» »

Diablo III

Diablo III

Temo vidijo: vsi
««
105 / 157
»»

kentrix ::

"..That's a phishing email. Please forward the email (including the header) to hacks@blizzard.com, and then delete the email.

If you'd like to read more about phishing, please see our support article..."


vir:http://blue.mmozone.de/wow/16743015156/...

togo ::

T10 3min dobil fehtam še 2min run.
danes po dnevniku če ste za :D

togo ::

[img]http://shrani.si/t/11/oq/1gP1tMey/diabl... ]
upam da zdaj znam :D da se lahko samo malo pohvalim 8-)

togo ::

 d3

d3


končno je ratal
upam da bom seja znal
lp

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: togo ()

killer86 ::

uuu lepa, gz:) za to pa je potrebno časa in potrpežljivosti

Izi ::

Čestitke togo !

scipascapa ::

20€ PS4 GAMEPLAY :)

Shadow666 ::

@togo - kapo dol norc!
IntelXeon1241v3 3.5Ghz|GTX 1060 Strix 6GB| 16Gb 1600Mhz CrucialBallistics|
|AsusH97Pro|XFXPro650WBronze|
|1TbWDBlue|Crucial M500 SSD 240GB|Samsung EVO 256GB|ThermalRightRev.A

klasicni ::

@togo Čestitke!!!

kkemikk ::

Ste že razmišljali kaj boste igrali naslednjo sezono?

KaiV6 ::

Tudi tokrat WD, mogoce pol pozno v sezoni se kak melee DH, ker mi je zanimiv koncept :)
<insert>podpis.html</insert>

yxiz ::

kdaj naj bi bila nova sezona?

Matev ::

togo has no life

Izi ::

Kdaj se bo začela 5. sezona še ni uradno znano.
Najprej bo seveda prišla nadgradnja 2.4, ki bo spet velikanska nadgradnja in bo kot je že v navadi kar konkretno spremenila igro. Spet bo potrebno kar nekaj učenja in privajanja.
Najprej morajo najaviti konec 4. sezone, kar bo menda 2 tedna pred koncem sezone. Ker te najave še ni bilo bo 4. sezona trajal vsaj do božiča.
5. sezone torej letos skoraj gotovo še ne bo. Verjetno nekje v začetku januarja.
So pa že najavili, da so sedaj po 4. sezonah končno ugotovili koliko je najbolje da sezona traja in 5. sezona bo trajala 3 mesece. In verjetno vse naslednje tudi.

togo ::

hvala vsem za iskrene želje in čestitke 8-)
izi dej poglej kje smo če maš lih cajt >:D

krefi ::

fantje kasna imena imena imaste v igri da dodam
e3 1231v3|asus gtx 970 strix OC edition|2x8gb kingston|
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s

KaiV6 ::

joinas Slotech community in SVN klan pa dodajas :)
<insert>podpis.html</insert>

guybrush ::

http://eu.battle.net/d3/en/blog/1997552...

Info, datumi, sezona 5 itd.

Izi ::

Tudi tukaj lahko napišemo datume:

Konec 4. sezone: Sreda, 30. december 2015 ob 17:00
Začetek 5. sezone: Petek, 15. januar 2016 ob 17:00

Kar celih 16 dni bomo brez sezone.
Vmes bo razširitev na verzijo 2.4, ki bo med drugim prinesla tudi eno novo zono v Adventury mode.
Greyhollow Island, skrivnostni otok, več kilometrov oddaljen od obal Westmarcha z novimi nevarnimi sovražniki in obljubljajo celo novo zanimivo zgodbo na tem otoku, ki jo bodo nekako vpletli v Adventury mode.

guybrush ::

Bos 30. decembra se zadnjic prlimal naso lestvico? 8-)

krefi ::

fantje mi lahko poveste ce imate kasen slovenski klan ?
e3 1231v3|asus gtx 970 strix OC edition|2x8gb kingston|
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s

Zmajc ::

Lahko bi novo sezono štartali za novo leto...

krefi ::

