» »

Diablo III

Diablo III

Temo vidijo: vsi
««
64 / 157
»»

Smurf ::

Morda zaradi split bountya?

detroit ::

nummy včeri sem dobil v enem runu t2 7-8 legsov (v prejšnih riftih in kasnejših pa nič...lol mode) in vse twohanderje sem dal kolegu (jst sm wiz on je paladin al kva že je un novi char) in vse je on identifijal, guess what vsi so imeli intelligence.
Skero

Izi ::

Enkrat sem videl točno številko v procentih, ki določa, koliko je možnosti pri Smart Loot, da pade ravno tvoj Core stat. Pozabil sem točno koliko je ampak če se prav spomnim je nekaj čez 90%.
Se pravi kar blizu 10% je možnosti, da boš recimo na Wizardu dobil Strength ali Dexterity namesto Inteligence.
To je narejeno namenoma, da lahko opremiš tudi tvoje Folowerje in alt heroje.

Kar se pa tiče identifikacije, pa je to samo kozmetični dodatek že od vsega začetka Diablo igre, ker je bilo tudi večkrat uradno potrjeno. Vedno so vsi statsi nepreklicno določeni v trenutku dropa.
To da so skriti dokler ne izvedeš identifikacije je zastareli ostanek iz preteklosti, ko je identifikacija še imela smisel, ker si moral farmati identifikacijske scrolle, ki so bili precej redki dropi ali pa si za identifikacijo drago plačeval posebnemu liku, ki je znal identificirati predmete. Identifikacija je bila včasih precej drag špas.
Sedaj je identifikacija samo še neuporaben kos zgodovine, ki ga je Blizzard iz verjetno nostalgičnih razlogov ohranil, čeprav je identifikacija zastonj in možna kjerkoli. Včasih so bile RPG igre precej težje.
Ampak že od vsega začetka je šlo pri identifikaciji samo za skrivanje že narolanih statistik, čeprav so bile te že določene. Ves point je bil v tem, da ti nisi mogel uporabiti premeta dokler ga nisi identificiral, za kar pa si moral odšteti celo premoženje.
Pri rumenih itemih so identifikacijo že odstranili, samo vprašanje časa je, da jo dokončno pošljejo na smetišče zgodovine tudi pri legendarnih.

MrX ::

se spmnte cajtov, ko smo še na roke IDjal cel bag rarov jao :D

kentrix ::

Enga po enga, pa čiči pa čaki :D

MrX je izjavil:

se spmnte cajtov, ko smo še na roke IDjal cel bag rarov jao :D

Manj kot eno leto nazaj.
Šele 7. maja 2013 z verzijo 1.0.8 je prišla Book of Cain.

Sem že misli, da bo Book of Cain sedaj v igri samo zaradi lepšega, pa opažam da bo kmalu spet nujna. Sem že na točki ko dobivam povprečno 3 do 4 legendarne iteme na Rift in Book of Cain je spet uporabna.

še zanimivost:
Vedno sem misli, da bodo največji problem Forgotten soul, pa mi jih pravzaprav sploh ne primanjkuje. Veiled Crystal je tisto kar mi vedno in hudo manjka.
Medtem ko večina predelav in kovanja zahteva 1 ali 2 Forgotten soula, kar ni problem, zraven zahteva še povprečno več kot 50 Veiled Crystalov nekatere operacije celo po 100 kristalov naenkrat kar pa je velik problem.
Povprečno torej rabimo 50 zakritih kristalov na eno pozabljeno dušo, pada pa vsaj pri meni samo okoli 20 rumenih predmetov na 1 legendarni predmet. Tako se mi kopiči cel kup duš, ki jih ne morem uporabiti ker sem s kristali ves čas na nuli.

