz in WD, ki trenutno v PTR brez večjih težav končajo GR90.
Povzetek:
Čeprav so (bodo) v 2.4 klasi najbolj enakovredni do sedaj naj:
pretežno Grupni igralci izbirajo med Barbarom in Demon Hunterjem.
pretežno Solo igralci naj izbirajo med Crusaderjem, Wizardom, Witch Doctorjem, Barbarom in Demon Hunterjem,
Kdor se ne more odločiti naj izbere Barbara, ker tako praktično ne moreš zgrešiti. Odlično se obnese tako rekoč v vseh situacijah, je lahek za igranje (tank) in je na vseh lestvicah pri vrhu. Že vsa leta je največji Blizzardov ljubljenec, kateremu posvečajo največ pozornosti. Edino Whirlwind builde so nerfali do neuporbanosti, ker so menda povzročali zastoje serverjev.
PTR še vedno poteka, tako da zadeve še niso čisto dokončne, trenutna situacija, kolikor sem razbral, pa je sledeča:
Nadgradnja na 2.4 bo prišla samo par dni, pred začetkom 5. sezone, pri nas najverjetneje v sredo 13. januarja.
Kar se tiče klasov pa kaže da bo 2.4 po dolgem času prva verzija, kjer bodo skoraj vsi klasi enakovredni, razen Monka, ki so ga po najbolj uspešnem klasu v 2.3, kjer ga je igralo kar 90% vseh igralcev, tako nerfali, da sedaj že opazno zaostaja za ostalimi.
Ker v sezoni sedaj dobimo en set kot nagrado je pametno omeniti, da skoraj noben klas ne dobi najboljšega seta, WD in Monk pa celo zelo slaba seta, zato s tema dvema klasoma ne priporočam začeti sezone.
Barbarian - Štarta z MotE setom, ki je kar uporaben, ampak kasneje ga bo treba zamenjati z IK6/Raek4 Furious Charge buildom za maksimalne rezultate. Najboljši klas za Grupno igranje in brez njega skoraj ne more biti grupe. Odličen tudi za solo.
Crusader - Praktično edini klas, ki lahko celotno sezono preigra v svojem začetnem setu Invoker, ki je uporaben tako za Solo kot za Grupe, čeprav je Crusader v osnovi boljši v Solo kot v Grupah.
Wizard - Verjetno najhitrejši klas, rabi pa kar nekaj spretnosti za igranje. Po moje najhitreje prileze od level 1 do 70, njegov začetni set Firebirds, takoj začne delovati s polno močjo brez vseh dodatnih rjavih legov, ki jih ostali klasi nujno rabijo, da njihovi seti začno polno delovati. Wizard bo tako verjetno klas, ki bo najhitreje prilezel do T10. Za kaj več pa se bo treba preusmeriti v DMO (Delsere) set. Wizard se odlično obnese tako v Solo kot v Grupah.
Demon Hunter - Njegov začetni set Shadow je v solo sicer uporaben do T10, naprej pa dobro deluje samo še v Grupi. Tudi Marauder set se najbolj obnese v grupi. Praktično bo to sezono DH najbolj uporaben v grupnem igranju. Za solo je kolikor vidim uporaben samo set Natalya.
Witch Doctor - Njegov začetni set Jade je zelo slab in praktično najslabši izmed vseh klas default setov. Že takoj na začetku bo treba prešaltati na Helltooth set, da boš lahko farmal naprej vse antične predmete, ki jih potrebuješ za LoN "set", kjer WD postane praktično najboljši klas, ampak ker bo 5. sezona dolga samo 3 mesece bo za to zmanjkalo časa vsem neprofi igralcem, ki igrajo manj kot 5 ur na dan. Tako da bo večina sezonskih WD-jev ostala na Helltooth setu, s katerim pa WD-ji ne podirajo ravno kakšnih rekordov.
Monk - Njegov začetni set SonWuKo je zelo slab, takoj bo treba iskati Inna set, s katerim se v Solo za ostalimi klasi zaostaja za okoli 3 GR-je, v Grupo te pa ne bo vzel nihče, ker so trenutno na PTR Monki v Grupah nezaželeni, saj so vsi ostali klasi daleč bolj nujni.
Grupno igranje - Prav vsi se trenutno strinjajo, da je Barbar v vsaki grupi nujen, Monka ne sme biti, od ostalih klasov pa je dobro, če je vsak po eden.
Profiji Diabla 3 so za Grupno igranje v 5. sezoni dali ven to priporočilo:
Barbar > DH > Wiz/WD > Crus > Templar > Scoundrel > Enchantress > Monk
Upam, da je šala z našimi Followerji jasna, da se prikaže kako nezaželen je Monk v Grupah

