Forum » Igre » Diablo III
Diablo III
Temo vidijo: vsi

Kenpachi ::
Ma meni je hecno, kako loh plsoh dajo take legendaryje v igro... Majo brainstorming session, da dajo še malo crap legendaryjev, ker ne smejo bit vsi dobri or something. Ko da ni že tako majhen drop chance :D
Recimo tole mi je dropnilo: http://us.battle.net/d3/en/item/the-sta...
Wtf.
Recimo tole mi je dropnilo: http://us.battle.net/d3/en/item/the-sta...
Wtf.
Zaraki Kenpachi.

Smurf ::
Treba je upostevat, da je "samo" lvl 61. Ne vem meni se zdi prav, da so tisti res najboljsi predmeti zelo redki in s tem veliko vredni (in jih je izziv dobiti).
Ce bi vsi imeli lvl 63 legendary ne bi bili te vredni nic, folk bi tezil, da noben drop ni vreden nic in da ironicno ni nobene res dobre opreme. Pac vsaka + stvar potegne nekje - ;).
Podobno je z rare itemi. Po novem bodo v infernu padal samo visji lvl itemov. Kaj to pomeni? Dobra rare oprema se bo pocenila, hkrati pa bos ti se tezje najdel rare item vreden prodaje (vprasanje koliko se jih bo sploh splacalo pobirati s casom).
Sam toliko, da vidite obe plati kovanca.
Ce bi vsi imeli lvl 63 legendary ne bi bili te vredni nic, folk bi tezil, da noben drop ni vreden nic in da ironicno ni nobene res dobre opreme. Pac vsaka + stvar potegne nekje - ;).
Podobno je z rare itemi. Po novem bodo v infernu padal samo visji lvl itemov. Kaj to pomeni? Dobra rare oprema se bo pocenila, hkrati pa bos ti se tezje najdel rare item vreden prodaje (vprasanje koliko se jih bo sploh splacalo pobirati s casom).
Sam toliko, da vidite obe plati kovanca.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Smurf ()

Ma glej, zakaj imet tudi med legendaryji drek? Tega ne razumem.
Popolnoma happy bi bil, če bi bilo 2x manj različnih legendary itemov, pa 4x manjši drop rate, ampak da bi pač bli vsi legendaryji.... Legendarni, ane. Ali pa vsaj pogojno uporabni za nekoga nekoč v nekem primeru.
Oni piece of shit amulet ne bi noben character ever v nobenem primeru uporabljal, še ilevel 20 amuleti so boljši.
Popolnoma happy bi bil, če bi bilo 2x manj različnih legendary itemov, pa 4x manjši drop rate, ampak da bi pač bli vsi legendaryji.... Legendarni, ane. Ali pa vsaj pogojno uporabni za nekoga nekoč v nekem primeru.
Oni piece of shit amulet ne bi noben character ever v nobenem primeru uporabljal, še ilevel 20 amuleti so boljši.
Zaraki Kenpachi.

Ok valid argument, to je pa pomoje stvar preference. Meni je recimo bolje da dobim 2x vec legendary itemov, ampak jih je samo pol dobrih in sem potem v pricakovanju dokler ga ne pogledam :). Pa surovine za craftat legendary iteme moras tudi nekje dobiti :P.

zilavi ::
Lahko oni podvojijo, samo kot je napisal Izi ali kdo 2×0 je še vedno nič
tako da ne bo razlike.
Jaz sem dobil tudi takšne rokavice da mi je bilo slabo, ko sem jih videl Gloves sem pa dobil 2 dobra legendaryja do zdaj, to je Andariel's Visage in Vile Warm.

Jaz sem dobil tudi takšne rokavice da mi je bilo slabo, ko sem jih videl Gloves sem pa dobil 2 dobra legendaryja do zdaj, to je Andariel's Visage in Vile Warm.

Lahko oni podvojijo, samo kot je napisal Izi ali kdo 2×0 je še vedno ničtako da ne bo razlike.
Dude, tele rokavice so za Cold blooded wizarda top! (cold blooded je passive skill za wizarda, ki da +20% dmg proti vsem chillanim tarčam)
(Blizzard + ray of frost tako worst case scenario dobita vsaj +40%dmg)
Zaraki Kenpachi.

detroit ::
Dokler bo cc in cd top dps modifier mu ne koristi nič drugega:)
btw kenpachi če boš kak zunimasa marrow dobu pa hotu salvagat kar meni predaj ti bom dal za ene 5legendarijev materiala:D
btw kenpachi če boš kak zunimasa marrow dobu pa hotu salvagat kar meni predaj ti bom dal za ene 5legendarijev materiala:D
Skero

Ni nujno, ker blizzard nima cc proca. Ray of frost sicer ima, ampak lahko pokompenziraš z drugimi sloti.
Ok, noted za marrow :)
Ok, noted za marrow :)
Zaraki Kenpachi.