Kje pa rabis 100 veiled crystalov? Do sedaj sem videl najvec 50 na body armorju. Meni trenutno ostaja vec veiled kristalov kokr soulov, res pa je, da rolam samo se leg iteme, ki rabijo od 1-50 veiled crystalov. Trenutno niti ne poberam vec vseh yellow itemov (ce so predalec, jih ignoriram :P).

Kenpachi ::

Uf, ste se razpisali :)

Drugače pa Izi (in ostali): Hellfire ring... Ok, če fašeš dobrega, ga lahko tudi uporabljaš na svojem main charu.

Ampak, dosti ljudi spregleda - ring nima level requirementa za nosit ;)
Zaraki Kenpachi.

Pri craftanju na primer rokavic in čelade je pri vseh legendarnih receptih potrebnih 90 Veiled Crystalov in sem jih moral scraftati okoli 10 preden je bil rezultat za moj Cain set dokaj v redu. Tukaj je šlo že blizu 1000 kristalov in s čelado sem še vedno močno nezadovoljen.
Pri enchantingu pa je naprimer za body potrebnih 50, za hlače pa 40 kristalov, vsaj pri mojih je tako, pa me čaka še kar nekaj izboljšav in rabim vsaj še 500 kristalov za prvo silo.

Sicer pa verjetno vsi še vedno vsakodnevno menjamo predmete in usklajujemo.
Edino Hellfire ring in Cainove 3 dele verjetno ne bom menjal nikoli, ostalo je pa še vse v zraku. S Hellfire ringom sem sploh tako zadovoljen, da bi ga uporabljal tudi če ne bi imel +45% XP. Blizzard že ve zakaj ga je dal kot ultimativni end game ring. Tisti bazen lave seka.
Ravnokar sem dobil precej dober Mirrorball in seveda se je moral Tal Rasha source posloviti, ker tisti trije magic missili so tako dobri, da ne vem če bo Mirrorball kdaj odstopil mesto kakšnemu set predmetu.
In tako za sprotne izboljšave rabim vsaj okoli 200 kristalov na dan.

V glavnem načrtov imam še cel kup, največja ovira za uresničitev pa je hudo pomanjkanje Veiled Crystals. Okoli 3000 bi jih rabil za prvo silo.

Golda mi tudi zanimivo prav nič ne primanjkuje. Kljub temu da mečem desetine milijonov za dragulje, kraftanje, izboljšave in podobno, imam pravzaprav vedno več golda.

krneki ::

Imajo pa bracerji tudi precej zasoljeno ceno za arcane dust (120 na craft). Nimam pojma zakaj taka visoka cena določenih stvari. Meni ponavadi zmanjka soulov, ker jih skoraj vedno skurim najmanj 10 da dobim tisto kar hočem.

McAjvar ::

Kako je hecno brat, kolk legendarni itemi padajo nekaterim ... Znese mi igrat okoli urco do dve naenkrat, 2-3x tedensko, recimo. V tem času ponavadi dobim 0 ali 1 legendaren item. Zadnjič sem se odločil, da bom igral, dokler mi ne padeta 2, nehal sem po skoraj 6 urah. Se je pa situacija močno izboljšala, odkar sem nehal igrati monka. Možnosti za nadgradnjo verjetno veliko, samo dropov od nikoder. Zato sem zlevelal demon hunterja, s katerim je malo boljše in na eno seanso igranja včasih celo dobim kak item za nadgradnjo.

So kje kake informacije, kakšne so šanse, da pri Kadali človek dobi legendary item?
"[...] the advance of civilization is nothing
but an exercise in the limiting of privacy."
- Isaac Asimov

Mislim da imajo na diablofans eno user statistiko in sicer v grobem je tako da so šanse za leg pri Kadali nekje 1,5%

Pomoje meni pade na T2 faraminju riftov (vedno v skupini) nekje 1 leg/soul na rift. Vsaj tak imam občutek, ker nikoli nisem delal statistike.

@Izi
Jaz si pa skoraj upam staviti, da ne bos imel 3 cain itemov na sebi cez nekaj casa, imas bistveno boljse alternative (pa ce ze mas caina, imas 2+rorg).