Najboljša 4 članska grupa je torej Barbar, DH, Wiz in WD, ki trenutno v PTR brez večjih težav končajo GR90.
Povzetek:
Čeprav so (bodo) v 2.4 klasi najbolj enakovredni do sedaj naj:
pretežno Grupni igralci izbirajo med Barbarom in Demon Hunterjem.
pretežno Solo igralci naj izbirajo med Crusaderjem, Wizardom, Witch Doctorjem, Barbarom in Demon Hunterjem,
Kdor se ne more odločiti naj izbere Barbara, ker tako praktično ne moreš zgrešiti. Odlično se obnese tako rekoč v vseh situacijah, je lahek za igranje (tank) in je na vseh lestvicah pri vrhu. Že vsa leta je največji Blizzardov ljubljenec, kateremu posvečajo največ pozornosti. Edino Whirlwind builde so nerfali do neuporbanosti, ker so menda povzročali zastoje serverjev.

Vsi testirani buildi za vse classe: https://docs.google.com/spreadsheets/d/... "Made by: Drahque & fst"

Jaz bom štartal z Wizardom tam nekje do Paragon 400, potem se bo pa že pokazalo kateri klas bo najučinkovitejši v sezoni.
Vsekakor pa resno dvomim, da bomo navadni smrtniki dosegali Solo GR 80 do 85 kot dosegajo ti fanatiki. Če mi do konca sezone uspe GR 75 bom zelo zadovoljen
Vsekakor pa resno dvomim, da bomo navadni smrtniki dosegali Solo GR 80 do 85 kot dosegajo ti fanatiki. Če mi do konca sezone uspe GR 75 bom zelo zadovoljen

Lepo da skrbijo tudi za bolj malenkostne izboljšave:
https://twitter.com/candlesan/status/68...
Death's Breath, ki je verjetno najpomembnejši material, so v 2.4 obarvali na turkizno modro barvo (trenutno je rumen), da se loči od ostalih dropov in pomembno je tudi, da Death's Breath sedaj pade prvi pred vsemi ostalimi zadevami, ker je pomembno za brzinsko farmanje na T10, kjer drviš od enega elitnega paketa do drugega in nimaš časa čakati, da vse popada na tla.
Vsaka sekunda šteje
V povezavi z nujnostjo Death's Breathov (DB) lahko omenimo, da se sedaj vsi začetni buildi v sezoni usmerijo v brzinsko farmanje DB na T8+ in uporabljajo Sage's Journey set, ki ti poveča DB drop za 1.
Sage's Passage (Boots) + Sage's Purchase (Gloves) + RoRG = nujna oprema za prvi teden sezone.
Na glavi pa Broken Crown za dodaten drop draguljev, ki bodo v tej sezoni bolj nujni kot kdajkoli do sedaj zaradi novega recepta v Kocki.
https://twitter.com/candlesan/status/68...
Death's Breath, ki je verjetno najpomembnejši material, so v 2.4 obarvali na turkizno modro barvo (trenutno je rumen), da se loči od ostalih dropov in pomembno je tudi, da Death's Breath sedaj pade prvi pred vsemi ostalimi zadevami, ker je pomembno za brzinsko farmanje na T10, kjer drviš od enega elitnega paketa do drugega in nimaš časa čakati, da vse popada na tla.
Vsaka sekunda šteje