Aphanisis ::
A bejšte no. Vedno ko po dolgem času pogledam tu, kaj se piše od D3, me zlola. 30 minut za NV stack? Jaz porabim 5 minut za to. Oktober 2012 in ljudje ne farmajo act3 in 4? Bolj nerfana igrica ne vem, če je lahko. Fantje pobirajo modre iteme in iteme nižje od lvl 63? Rotfl.
Jaz sem paragon lvl 52 WD, igram cca 3 ure dnevno, tako za sprostitev. So bili pa dnevi, ko sem sprostitve rabil malo več no, ma jih ni bilo dosti. V glavnem fantje: poglejte si na Youtube kakšen howto, kako se to igro igra. Ok, možno, da vam je všeč identificirat iteme, radi pobirate in gledate, kaj vam je dropalo, tudi to je aspekt igre. Če pa vam to ni všeč in bi radi imeli legendary set in dolg e-penis, pa vas 90% tu te igre ne igra pravilno. :)
Jaz sem paragon lvl 52 WD, igram cca 3 ure dnevno, tako za sprostitev. So bili pa dnevi, ko sem sprostitve rabil malo več no, ma jih ni bilo dosti. V glavnem fantje: poglejte si na Youtube kakšen howto, kako se to igro igra. Ok, možno, da vam je všeč identificirat iteme, radi pobirate in gledate, kaj vam je dropalo, tudi to je aspekt igre. Če pa vam to ni všeč in bi radi imeli legendary set in dolg e-penis, pa vas 90% tu te igre ne igra pravilno. :)

A bejšte no. Vedno ko po dolgem času pogledam tu, kaj se piše od D3, me zlola. 30 minut za NV stack? Jaz porabim 5 minut za to. Oktober 2012 in ljudje ne farmajo act3 in 4? Bolj nerfana igrica ne vem, če je lahko. Fantje pobirajo modre iteme in iteme nižje od lvl 63? Rotfl.
No hvala, da je vsaj nekdo potrdil moje sklepe, vcasih mam tudi jaz obcutek, da nekateri tukaj igrajo drugo igro :P.

Izi ::
Ok, možno, da vam je všeč identificirat iteme, radi pobirate in gledate, kaj vam je dropalo, tudi to je aspekt igre. Če pa vam to ni všeč in bi radi imeli legendary set in dolg e-penis, pa vas 90% tu te igre ne igra pravilno. :)
Če misliš, da boš s takim pokroviteljskim tonom izpadel frajer se motiš.
Da ti odgovorim v tvojem tonu. Cele noči poganjaš Bot scripto, potem pa nas prideš sem učit kako naj igramo igro.

killer86 ::
Da se pridružim debati:
Sem mal s svojim WW barbom računal kok sem efektiven
...takole gre: delam "približne" Alkaizer rune (Core of Arreat+Arreat lvl1/2+Tower lvl1+Keep depths lvl2/3+Fields of Slaughter) in en run traja 20-25min (skupaj z ID-jem in prodajo), dobim približno 10mil EXP in 150-200k golda ter en ful inventory 61+ itemov. Solidno
.
Build:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/D3mo...
Sem mal s svojim WW barbom računal kok sem efektiven

Build:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/D3mo...

Tribal ::
detroit, dans padu Zunimassa's marrow eden boljših. :D ne vem a bi probal prodat al bi dal na mojga WDja?
Statsi:
Armor 732
Intelligence 188
Vitality 89
all resistance 79
armor +292
regen life 190 per sec
3 sockets
Predvidevam da je vredn 200-400mil?
Statsi:
Armor 732
Intelligence 188
Vitality 89
all resistance 79
armor +292
regen life 190 per sec
3 sockets
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tribal ()

PNG ::
Bi se dalo komu kaki fajn A3 farm run napisat? Po vrsti po checkpointih? Ali pa če bi se komu dalo iti en run z mano skozi?