Smurf je izjavil:

@Izi
Jaz si pa skoraj upam staviti, da ne bos imel 3 cain itemov na sebi cez nekaj casa, imas bistveno boljse alternative (pa ce ze mas caina, imas 2+rorg).
Mogoče, ampak zaenkrat močno dvomim.

Takole jaz gledan na celo stvar:
Vse sete poznam na pamet in boljše alternative od Caina nisem videl. Prstan RORG pa moram najprej dobiti. Med nekaj stotinami mojih legendarnih dropov ga še nisem videl. Pa precej dvomim, da bi zaradi RORG prstana zamenjal moj Leoric prstan.
Sicer pa legendarni predmeti so v osnovi tako ali tako vsi enaki, vsi affixi imajo popolnoma isti razpon, žongliramo pravzaprav samo s tistimi parimi posebnimi affixi, ki ti dajo neko posebno dodatno sposobnost in redko katera se lahko kosa s +XP in +MF, pravzaprav se nič ne more kosati.

+XP in +MF sta ata in mama Diablo igre. Vse temelji na njima. Ostalo je bolj kot ne kozmetika in malo pomoči pri igranju.
Kaj je smisel Diablo igre? Nabiranje izkušenj in iskanje boljše opreme.
Če imaš dovolj visok dps in toughness ne rabiš prav nič drugega kot samo še +XP in +MF. Na dolgi rok sta pomembna samo ta dva.
DPS-ja in Toughnessa je prej ali slej dovolj in pravzaprav ne rabiš več. +XP in +MF ni nikoli dovolj.
Ko imaš enkrat 10.000 core stat, ti dodatnih 500, kolikor ti na primer da nek set, ne pomeni pravzaprav nič. Tisti dodatni procent dps ne boš niti opazil, celo 10% večji ali manjši dps težko opaziš. +50% XP ali +50% MF pa boš vedno opazil ne glede kako dober si.
Dodatnih 100 paragonov ti prinese bistveno več kot najboljši poseben affix na kateremkoli setu. Pri Paragon 1000 imaš lahko najslabšo belo opremo pa boš boljši kot Paragon 100 igralec v najboljšem setu.

Treba je gledati dolgoročno. Ker je do paragon 1000 leto ali več dolga pot vsakih dodatnih +100% XP pomeni mesec če ne več prihranka časa.
In z višjo težavnostjo ne narediš nič oziroma opazno poslabšaš vse skupaj, saj če malo karikiram za tvojih dodatnih +100% XP dobijo sovražniki +1000% zdravja, rezultat pa je opazno manj XP na uro in manj pobitih sovražnikov potegne za seboj manj možnosti za dober drop.

Vajenc ::

V T2 dobiš +400% exp, pri T4 pa že +800%... Z boljšo opremo se cainovih 50% hitro izgubi ;)

Edit: RORG pade samo v act1 kot bounty nagrada, ne glede na težavnost igranja. Torej se ga z lahkoto farma tudi na normal.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vajenc ()

vsak ma svoje fore :D če je tebi 50%xp in 50%mf endgame pa naj bo :)

jaz bi izpostavil gamechanging set bonuse kot so EQ za fire barba, vse rune za archona in pa jade za WDja, skoraj 1 shooting elites na t6

js sm dons dobu tretji kos Talrashe in mam z ringom 4set bonus in se mi zdi da kr cufa :)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/BEAS...

question za wize

am i right ampak je dps wise najbolj imet vyr x 2 (500int), firebird x 2, rasha x 3, stari witching in grandeur

Še raje pa rasha x 3 in firebird x 5 brez vyr
Skero

Zgodovina sprememb…

• spremenil: detroit ()

Vajenc je izjavil:

V T2 dobiš +400% exp, pri T4 pa že +800%... Z boljšo opremo se cainovih 50% hitro izgubi ;)

Edit: RORG pade samo v act1 kot bounty nagrada, ne glede na težavnost igranja. Torej se ga z lahkoto farma tudi na normal.