V povezavi z nujnostjo Death's Breathov (DB) lahko omenimo, da se sedaj vsi začetni buildi v sezoni usmerijo v brzinsko farmanje DB na T8+ in uporabljajo Sage's Journey set, ki ti poveča DB drop za 1.
Sage's Passage (Boots) + Sage's Purchase (Gloves) + RoRG = nujna oprema za prvi teden sezone.
Na glavi pa Broken Crown za dodaten drop draguljev, ki bodo v tej sezoni bolj nujni kot kdajkoli do sedaj zaradi novega recepta v Kocki.

Celo Quin, ki velja za enega najboljših Diablo igralcev in je VEDNO igral Monka, bo to sezono igral Wizarda 
Bi rekel, da bo samo zaradi tega to sezono precej poskočilo število Wizardov
Tale Wizard DMO (Delsere's Magnum Opus) je Melee build, se pravi čeprav smo Wizard se ves čas borimo sredi največje gužve in je čisti SOLO build.
Zanimivo je, da se je najbolj usmeril v Area Damage, ki so ga menda šele v 2.4 končno uspeli do konca popraviti. V 2.3 je še vedno dokaj pokvarjen, če je verjeti Quinu.
Tako sanjske opreme, kot jo ima Quin v videu verjetno ne bo imel nihče, sploh pa ne v sezoni, vseeno bi se s tem buildom tudi navadni smrtniki znali približati GR80.
To je trenutno najmočnejši build v celotni igri izmed vseh klasov. Je pa to hkrati build, ki zahteva kar precej spretnosti.

Bi rekel, da bo samo zaradi tega to sezono precej poskočilo število Wizardov

Tale Wizard DMO (Delsere's Magnum Opus) je Melee build, se pravi čeprav smo Wizard se ves čas borimo sredi največje gužve in je čisti SOLO build.
Zanimivo je, da se je najbolj usmeril v Area Damage, ki so ga menda šele v 2.4 končno uspeli do konca popraviti. V 2.3 je še vedno dokaj pokvarjen, če je verjeti Quinu.
Tako sanjske opreme, kot jo ima Quin v videu verjetno ne bo imel nihče, sploh pa ne v sezoni, vseeno bi se s tem buildom tudi navadni smrtniki znali približati GR80.
To je trenutno najmočnejši build v celotni igri izmed vseh klasov. Je pa to hkrati build, ki zahteva kar precej spretnosti.

111111111111 ::
To tudi mene zanima? Kolk se bo treba potrudit, da vidim, če bom sploh igral. Saj lahko računam na malo šverca komerca Kove? :D