Lahko povesta kako se pridruzim vasemu klanu ?
e3 1231v3|asus gtx 970 strix OC edition|2x8gb kingston|
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s

Izi ::

2.4
GENERAL

Stash Tabs
- A sixth Stash tab is now purchasable for 500,000 gold
- One additional Stash tab per season (up to 4) will also be available to unlock by completing Seasonal objectives
- Cosmetic pets now pick up gold for you



Tole glede naših skrinj za shranjevanje mi ni čisto jasno.
Če prav razumem so maksimalno število skrinj v inventarju dvignili na 10, ampak odpreti se jih bo dalo samo 6. In tisti, ki ne bodo igrali sezon bodo za večno ostali na 6, ostali pa se bodo morali vsako sezono potruditi in opraviti določene sezonske naloge, da bodo odklenili dodatno skrinjo v inventarju. In to samo eno dodatno na vsako sezono.
Šele v 8. sezoni bo torej možno osvojiti vseh 10 inventarjev. Tisti, ki pa ne igrajo sezon bodo pa spet besneli, ker bodo kar močno prikrajšani s skoraj pol manj prostora kot redni sezonci.
A sem jaz to prav razumel?

Pa kot vidim bo sedaj pametno s seboj vedno vzeti tudi naše do sedaj nekoristne grde kozmetične ljubljenčke, da bodo pobirali denar.

Izi ::

Za tiste Diablo igralce, ki pretežno igrajo solo bo verzija 2.4 mana iz neba :))
Solo igralci ne samo, da ne bomo več močno v zaostanku ampak se bomo skoraj lahko merili z dobro uigranimi 4 članskimi skupinami.

1. Oprema z Bonus XP je bila močno nerfana in višji kot je GR hujši je nerf. Tam okoli GR 70 menda dobivaš samo še okoli 10% tistega obljubljenega XP bonusa. Skupine, ki so ponavadi imele s seboj enega ali dva člana opremljena z XP bonus opremo bodo sedaj napredovale praktično pol počasneje :P

2. Zato pa posamezni sovražniki v 2.4 prinašajo opazno več XP kot prej (menda okoli 50% več), kar pomeni, da bo ključna hitrost pobijanja in ne več velikost grupe in XP bonus.

3. Za povrh pa so opazno znižali življenjske točke (HP) sovražnikov čim manjša je skupina. Na solo je HP sovražnikov toliko znižan, da naj bi pobijali že skoraj z enako hitrostjo kot povprečna štiričlanska skupina.

Skratka, če bo vse delovalo kot so si zamislili, bi morali solo igralci končno napredovati z enako hitrostjo kot 4-članske skupine, ki so do sedaj napredovale okoli 3-krat hitreje kot solo. Bomo videli če vse to drži.

Zmajc ::

Kul.

Kenpachi ::

Koncno.
Zaraki Kenpachi.

guybrush ::

Kle je graf za monster hp:

Seveda bo skupinsko igranje se vedno prevladovalo glede na to, da imas party buff ki doda 30%xp pri 4. igralcih, support classe ki healajo, pullajo, ccjajo itd.

Osebno men sta ta dva set ringa najboljsa sprememba od vseh patchov do zdaj:

Izi ::

Problem je, da bo močno zmanjšan sovražnikov HP v solo, kot kaže samo v Greater Riftih, drugod pa ne ;((

Legacy of Nightmares (LoN) sta pa sicer odlična prstana, ampak da bi v nekem doglednem času uspel nabral vse anciente, ki niso seti je precej utopično pričakovati. Običajne Sete se nabere v parih dneh, tako da bo večina še vedno uporabljala te. LoN prstana brez vsaj 3/4 antične opreme praktično nima smisla uporabljati. Pa čim uporabiš 2 kosa kateregakoli seta nehata delovati. Preverjeno pa delujeta dokler uporabljaš samo posamezen kos iz setov.
Pa LoN ni ravno primeren za vse klase. Nekako najbolj uporaben je za Witch Doctorje, medtem ko je po moje za Wizarde popolnoma neuporaben.