Na T3 (v partyu) imam +1000% XP in +80% MF. Verjemi da se še kako pozna oboje.

Glede RoRG ringa pa na netu vidim celo armado igralcev, ki trdijo, da so na ACT 1 preko split bontya odprli že preko 200 cacheov in ni sledu o famoznem RoRg prstanu.
Imamo torej par igralcev ki so ga tako dobili in na drugi strani celo armado, ki so na Normal delali split bonty in odpirali po 20 cacheov na uro pa o prstanu še naprej samo sanjajo.
Glede na vse to nima prav nobenega smisla, da sploh poskušam.
Tisti, na tem forumu, ki ga ima naj pove kako ga je dobil in koliko cacheov je odprl pred tem.

111111111111 ::

Eno N00b vprašanje. Kaj je +80%MF? What MF stands for?

Hvala.

MF stands for Magic Find

Zmajc ::

Osebno si lastim 2 RORG ringa (oba z zanič rolli ...) ampak oba sem dobil z act 1 split bountiyi v 1-2 urah. Tudi ostali so jih dobili ko smo farmali, tako da tako težko nafarmat ring spet ni, težko je dobit dobrega. :D

Je pa MF dosti težje dobit kot je to bilo pred 2.0 Osebno sem na Paladina dal relic da nr more umret in legacy MF ringe in amulete ki so mi še ostali. Tako imam z full cain's bonusom, gemom v helmu in z paladinom cca 105% MF kar pomeni 10% vecja sansa za legendary iteme.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

detroit, povej kako sm js dobu rorg ring :D sicer sm dobu ze tri in se nikol nism posebi matru s farmanjem, sm meu zegn
je pa to res endgame ring in ga toplo priporocam vsakomur

glede wiz setov, men tko na uč zgleda da ma vyr najbolsi zadnji bonus. je pamozna kombinacije Talrashe+Vyr+RoRG z vsemi bonusi

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrX ()

@Izi
Tole: Pri Paragon 1000 imaš lahko najslabšo belo opremo pa boš boljši kot Paragon 100 igralec v najboljšem setu.

Ne drzi. Ce bo kaksna zelja lahko kasneje naredimo kaksno matematiko. Ampak z belo opremo in paragon lvlom 1000 ne bos nikoli igral na t6. Doloceni seti ti s sinergijo nenormalno mocno povecajo dmg, paragon leveli se temu ne morejo niti slucajno priblizati.

Drugace pa, ce lahko z boljso opremo igras na eni tezavnosti visje dobis vec +%xp in _bistveno_ vecji leg drop (ne pozabiti, da se leg drop poveca le za 10% mf-ja, torment pa bistveno vec). Zato Cain set nima sanse in zato ga tudi nobeden izmed top igralcev ne uporablja.

Jaz sem imel z RoRG sreco in mi je dropnil v prvem bountyu. Sicer pa ne bi rekel, da je zelo redek, ker ga ljudje kar dobivajo v clanu (vec kot par ur farmanja ne bi smelo vzeti, ce nimas kaksne extra smole). Nisem pa dobil potem novega v recimo naslednjih 20.

@MrX se strinjam. Talrasha+Vyr+RoRG bi znal zmagati

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Smurf ()

MrX je izjavil:

detroit, povej kako sm js dobu rorg ring :D sicer sm dobu ze tri in se nikol nism posebi matru s farmanjem, sm meu zegn
je pa to res endgame ring in ga toplo priporocam vsakomur

glede wiz setov, men tko na uč zgleda da ma vyr najbolsi zadnji bonus. je pamozna kombinacije Talrashe+Vyr+RoRG z vsemi bonusi

vyr mi smrdi:P
sicer pa lucky mofo ga invitam v igro lih za pobrat cache voila ring jst pa sm jih takrat odpru 20 pa nism dobil niti enga lega:) weep time
Skero

Jaz sem odprl pomoje kakšnih 60 cachov pa sem dobil 2 RoRG.