Nemixxx ::
Barb 42
|Intel Core i5 2500k 3.30Ghz-OC-[4.60ghz]|Noctua NH-U9B SE2|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|

TehDucky ::
Blizzard me vedno premami v nakup iger, a na koncu vedno prevlada LoL... Sem pa pri obeh, tako SC2 kot D3 pustil nekaj ur, veliko več kot za vse ostale igre, razen LoL ter COD4 pa še kakšen oldschool mmorpg/rpg.
D3 jih je nekaj pod 200ur, SC2 pa sem 3x ubrnil kampanjo (1x na morju še na piratski, potem pa takoj ko sem jo kupil še na normal stopnji, potem pa še na brutal ko je blo malo že za mano). Pa še nekaj par sto teammgames in pa malo pod 100 1v1. Koliko ur je to naneslo žal ne vem.
Je pa moj Monk 16 pa DH 4.
D3 jih je nekaj pod 200ur, SC2 pa sem 3x ubrnil kampanjo (1x na morju še na piratski, potem pa takoj ko sem jo kupil še na normal stopnji, potem pa še na brutal ko je blo malo že za mano). Pa še nekaj par sto teammgames in pa malo pod 100 1v1. Koliko ur je to naneslo žal ne vem.
Je pa moj Monk 16 pa DH 4.

detroit ::
detroit, dans padu Zunimassa's marrow eden boljših. :D ne vem a bi probal prodat al bi dal na mojga WDja?
Statsi:
Armor 732
Intelligence 188
Vitality 89
all resistance 79
armor +292
regen life 190 per sec
3 sockets
Lepa samo jst 400 miljonu še vidu nism tudi 1/10 tega ne:) Ne špilam ravno dosti hehe. Ampak prodal ga boš po moje komot, samo ne vem če tolk visoko med tedm 1.04 - 1.05 hypom. Mogoče se splača počakat da pride 1.05 in se stvari umirijo....mogoče mu bo pa cena padla za 10x:D tveganje hehe
mislim da sm 24lvl paragon, špilam pa že ko je bla igra narejena samo pač odkar so prišli paragoni zelo malo, ker ni cajta
Skero
Zgodovina sprememb…
- spremenil: detroit ()

BladE_ ::
Sem pri paragon lvl 9 ampak sem bil nekaj časa neaktiven, gre gor, počasi...
Truntuno farmam act2 z 318% MF(5xNV), nekih velikih sprememb pri dropih sploh ni opaziti... recimo od 50 rumenih sta 1-2 itema zrela za prodajo pa še to ČE... Mogoče kdo ve, če se mi splača farmat act3 z 150% MF ali naj ostanem pri act2 z 300%MF?
Truntuno farmam act2 z 318% MF(5xNV), nekih velikih sprememb pri dropih sploh ni opaziti... recimo od 50 rumenih sta 1-2 itema zrela za prodajo pa še to ČE... Mogoče kdo ve, če se mi splača farmat act3 z 150% MF ali naj ostanem pri act2 z 300%MF?
Akcija - Reakcija

Mogoče kdo ve, če se mi splača farmat act3 z 150% MF ali naj ostanem pri act2 z 300%MF?
Act 2 z 300%MF je precej več kot Act 3/4 z 150%MF
Drop rati v % za inferno:
iLevel 61 - Vsi Acti imajo enak procent
iLevel 62 - Act 3/4 50% > Act 2 50% > Act 1
iLevel 63 - Act 3/4 100% > Act 2 100% > Act 1
Act 3 in 4 sta ena in ista stvar z enako močnimi sovražniki in enakimi drop rati.
Se pravi za predmete level 61 je vseeno kateri Act farmaš, za predmete level 62 imaš polovico več možnosti za drop, za predmete level 63 pa enkrat več možnosti, če greš iz Act 2 na Act 3/4 in ohraniš isti MF.
Če primerjaš Act 3/4 z 150MF in Act 2 z 300MF. Vedno zmaga Act 2 z 300MF. Za 61 imaš 150% več možnosti, za 62 imaš 100% več možnosti in za 63 imaš 50% več možnosti.

@Izi, hvala za podatek... potem bom zaenkrat ostal na act2 dokler ne kupim boljši MF gear, pa še veliko bolj enostavno je... samo spet pa mi gre na živce tako slab drop rate dobrih itemov...
Akcija - Reakcija

Hm, sem sprobal malo Act3 in ubijanje že gre, ampak je prepočasno (sem razvajen od act2, kjer elite potolčem v 5-10 sekundah), tukaj porabim minuto-dve na pack, odvisno od njihovih lastnosti :S
Verjetno bi jih kar tamanil z DPS gearom, ma se raje ne odpovem MF.
Verjetno bi jih kar tamanil z DPS gearom, ma se raje ne odpovem MF.
Zaraki Kenpachi.