Pa končno so naredili Gold spet uporaben. Ne samo uporaben ampak celo nujen, če hočeš kaj pomembnega doseči. Kolikor sem gledal rabiš kar okoli pol milijarde (500 milijonov) golda na vsak Rift, da lahko ves čas uporabljaš dodatne dvige levelov za Legendarne Geme.
Levelanje Legendarnih Gemov bo pa glavna stvar v verziji 2.4, zaradi novega recepta v Kanai’s Cube imenovanega Caldesann’s Despair.

Za začetek rabiš 14 legendarnih Gemov zelo visokih levelov, vsaj 50 Flawless Royal (najvišji gem) Gemov, in neskončne milijarde golda za Empower Greater Rifte.
Za povrh, če izbereš Empower Greater Rift in ga ne uspeš konačti pravočasno si ves denar vrgel stran, ker takrat ne moreš levelati Gemov.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

Izi ::

Novost v 5. sezoni so Haedrig’s Gifts.
To je en podarjen celoten set za našega junaka, ki ga dobimo v večih kosih po koncu vsakega poglavja Season Journeya. Po vsakem poglavju bomo dobili 2 kosa in ko bomo končali prva štiri poglavja bomo zbrali en celoten set, podarjen zastonj. Matematično mi tukaj sicer nekaj ne štima, ker gre se za 6 kosovni set, dobivali pa naj bi 2 kosa na poglavje. Od kje torej 4 poglavja za končanje seta? 8-O
Pozor: Ta set se dobi samo enkrat, ker pač samo enkrat lahko končaš sezonska poglavja. In set bo namenjen tistemu klasu s katerim končaš poglavje zato je treba pazljivo izbrati s katerim klasom boš začel sezono, saj boš samo zanj dobil en zastonj set.

Kakorkoli že, začetek sezone bo verjetno najbolj pametno usmeriti k čimprejšnjemu končanju prvih 4 sezonskih poglavij, ki so zelo lahki in se jih da končati brez kakšen posebno dobre opreme.
To je 1, poglavje z 9 nalogami:


Že po končanem 1. poglavju dobimo 1 Haedrig’s Gift, 1 nov portret in enega novega čudnega ljubljenčka, ki je po novem sposoben pobiranja gold iz tal.

Ko zbereš en cel set in ga seveda oblečeš, pa se spet pojavi nekaj novega. Igra te usmeri v poseben dungeon namenjen točno tistemu setu, ki ga imaš oblečenega. Ta dungeon je posebej skreiran samo za tisti set in ima tudi posebne naloge, ki so specifično vezane na ta določen set. Ko jih končaš dobiš spet neke posebne nagrade.

Prav vsak set v igri ima svoj specialni dungeon, in tisti fanatik, ki bo uspel končati vseh 24 :O različnih dungeonov, kar seveda pomeni imeti vse klase in zbrati vseh 24 različnih setov, bo dobil spet neko prav posebno nagrado, ki jo nihče drug ne bo mogel nikoli dobiti. Menda se bo dobilo neka posebna krila.

V 5. sezoni pa res ne bo nikoli zmanjkalo dela. Vsebine je za najmanj pol leta hudega garanja, časa pa bo samo 3 mesece in potem bo konec sezone.

Zanimivo je tudi, da so v 2.4 končno uspeli tako uravnotežiti klase, da je pravzaprav vseeno katerega izbereš. Ne bo vel tako kot je bilo v 3. sezoni 3/4 Barbarov in v 4. sezoni 3/4 Monkov. V 5. sezoni bo verjetno precej bolj raznoliko saj sta sedaj celo Crusader in Witch Doctor, ki sta bila do sedaj vedno močno zapostavljena postala zelo močna klasa.
Zna se zgoditi, da bo celo največ Križarjev in Doktorjev, ker so ju morda ravno zaradi dosedanje zapostavljenosti, buffali celo za melenkost bolj kot ostale klase.