Hellfire ring je dober dokler ne dobiš SoJ + RoRG. Tista lava se lahko skrije pred +20% elemental in +30% elite dmg od SoJ-a. RoRG pa pomeni da lahko imaš na sebi vsaj dva seta, ki imajo lahko precejšne bonuse.

45% več expa pomeni pri T1 samo 15% več expa, na T6 pa le še 2.8% več expa. 50% MF pomeni samo 5% več legov, že ena torment stopnja se pozna precej več.

V kaksni kombinaciji RoRG se lahko vn vrzes (kaksen fire-missle wiz kjer imas vec koristi od ne set leg itemov s +% fire dmgom), ampak da bi pa imel Cain set na end-game gearu in bi se splacalo pa pomoje ni builda.

Ma z fire magom je jeba ja, tolko slotov ma fire % dmg da si ful omejen z seti.

obvezno branje za vse wize http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/...

ubistvu ze cel cas furam ta arcane build :) ta vikend ma da dropa se ksn kos vyr !

MrX, vidim da uporablajš enake skille kot tisti na linku ki si ga poslal. Nekaj mi ni jasno pri skilih. Zadeva mi niti približno ne deluje saj si polovico časa brez Arcane Powerja. Med enim in drugim Archonom pa je kar precej lufta tudi če si Paragon 600 in imaš vso opremo za zmanjševanje Cooldowna.

Za glavni skill uporabljaš Arcane Torrent, ki je precej požrešen skill, primarnega skilla pa sploh nimaš.
Arcane Torrent pri meni v približno šestih sekundah pokuri ves Arcane Power. Večina Wizardov nato uporabi primarni skill, ki ne rabi AP in v kombinaciji s Prodigy je AP poln v treh sekundah in ti medtem ko se polni delaš damage s primarnim skillom, ki ga ti nimaš. Pri tebi mora trajati približno 6 sekund da se ti AP spet napolni.

Kaj torej počneš naslednjih 6 sekund ko si brez AP? Karkoli od šestih skillov boš pritisnil bo Wizard samo zastokal, da nima AP.

4 APoC na offhandu, visok crit in lahko channelaš torrent skoz, ravno v tem je fora

pomaga cost reduce % stat, talrasha 3set, astral presence...

lahko se ga spravi tudi na 0

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrX ()

Aha, jasno :D

Sem našel problem zakaj moj Wizard nikakor ni mogel uporabljati Arcane Torrent brez da bi se v parih sekundah izpraznil ves AP. Mnogo pevisok Attack Speed.

Kljub skoraj 160 AP, 4 APOC, 55% CC, Astral presence, skorak 50% cost reduction, ... mi je ves AP pokuril v zgolj nekaj sekundah.
Kot sem rekel je bil problem da sem imel Attack Speed skoraj 2,5 na sekundo.
Če ga zmanjšam na 1,5 na sekundo lahko brez problema uporabljam Arcane Torrent ves čas in se AP nikoli ne izprazni.

Še večja fora je, da z zmanjšanjem Attack Speed ni treba izgubiti prav nič DPS. Če na primer zamenjaš Nož, ki ima AS 1,5 z Mečem, ki ima AS 1,2 imata oba isti DPS, samo meč v osnovi dela višji damage ampak manjkrat na sekundo, kar na koncu da enak DPS z MNOGO manjšo porabo AP pri channeling skillih.
Tudi pri ostali robi se da Attack speed uspešno zamenjati z na primer CC ali CD in ne boš nič izgubil.