Za novo poličko v skrinji se boš moral prekleto potruditi in igrati vsaj mesec in pol vsakodnevno 
Doseči moraš Conqueror v Season Journey. Conqueror je predzadnja stopnja sezonskega potovanja.
Bistvo je, da ti power levelanje in dobri prijatelji tukaj ne pomagajo kaj veliko. Če boš hotel več prostora v inventarju boš moral resno pljuniti v roke in si narediti načrt, kajti časa bo samo 90 dni.
Conqueror: (finishing this gives Stash Tab)
- Show me what you got: Kill Diablo on TX within 1 minute 30 seconds
- Money Ain't a Thang: Kill Greed on TX
- A little more: Reach GR60 solo
- 4 minutes to save the World: Finish a TX Nephalem rift within 4 minutes
- Gem of my Life: Level 3 legendary gems to lvl 55
- All I do is win: Finish 2 Conquests this season
CONQUESTS: (končati moraš vsaj 2 izmed teh)
_1. Sprinter: Complete Act 1 through 5 within one hour
_2. Speed Racer: Complete Act 1 through 5 within one hour on Hardcore mode
_3. Avarice: Complete a 50M gold streak while out of the Vault and Inner Sanctum
_4. Avaritia: Avarice on Hardcore mode
_5. The Thrill: Reach GR45 without any set item equipped
_6. Super Human: Reach GR45 without any set item equipped on HC mode
_7. Years of War: Reach GR55 with bonuses from 6 class sets
_8. Dynasty: Years of War on HC mode
_9. Masters of the Universe: Master 8 set dungeons
10. Masters of sets: Master 8 set dungeons on Hardcore mode
Najtežje bo verjetno doseči 2 izmed teh 10 Conquestov.
Jaz se bom, lotil Avarice, ki mi je v 3. sezoni že uspel. In pa The Thrill, ki mi je uspel v 4. sezoni, ampak je bil pa svinsko težak.
Ta dva sta po moje "najlažja", ostali so daleč težji.
- GR 60 Solo ne bo problem, vseeno pa rabiš kakšen mesec, da zbereš dovolj dobro opremo.
- Ubiti Diabla na T10 sicer ni problem, ampak ubiti ga v 1 minuti in pol je pa kar huda, ker moraš iti čez vse 3 stopnje in tista 2. stopnja, ko se boriš proti svojemu klonu vzame precej dragocenega časa.
- Ubiti Greed (končna šefica v Vaultu) na T10 ne bo problem po kakšnem mesecu igranja. Večji problem je sploh priti v Vault, zato vedno shranjujte Puzzle ringe, ki preko kocke odprejo port v Vault.
- Končati T10 v 4. minutah je za solo zelo težak dosežek, ampak se ga pa da v skupini doseči bistveno lažje.
- Spraviti 3 Geme do level 55 je najlažja. Narediti moraš 55 Griftov in si končal, če imaš veliko golda bo potrebno samo 42 GRiftov. Te 3 Geme tako ali tako rabiš, da jih vtakneš v svoja prstana in amulet.

Doseči moraš Conqueror v Season Journey. Conqueror je predzadnja stopnja sezonskega potovanja.
Bistvo je, da ti power levelanje in dobri prijatelji tukaj ne pomagajo kaj veliko. Če boš hotel več prostora v inventarju boš moral resno pljuniti v roke in si narediti načrt, kajti časa bo samo 90 dni.
Conqueror: (finishing this gives Stash Tab)
- Show me what you got: Kill Diablo on TX within 1 minute 30 seconds
- Money Ain't a Thang: Kill Greed on TX
- 4 minutes to save the World: Finish a TX Nephalem rift within 4 minutes
- Gem of my Life: Level 3 legendary gems to lvl 55
- All I do is win: Finish 2 Conquests this season
CONQUESTS: (končati moraš vsaj 2 izmed teh)
_1. Sprinter: Complete Act 1 through 5 within one hour
_2. Speed Racer: Complete Act 1 through 5 within one hour on Hardcore mode
_3. Avarice: Complete a 50M gold streak while out of the Vault and Inner Sanctum
_4. Avaritia: Avarice on Hardcore mode
_5. The Thrill: Reach GR45 without any set item equipped
_6. Super Human: Reach GR45 without any set item equipped on HC mode
_7. Years of War: Reach GR55 with bonuses from 6 class sets
_8. Dynasty: Years of War on HC mode
_9. Masters of the Universe: Master 8 set dungeons
10. Masters of sets: Master 8 set dungeons on Hardcore mode
Najtežje bo verjetno doseči 2 izmed teh 10 Conquestov.
Jaz se bom, lotil Avarice, ki mi je v 3. sezoni že uspel. In pa The Thrill, ki mi je uspel v 4. sezoni, ampak je bil pa svinsko težak.
Ta dva sta po moje "najlažja", ostali so daleč težji.
- GR 60 Solo ne bo problem, vseeno pa rabiš kakšen mesec, da zbereš dovolj dobro opremo.
- Ubiti Diabla na T10 sicer ni problem, ampak ubiti ga v 1 minuti in pol je pa kar huda, ker moraš iti čez vse 3 stopnje in tista 2. stopnja, ko se boriš proti svojemu klonu vzame precej dragocenega časa.
- Ubiti Greed (končna šefica v Vaultu) na T10 ne bo problem po kakšnem mesecu igranja. Večji problem je sploh priti v Vault, zato vedno shranjujte Puzzle ringe, ki preko kocke odprejo port v Vault.
- Končati T10 v 4. minutah je za solo zelo težak dosežek, ampak se ga pa da v skupini doseči bistveno lažje.
- Spraviti 3 Geme do level 55 je najlažja. Narediti moraš 55 Griftov in si končal, če imaš veliko golda bo potrebno samo 42 GRiftov. Te 3 Geme tako ali tako rabiš, da jih vtakneš v svoja prstana in amulet.