Jaz bom verjetno tokrat štartal z Witch Doctorjem, katerega največji preporod so doživeli njegovi ljubljenčki, ki so sedaj v povprečju okoli 3-krat močnejši kot so bili do sedaj. Če po nekem čudežu uspeš zbrati celotno antično opremo brez setov in uporabiš LoN prstana, dobiš po moje ultimativno killing mašino v 5. sezoni, katerega ljubljenčki so sposobni sami počistiti GR 70 brez da bi Doktor zraven uporabil katerikoli skill, Samo spremlja jih lahko in se čudi ;)

Izi ::

Sem se malo bolj poglobil v Haedrig’s Gift in gre takole.
Ni potrebno da končaš vse naloge v prvih 4, poglavjih ampak samo določene, ki imajo oznako za Haedrig’s Gift, te pa so samo 3 (3 naloge po 2 kosa je pa 6 kosov našega seta).
Haedrig’s Gift dobimo po mailu kot sezonske predmete na koncu sezone. Spodaj levo se pojavi mail in iz njega vzamemo novi set.

Gre pa takole:
- Doseči moraš level 70 in takoj dobiš Head in Hands.
- Ubiti moraš Zoltun Kulle na T2 in dobiš Shoulders in Feet
- Doseči moraš GR20 solo in dobiš še Torso in Legs (Wizard pa zraven dobi še off-hand)

Samo te 3 "malenkosti" je treba opraviti in imaš poln set zastonj :D
Za kateri klass bo set pa se odloči tisti trenutek ko odpreš mail. Torej s katerim klasom boš odprl mail zanj boš dobil set.

Vsak klas ima samo en zastonjski set. To je tisti default set za 5. sezono. Če boš hotel uporabljati kateri drug bolj eksotičen set ga boš moral pa seveda najti sam.


Default seti za 5. sezono so pa sledeči:

Barbarian - Might of the Earth


Crusader - Thorns of the Invoker


Demon Hunter - The Shadow's Mantle


Monk - Monkey King's Garb


Witch Doctor - Rainment of the Jade Harvester


Wizard - Firebird's Finery



To so vsi novi ali povsem predelani seti in so tudi najmočnejši za določen klas v 5. sezoni

Zmajc ::

Se bo kdo dejansko hecal s pol teh stvari :P?

Zmajc ::

Sicer ni povezano z Diablo III ampak je to najboljša tema za napisat.

Grim Dawn eden najboljših diablo klonov, (ki je sicer še v early access - cca 80% končan) je treuntno znižan za 40% ( z 25EUR na 15EUR ) na steam winter sale. Igra je res dobra, toplo priporočam vsem ljubiteljem diabla.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zmajc ()

guybrush ::

Zmajc je izjavil:

Se bo kdo dejansko hecal s pol teh stvari :P?

Jst :D. 24 dngnov pa season journey potem pa cakat na s6! Gear ti pa itk na pladnju prnesejo :D.

Shadow666 ::

Jo igram in je fantastičen špil!

Zmajc je izjavil:

Sicer ni povezano z Diablo III ampak je to najboljša tema za napisat.

Grim Dawn eden najboljših diablo klonov, (ki je sicer še v early access - cca 80% končan) je treuntno znižan za 40% ( z 25EUR na 15EUR ) na steam winter sale. Igra je res dobra, toplo priporočam vsem ljubiteljem diabla.
IntelXeon1241v3 3.5Ghz|GTX 1060 Strix 6GB| 16Gb 1600Mhz CrucialBallistics|
|AsusH97Pro|XFXPro650WBronze|
|1TbWDBlue|Crucial M500 SSD 240GB|Samsung EVO 256GB|ThermalRightRev.A

Izi ::

guybrush je izjavil:

Zmajc je izjavil:

Se bo kdo dejansko hecal s pol teh stvari :P?

Jst :D. 24 dngnov pa season journey potem pa cakat na s6! Gear ti pa itk na pladnju prnesejo :D.