Ali je torej Attack Speed nekaj slabega za Wizarda in se ga je treba izogibati? Tukaj pa nastane problem.
Wizard je precej kompliciran klas. Igram vse klase in po mojem mnenju je Wizard najbolj zapleten, ampak na koncu se da iz njega potegniti največji damage v celi igri.

Attack Speed je namreč dober oziroma celo odličen pri osnovnih skillih, ki ne rabijo AP in tudi pri Archonu, ki ima neskončen AP. Je pa zelo slab pri vseh "channeling" skillih, ki v velikih količinah požirajo AP, kot na primer Arcane Torrent, Arcane Orb in Disintegrate. In en od teh treh je ključen za vsakega Wizarda.

Arcane Torrent, Arcane Orb in Disintegrate so tem bolj uporabni, čim manjši imaš Attack Speed.
Kaj torej storiti? Se izogibati Attack Speedu kot hudič križu ali izbrati neko srednjo pot in potem Paragone vlagati v Cost reduction, povečanje AP in uporabljati Astral presence.

Po moje se je najbolje čim bolj izogibati Attack Speedu. Moj Cain set je imel kljub temu da so paragoni kar leteli in roba podvojeno padala, slabost in sicer povečal je Attack Speed za 8%.

Ostali Wizardi malo povejte kako se spopadate z Attack Speed "problemom".

Pri fire + mirrorball buildu je osnoven skill za single target itak najbolši tako da ne ukvarjaš s AP spenderjem. Če je velik kup mobov vržem prvo blackhole in potem so pečeni. Pri elitih pa prvo vržem blackhole, potem salva meteorjev in potem osoven skill dokler ne crknejo. T4 je trenutno maksimum, ki se ga še upam z mojim HC wizom. Drugač je T3 precej varen...manj kot T3 je pa več ali manj faceroll.

sajmonmofo ::

evo pa je sel hc wizz pa pa, jebeni furnace event + jailor elite :D

sajmonmofo je izjavil:

evo pa je sel hc wizz pa pa, jebeni furnace event + jailor elite :D
R.I.P. tvojemu hrustljavo zapečenemu Wizardu PewPewPewu :P

Boš sedaj prešaltal na SC?
Na HC je zame T1 maksimum. Že en grob me je preveč pretresel. Krneki pa si kljub trem grobovom še vedno upa na T4. Mislim, da bomo kmalu videli četrti grob ;)

sajmonmofo ::

zacenjam na novo z PewPewJR , sc seveda :P

111111111111 ::

Lahko mal prevajate? Kaj je HC in SC? Kakšni grobovi? :)

Matev ::

hc = hardcore in sc = softcore
grob = smrt hc karakterja

Jaz igram HC zaradi HC načina igranja in me crk lika že ne bo spravil v SC ;) Zaenkrat v RoSu še nisem crknil...se mi je pa enkrat sprožil UA na wizu. Sem pa v D3 dvakrat crknil zarad DC pa ravno vedno med solo bossom in enkrat letos ko sem bolj kot z lvl 60 barbarom neki bluzil z različnimi skili v 2.0.