togo ::
ti to resno ?!
šment pol pa nič
a so se zarotil proti ljubiteljskim igralcem al kaj to
upal sem na kaj umirjenega ne pa to
no ja vsaj eni boste
lp
šment pol pa nič
a so se zarotil proti ljubiteljskim igralcem al kaj to
upal sem na kaj umirjenega ne pa to
no ja vsaj eni boste
lp

111111111111 ::
Nič širitve skrinje zame. :( Tega je enostavno preveč. :)
EDIT: hvala IZI za obširno pojasnilo.
EDIT: hvala IZI za obširno pojasnilo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()

jaz pa ciljam na ta crusader build, da probamo malo non set kako se obnese :D
http://ptr.d3planner.com/531842539

111111111111 je izjavil:
Nič širitve skrinje zame. :( Tega je enostavno preveč. :)
Tudi tebi se bo malo razširila skrinja

V 2.4 verziji se prav vsem razširi skrinja iz sedanjih 5 na 6 razdelkov.
Če boš hotel pa še 7. razdelek boš moral pa krepko pljuniti v roke in končati Conqueror v sezoni.

sajmonmofo je izjavil:
jaz pa ciljam na ta crusader build, da probamo malo non set kako se obnese :D
Če hočeš, da se LoN build obnese moraš imeti najmanj 10 antičnih predmetov (od 13 možnih).
Če je manj kot 10 antičnih se vsak set iz 6 kosov obnese bolje. Antična morata biti tudi oba prstana. Good luck

Zelo dvomim, da ti no to v sezoni uspelo. LoN buildi so po mojem mnenju namenjeni izvensezonskemu igranju. V PTR, kjer so preizkušali LoN builde imaš 2000% povišan drop legendarnih predmetov.

sem cital ja da je kr jeba, bo treba zaceti z invoker punish in potem upati na kake drope :D

KaiV6 ::
111111111111 je izjavil:
To tudi mene zanima? Kolk se bo treba potrudit, da vidim, če bom sploh igral. Saj lahko računam na malo šverca komerca Kove? :D
Hehe ... Kot zgleda tista nova tab skrinjice ni vreden casa :) no tako bom rekel, ce bo, bo .. ce ne pa tudi ni panike :) bomo preziveli :)
Sicer pa ...na šverc lahko vedno racunas Chuapoiz :)
<insert>podpis.html</insert>

Zmajc ::
Hah to je čisti bullshit. Kot da se prav trudijo da praktično noben ne bo dobil širitve skrinje.

Pokazati želijo, da potrebujejo skrinjo samo zagriženi igralci in ne tisti, ki igrajo zgolj par ur tedensko.