Težka bo. S5 bo trajala samo 90 dni.
90÷24=3,75
Samo dobre 3 dni imaš, da zbereš komplet set 6 kosov in se ga naučiš tudi uporabljati, da lahko potem končaš tisti set dungeon, ki ne bo prav lahek in v vsakem bo treba opraviti kar nekaj težkih nalog za katere rabiš kar dobro opremo in ne samo osnovni set. In to potem ponoviš še 24-krat.
Mogoče, če boš 3 mesece igral po minimalno 5 ur na dan :))

Pa tole skrbno preštudiraj:

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

Izi ::

Še par malenkosti glede set dungeonov.

Set dungeoni so zelo težki in imajo svojo fiksno težavnost. Nastavljena težavnost v igri (od normal do T10) NE vpliva na težavnost v set dungeonu. To preprečuje goljufanje, da bi samo zbral set in takoj opravil vse naloge na najlažji težavnosti. Tako ne bo šlo.

V set dungeonih bo veliko umiranja, zato so zaradi Hardcore igralcev v njih popolnoma izključili dokončno smrt. Torej tudi na Hardcore v set dungeonu ne moreš izgubiti svojega junaka.
Lahko pa seveda dobiš smrtni udarec (fatal damage) in failaš zadane naloge, kar pomeni, da moraš celotni set dungeone začeti popolnoma od začetka. Prva naloga je ponavadi, da moraš pobiti nekaj 100 sovražnikov brez da bi dobil smrtni udarec.

togo ::

torej hočeš reči GARANJE na polno :P
lepo

111111111111 ::

Preveč kompleksno zame, malo bom povohal, pa bo. :) A se iteme iz 4 sezone že da prenesti v reden špil?

guybrush ::

Izi je izjavil:

Še par malenkosti glede set dungeonov.

Set dungeoni so zelo težki in imajo svojo fiksno težavnost. Nastavljena težavnost v igri (od normal do T10) NE vpliva na težavnost v set dungeonu. To preprečuje goljufanje, da bi samo zbral set in takoj opravil vse naloge na najlažji težavnosti. Tako ne bo šlo.

V set dungeonih bo veliko umiranja, zato so zaradi Hardcore igralcev v njih popolnoma izključili dokončno smrt. Torej tudi na Hardcore v set dungeonu ne moreš izgubiti svojega junaka.
Lahko pa seveda dobiš smrtni udarec (fatal damage) in failaš zadane naloge, kar pomeni, da moraš celotni set dungeone začeti popolnoma od začetka. Prva naloga je ponavadi, da moraš pobiti nekaj 100 sovražnikov brez da bi dobil smrtni udarec.


A si kej zasledil, ce bojo te set dungeons samo sezonski? Ce ne bojo bi se ogromno cajta prsparalo.

Izi ::

Končanje vseh Set Dungeonon NI sezonska naloga ampak splošna karierna naloga in se jo bo lahko delalo tudi po koncu sezone.
V Sezoni 5 je edino en Conquest, ki zahteva 8 končanih Set Dungeonov. To je največ kar so predvideli za sezono.

Nagrade so pa vse samo kozmetične, tako da se ni treba pretirano obremenjevati s tem.
nagrade za posamezne Set Dungeone so nove slike na Bannerjih za osnovne naloge in nova zastava, tista, ki jo lahko naokoli nosiš na hrbtu, za Master naloge.
Za končanje vseh 24 Set Dungeonov pa so ena posebna krila za osnove naloge in še ena malo bolj posebna krila za končanje vseh 24 dungeonov z Master nalogami.

Pravzaprav to sezono ni skoraj nič specialno sezonskega razen par "melenkosti".
Naši novi ljubljenčki so izključno sezonski, potem novi portreti za našega junaka so tudi izključno sezonski in najpomembnejša stvar izmed vseh, zaradi katere bodo verjetno prav vsi igrali to sezono je seveda dodatna skrinja v inventarju.
To dodatno skrinjo v inventarju pa se odklene skozi Season Journal in to šele s končanjem precej visoke stopnje, tiste, ki med drugim vsebuje tudi končanje T10 rifta v manj kot 4 minutah. Tako da se bo treba sezoni kar konkretno posvetiti, če boš hotel (za vedno) odkleniti en dodatni (sedmi) "stash" v naši skupni skrinji.