Teden je naokoli pa poglejmo napredke. Pa še praznični teden se je začel :D

Diablo 3 lestvica z dne 28. april 2014 ob 11:00

_1. Normal: 452 , Hardcore: __0 ___ killer86 ___ (452) (+8)
_2. Normal: 341 , Hardcore: _72 ___ Izi ___ (413) (+26)
_3. Normal: 374 , Hardcore: _27 ___ swiftpwns ___ (401) (+27)
_4. Normal: _36 , Hardcore: 343 ___ krneki ___ (379) (+18)
_5. Normal: 350 , Hardcore: __0 ___ jimiboni0 ___ (350) (+4)
_6. Normal: 322 , Hardcore: __0 ___ Sasquat ___ (322) (+5)
_7. Normal: 305 , Hardcore: __0 ___ detroit ___ (305) (+16)
_8. Normal: 287 , Hardcore: __0 ___ chief ___ (287) (+9)
_9. Normal: 281 , Hardcore: __0 ___ MrX ___ (281) (+20)
10. Normal: 263 , Hardcore: __0 ___ kentrix ___ (263) (+12)
11. Normal: 256 , Hardcore: __0 ___ finkec ___ (256) (+5)
12. Normal: 239 , Hardcore: __0 ___ Locoroco ___ (239) (+16)
13. Normal: 222 , Hardcore: __0 ___ Smurf ___ (222) (+18)
14. Normal: 192 , Hardcore: __9 ___ Zmajc ___ (201) (+13)
15. Normal: 200 , Hardcore: __0 ___ Killermode ___ (200) (+0)
16. Normal: 183 , Hardcore: __0 ___ MariX ___ (183) (+0)
17. Normal: 182 , Hardcore: __0 ___ PNG ___ (182) (+0) ___ (brez RoS)
18. Normal: 173 , Hardcore: __0 ___ tursca ___ (173) (+8)
19. Normal: 160 , Hardcore: __0 ___ DoubleEm ___ (160) (+0)
20. Normal: 122 , Hardcore: _17 ___ Matev ___ (139) (+7)
21. Normal: 134 , Hardcore: __0 ___ TehDucky ___ (134) (+8)
22. Normal: 120 , Hardcore: __7 ___ Tribal ___ (127) (+0)
23. Normal: 126 , Hardcore: __0 ___ Pero_SLO ___ (126) (+3)
24. Normal: 114 , Hardcore: __0 ___ Turak ___ (114) (+71)
25. Normal: 111 , Hardcore: __2 ___ Kenpachi ___ (113) (+2)
26. Normal: 102 , Hardcore: __0 ___ wired ___ (102) (+0)
26. Normal: 102 , Hardcore: __0 ___ paco ___ (102) (+0) ___ (brez RoS)
28. Normal: _99 , Hardcore: __0 ___ Nemixxx ___ (99) (+0) ___ (brez RoS)
29. Normal: _98 , Hardcore: __0 ___ Oblivion83 ___ (98) (+11)
30. Normal: __7 , Hardcore: _69 ___ sajmonmofo ___ (76) (+5)
31. Normal: _59 , Hardcore: __0 ___ človek zver ___ (59) (+5)
32. Normal: _46 , Hardcore: __0 ___ Tr0n ___ (46) (+0)
33. Normal: _44 , Hardcore: __0 ___ LooKMaN ___ (44) (+0)
34. Normal: _24 , Hardcore: __0 ___ Guzzy ___ (24) (+0) ___ (brez RoS)

- Kot ponavadi je najbolj napredoval swiftpwns.
- Takoj za njim je bil Izi za katerega se širijo govorice, da mu je Cainov set močno pomagal pri pridobivanju XP v tem tednu ;)
- Turak je nabavil razširitev in takoj poletel iz dna lestvice na 24. mesto z novimi 71 paragoni :)) Čestitke
- Detroit pa se je pridružil eliti s 300+ Paragoni 8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

Men je pa včeraj ratal dobit se kul Cainove rokavice za crusaderja, samo še mal jih moram enchantat pa bojo skor perfect. :)

Jaz sem dobil "Stone of Jordan" prstan in Hellfire Ring 70 se je moral posloviti.
Kar se tiče drugega nujnega prstana, pa po okoli 600 narejenih Bountijih, kar pomeni okoli 120 Cachov, RoRG prstan še vedno ni padel. Tukaj je Blizzard močno pretiraval, ker ta prstan je očitno nujen če hočeš kdajkoli igrati kaj več kot T4. Slišal sem že za primere ko v 300 odprtih Cachih še vedno ni bilo prstana.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

Sej jaz ne vem, koliko je blo odprtih pa ga ni, sem pa ze nehal(obupal) iskati ta prstan, če pa vmes pade bo pa bonus.