Mislim da sem po čez tisoč vloženih urah dovolj zagrižen igralec pa vseeno dvomim da lahko naredin več kot en conquest potreben za requiremente.

togo ::
zgolj malo razmišljanja
konkverorja sem dosegel samo in zaradi velike pomoči naključnih igralcev, naše skupine in prijateljev, ki so me bodrili in me izdatno vlekli za sabo
dopuščam možnost, da se mi to ponovno zgodi ter prav tako apeliram : dejmo si pomagat
če nam uspe nesebična medsebojna pomoč zmagamo VSI
lp
konkverorja sem dosegel samo in zaradi velike pomoči naključnih igralcev, naše skupine in prijateljev, ki so me bodrili in me izdatno vlekli za sabo
dopuščam možnost, da se mi to ponovno zgodi ter prav tako apeliram : dejmo si pomagat
če nam uspe nesebična medsebojna pomoč zmagamo VSI
lp

Mislim da bo na uradnih forumih se veliko vika in krika zaradi tega.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zmajc ()

Ma to je Blizz samo solidaren in zeli, da ljudje pridejo igrat Grim Dawn :D
Zaraki Kenpachi.

Vajenc ::
Verjetno bo nekaj conquestov lažje narediti z nabildano opremo in novim Kanai receptom, kot v prejšnjem patchu.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen

Verjetno bo nekaj conquestov lažje narediti z nabildano opremo in novim Kanai receptom, kot v prejšnjem patchu.
Ja, ampak ravno zato, ker bomo v 2.4 občutno močnejši kot v 2.3, so nekatere queste in conqueste malo dvignili, da ostanejo na približno isti težavnosti kot prej.
Quest:
so dvignili na GR60, v prejšnji sezoni je bil GR50
Conquest:
- The Thrill: Reach GR45 without any set item equipped
so dvignili na GR45, v prejšnji sezoni je bil GR40
Ostali so enaki, odstranili so tiste duhamorne queste, kjer smo morali extractati na desetine legendarnih moči, ker je bila to takrat novost, dodali so pa conqueste za set dungeone, ker je to sedaj novost.
Conquest:
Masters of the Universe: Master 8 set dungeons
se da narediti samo z dvema klasoma. Vsak klas ima 4 različne sete in če za oba zbereš vse sete potem lahko narediš vseh 8 potrebnih set dungeonov za ta conquest.
En dober mesec (izmed treh) posvetiš temu conquestu in ga lahko končaš

Potem pa ti ostane za končati "samo" še 16 set dungeonov, da dobiš tista opevana krila, kar pa lahko delaš tudi izven sezone.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()

Vajenc ::
Ja, ampak ravno zato, ker bomo v 2.4 občutno močnejši kot v 2.3, so nekatere queste in conqueste malo dvignili, da ostanejo na približno isti težavnosti kot prej.
Spregledal, pa še malo sem izven prakse ;)
Bi pa takole po spominu rekel, da so v PTR 2.3 prišli do cca. grift 70, sedaj pa menda pridejo do 90+.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen

Da,
Očitno so pri stash-u naredili kompromis. Dodali so še en stash tab, še enga pa boš lahko odklenil s tem da dosežeš Conqueror.
Volk sit in koza cela.
Očitno so pri stash-u naredili kompromis. Dodali so še en stash tab, še enga pa boš lahko odklenil s tem da dosežeš Conqueror.
Volk sit in koza cela.

Tak je bil namen že od začetka. Sem že lansko leto pisal, da vsi dobimo en dodatni (šesti) stash zastonj, naprej za 7. do 10. stash boš moral pa delati sezone. Po enega na sezono. Najbolj pridni bodo lahko v 8. sezoni odprli svoj 10. razdelek v skrinjah. Deset razdelkov v skrinji bo maksimalno.
Ta dodatni (nagradni) prostor v skrinjah ti potem ostane za večno, ko ga enkrat osvojiš.
Kar se tiče pa 2.4 verzije, je že "live" tudi na Evropskih serverjih. Za nadgraditev našega clienta je potreben download 2,12 GB.

Smurf ::
Hmmmm.... punca gre za vikend... zacenja se nova sezona. Nakljucje ali bozji znak? Mogoce pa pridem pogledat zacetek ;P.
CEST je +1 za nas trenutno ja, se pravi ob 6h. Lahko pa, da so naredili napako in mislili CET.
CEST je +1 za nas trenutno ja, se pravi ob 6h. Lahko pa, da so naredili napako in mislili CET.