Izi ::

Bliža se čas da potegnemo črto pod 4. sezono.
Najprej samo Hardcore lestvica, ker je bolj kratka. To sezono je bilo 9 pogumnežev, ki so se drznili izzivati smrt ;)
Zaključna lestvica za softiče bo v prihodnjih dneh.


Slo-Tech Diablo 3 končna Hardcore lestvica za 4. sezono


Hardcore Paragon

_1. 583 __ togo
_2. 444 __ killer86
_3. 344 __ Andreos1
_4. 284 __ Vajenc
_5. 280 __ krneki
_6. 190 __ Tribal
_7. 121 __ Izi
_8. __8 __ klasicni
_9. __3 __ Lytes

Hardcore Solo Greater Rift

_1. 49 (14:16) __ togo - Barbarian
_2. 47 (10:48) __ Vajenc - Monk
_3. 46 (07:29) __ killer86 - Barbarian
_4. 45 (13:12) __ krneki - Demon Hunter
_5. 43 (09:26) __ Andreos1 - Barbarian
_6. 34 (04:46) __ Tribal - Barbarian
_7. 30 (13:50) __ Izi - Witch Doctor
_8. _1 (07:52) __ klasicni - Barbarian

Izi ::

Slo-Tech Diablo 3 končna lestvica za 4. sezono


Paragon

_1. 1067 __ killer86
_2. _947 __ Lytes
_3. _808 __ guybrush
_4. _776 __ klasicni
_5. _767 __ kita103
_6. _718 __ chief
_7. _667 __ Izi
_8. _619 __ kkemikk
_9. _599 __ KaiV6
10. _586 __ togo
11. _571 __ Matev
12. _568 __ Shadow666
13. _559 __ Vajenc
14. _547 __ Zmajc
15. _537 __ miskoslo
16. _527 __ sajmonmofo
17. _523 __ Tribal
18. _467 __ bozicek
19. _443 __ kentrix
20. _380 __ Kenpachi
21. _368 __ pixelzgaming
22. _257 __ flisak
23. _226 __ Chuapoiz
24. __59 __ Smurf

Solo Greater Rift

_1. 65 (12:51) __ Lytes - Monk
_2. 65 (13:03) __ killer86 - Barbarian
_3. 61 (12:45) __ kkemikk - Witch Doctor
_4. 60 (12:54) __ kita103 - Barbarian
_5. 60 (13:36) __ klasicni - Barbarian
_6. 60 (13:42) __ miskoslo - Monk
_7. 60 (13:47) __ Izi - Monk
_8. 60 (13:47) __ guybrush - Barbarian
_9. 58 (14:09) __ Tribal - Monk
10. 58 (14:16) __ KaiV6 - Witch doctor
11. 57 (13:55) __ Shadow666 - Barbarian
12. 57 (13:58) __ Vajenc - Barbarian
13. 56 (14:02) __ chief - Barbarian
14. 54 (13:20) __ Zmajc - Witch Doctor
15. 53 (12:05) __ togo - Barbarian
16. 52 (08:07) __ bozicek - Barbarian
17. 50 (13:47) __ Matev - Demon Hunter
18. 45 (14:10) __ pixelzgaming - Barbarian
19. 43 (06:43) __ sajmonmofo - Wizard
20. 40 (08:10) __ kentrix - Barbarian
21. 40 (12:37) __ Kenpachi - Wizard
22. 38 (12:47) __ flisak - Wizard
23. 19 (12:19) __ Chuapoiz - Barbarian
24. 10 (05:37) __ Smurf - Wizard

togo ::

lepo čestitke vsem
IZI popravi HC lestvico nimaš zadnjih podatkov
še enkrat hvala vsem za pomoč in nasvete
pa veliko dobre igre tudi v prihajajočem letu
srečno

Izi ::

Sezona je končana in tukaj je sedaj lestvica naše celotne Diablo kariere.