Če v igri klikneš na svojega junaka in izbereš "View Profile" se ti odpre tvoj profil, ker se med drugim beleži tudi koliko Bountijev in koliko Riftov si doslej končal.
Če število končanih Bountijev deliš s 5 boš dobil približno število koliko Cacheov si odprl, če seveda vedno končuješ celo serijo bountijev. Pa RoRG prstan menda pada samo iz Cachov iz Act 1. Pa seveda iz Act 4 cacheov kje padajo predmeti iz vseh Actov, samo tam je še manjša možnost.

Bom počekiral popoldne, drugace pa ja, Act4 cache je random cache.
Sej bojo baje boostel cache drop, pa dodal Torment only legse v 2.0.5 patchu.
vir: http://www.diablofans.com

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kentrix ()

Občutek imam da je Blizzard stealth nerfal drop rate ringa. 2-3 tedne nazaj si ring dobil v 1 uri farmanja ko mot. Zdaj sem dal skoz ze 2-3 sessione ko noben v grupi ni dobil ringa.

Tako da sem kr tega ki sem ga mel transmutal v kolko tolko uporabno verzijo.

Jaz sem tudi vmes malce farmal, da bi dobil boljso verzijo tega prstana - neuspesno (ampak sem naredil samo ene 10 runov).

Me pa trenutno dost zajebava RNG, v zadnjih 2 tednih nisem dobil nobenega uporabnega predmeta (v cca. zadnjih 60 lvlih). Vceraj sem recimo v 10 riftih na t3, dobil 2 lega. Na splosno mi je 90% dobrih itemov padlo v prvem tednu igranja. Upam na boljse case :). Se pa veselim novega patcha, same kul stvari.

kentrix je izjavil:

Sej bojo baje boostel cache drop, pa dodal Torment only legse v 2.0.5 patchu.
vir: http://www.diablofans.com

Odlična novica. 2.0.5 bo prinesel same dobre stvari.
- Velik buff za legendarne iz Horadric Cacheov :))
- Iz Horadric Cacheov bodo padali tudi posebni legendarni, ki so do sedaj padali samo v Torment težavnostih.
- Rift Guardiani bodo odmetavali več Blood Shardov na vsakem višjem Tormentu.
- Pocenili bodo odstranjevanje Draguljev iz Socketov, ki je sedaj res svinjsko drago.

Samo kdaj pride 2.0.5 pa še ni določeno. Nestrpno pričakujem :D

Izi je izjavil:

Edino Hellfire ring in Cainove 3 dele verjetno ne bom menjal nikoli, ostalo je pa še vse v zraku. S Hellfire ringom sem sploh tako zadovoljen, da bi ga uporabljal tudi če ne bi imel +45% XP. Blizzard že ve zakaj ga je dal kot ultimativni end game ring.

Izi je izjavil:

Jaz sem dobil "Stone of Jordan" prstan in Hellfire Ring 70 se je moral posloviti.

Hihi :P. Se kaksen kul set ti pade, pa bo tudi Cain odsel.

Smurf je izjavil:

Hihi :P. Se kaksen kul set ti pade, pa bo tudi Cain odsel.
Verjetno že kmalu ;)
Od craftarskih setov me sedaj mika Aughild set. Recept imam že, samo materialov moram še malo nabrati preden se lotim izdelave.

Pa prej sem še pozabil omeniti glede Horadric Cacheov.
Plavi post (uradno) pravi, da je celotna vsebina cacheov narolana v trenutku ko ga dobiš. Da jih ne bi sedaj kdo shranjeval dokler ne pride patch 2.0.5.
Tudi morebitni legendarni predmet v Cachu ima že narolane affixe in je torej vseeno s katerim likom odpiraš cache, ker je že vse določeno.
Ni pa vseeno s keterim likom farmaš cache. Upošteva se smart loot in statistike morebitnega legendarnega predmeta v cachu bodo torej namenjene liku s katerim si cache dobil.
««
64 / 157
»»