Slo-Tech Diablo 3 karierna lestvica


Paragon SC | HC lestvica


_1. 1218 | 480 __ killer86
_2. _964 | __3 __ Lytes (Offline 40 days)
_3. _851 | __0 __ kita103 (Offline 40 days)
_4. _850 | __8 __ klasicni
_5. _848 | __0 __ guybrush
_6. _824 | 451 __ Izi
_7. _816 | __0 __ chief (Offline 7 days)
_8. __36 | 805 __ krneki (Offline 117 days)
_9. _791 | __0 __ kkemikk
10. _783 | __0 __ Tiks (Offline 43 days)
11. _744 | 622 __ togo
12. _708 | __0 __ KaiV6 (Offline 14 days)
13. _689 | __0 __ Insan3Lik3 (Offline 225 days)
14. _661 | 304 __ Vajenc (Offline 68 days)
15. _655 | 198 __ Tribal (Offline 70 days)
16. _637 | __9 __ Zmajc (Offline 20 days)
17. _625 | 316 __ Matev (Offline 46 days)
18. _625 | __0 __ kentrix
19. _616 | 309 __ Shadow666 (Offline 89 days)
20. _607 | __0 __ miskoslo
21. _603 | _69 __ sajmonmofo (Offline 55 days)
22. _584 | __0 __ bozicek
23. _583 | _59 __ Kenpachi (Offline 83 days)
24. _563 | __0 __ flisak (Offline 35 days)
25. _529 | __0 __ Smurf (Offline 92 days)
26. __46 | 525 __ Andreos1 (Offline 22 days)
27. _461 | __0 __ pixelzgaming (Offline 88 days)
28. _226 | __0 __ Chuapoiz (Offline 31 days)


Samo zabušavanje! :P
Moram reči, da razen killerja86 in Lytesa smo vsi že precej podpovprečni. Že povprečni nedeljski igralci so trenutno okoli Paragon 1000.
Na uradnem Diablo forumu je trenutno nepisano pravilo, da se upošteva samo mnenje tistih, ki so preko P 800. Z manj kot 800 si Noob, ki se ne spozna na igro in je bolje da je tiho ;)

Trenutni rekorder je nek Kitajec, ki je že Paragon 3247 :))
Je pa treba omeniti, da je Azijski server prilagojen Azijski mentaliteti, kar seveda pomeni, da imajo tam mikrotransakcije in si torej z denarjem lahko kupuješ priboljške kot so več inventarja in seveda buffe predvsem za +XP. Tako da ti rezultati niso ravno primerljivi z našimi.

V Evropi je trenutni rekorder P 2841
Prvih 1000 igralcev pa je že preko P 1300
Killer86 je tam nekje okoli 1600. mesta v Evropi.

Kenpachi ::

Ko da je važno, koliko si "sposoben". Tu je faktor večinoma samo čas. (komentar na \< 800P)
Zaraki Kenpachi.

Matev ::

porabiš "x" ur za napredek "y" paragona
tako da "z" paragonov dosežeš če imaš zadosti časa

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matev ()

111111111111 ::

A je bilo treba smurfa ven vreč, da sem jaz zadnji. :)

IZI a imaš lestvico za klasične paragone, se pravi tiste, ki redno igrajo, brez sezone?

Izi ::

111111111111 je izjavil:

A je bilo treba smurfa ven vreč, da sem jaz zadnji. :)

IZI a imaš lestvico za klasične paragone, se pravi tiste, ki redno igrajo, brez sezone?

Še nikoli nisem nobenega vrgel iz lestvice. Bolje poglej. Smurf je na 25. mestu in je daleč pred tabo :P

Saj tole so izven-sezonski paragoni, ki smo jih počasi nabirali vsa ta leta od izzida igre.
Drugače pa nima nobene veze ali igraš sezone ali ne. V nasprotju s pričakovanji imajo tisti, ki igrajo sezone višje skupne Paragone kot tisti, ki ves čas igrajo iste like izven sezon. Razlog je zelo preprost. Sezone ti dajo vsakič nov zagon, da spet igraš nekaj mesecev. Tisti, ki ne igrajo sezon se hitreje naveličajo in so opazno počasnejši od sezoncev.

Matev ::

smurf se kar dobro drži
car
««
105 / 157
»»