Ne vem, če vsi vedo, ampak MF in GF nista omejena na 300 niti na 375 ampak se da priti do 403.
300 dobiš iz svoje opreme
75 dobiš iz 5 x NV
28 dobiš od svojega spremljevalca
Za spremljevalca moraš izbrati Templarja, da ga lahko opremiš z 45% Sun Keeper, 20% Shield, 18% Ring1, 18% Ring2, 40% Amulet, kar da skupaj 141%.
20% od teh 141% se prenese na našega junaka in to pomeni 28,2 %, kar igra zaokroži na 28%.
300 dobiš iz svoje opreme
75 dobiš iz 5 x NV
28 dobiš od svojega spremljevalca
Za spremljevalca moraš izbrati Templarja, da ga lahko opremiš z 45% Sun Keeper, 20% Shield, 18% Ring1, 18% Ring2, 40% Amulet, kar da skupaj 141%.
20% od teh 141% se prenese na našega junaka in to pomeni 28,2 %, kar igra zaokroži na 28%.

Vajenc ::
Okoli 400 se da potem dobiti tudi z Enchantress, ki ima The grand vizier s 45% MF in po možnosti še 45% GF ;)
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen

Ja ampak je potrebno omeniti tudi, da tak MF gear za spremljevalca stane še pa še in se nam nekaterim ne splača za teh 28%... Pa MF in GF se zvišujeta tudi z paragon levelom, 3% za vsak lvl... ali obstaja omejitev?
Akcija - Reakcija

Ja ampak je potrebno omeniti tudi, da tak MF gear za spremljevalca stane še pa še in se nam nekaterim ne splača za teh 28%... Pa MF in GF se zvišujeta tudi z paragon levelom, 3% za vsak lvl... ali obstaja omejitev?
Brez slota za kamenček se da takšna orožja dobiti za manj kot mio.
Woody Allen
Woody Allen
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: BladE_ ()

Ko smo že ravno pri spremljevalcih, bo zelo verjetno po popravku 1.0.5 pametno spremeniti svojega spremljevalca iz Enchantress v Scoundrela.
Verjetno so opazili, da večina uporablja Enchantress, vsaj melee klasi skoraj vsi, in jo bodo močno nerfali, medtem ko bo Scoundrel dobil precejšen damage buff.
Enchantress bodo zmanjšali njen glavni skill zaradi katerrga je tako priljubljena in sicer Powered Armor, ki bo zmanjšal armor bonus iz sedanjih 15% na samo še 5%
Scoundrelu pa bodo močno nabili damage iz sedanjih 25% na 40% za osnovne strele. Njegove strupene puščice pa bodo namesto sedanjih 40% delale 100% damage.
Po moje bo bolje +3% Critical Chance od Scoundrela, kot pa 5% dodatnega armora od Enchantress
Pa še ko sem testiral PTR 1.0.5 je osnovni damage mojega Scoundrela skočil iz sedanjih 6000 na tam nekje okoli 10000. Z 10k DPS si tako naš spremljevalec že skoraj zasluži naziv soborec.
Verjetno so opazili, da večina uporablja Enchantress, vsaj melee klasi skoraj vsi, in jo bodo močno nerfali, medtem ko bo Scoundrel dobil precejšen damage buff.
Enchantress bodo zmanjšali njen glavni skill zaradi katerrga je tako priljubljena in sicer Powered Armor, ki bo zmanjšal armor bonus iz sedanjih 15% na samo še 5%

Scoundrelu pa bodo močno nabili damage iz sedanjih 25% na 40% za osnovne strele. Njegove strupene puščice pa bodo namesto sedanjih 40% delale 100% damage.
Po moje bo bolje +3% Critical Chance od Scoundrela, kot pa 5% dodatnega armora od Enchantress
Pa še ko sem testiral PTR 1.0.5 je osnovni damage mojega Scoundrela skočil iz sedanjih 6000 na tam nekje okoli 10000. Z 10k DPS si tako naš spremljevalec že skoraj zasluži naziv soborec.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()

Jaz bom tudi verjetno šel na scoundrela v 1.0.5. +crit chance mi je vedno dobrodošel za bruhanje cyclonov naokoli :) (trenutno mam 36%, pa jih naserje za cel ekran v parih sekundah.)
Zaraki Kenpachi.

Jaz sem ze sedaj na scoundrelu zaradi 3 % CC (najpomemnejsi stat pri storm chaser wizardu), tako da super. Edino verjetno bom kar precej zamenjal build z 1.05 =/.

Brez slota za kamenček se da takšna orožja dobiti za manj kot mio.
Ne gre se samo za orožje, high end MF gear je kar drag... PS: sem ti dal ponesreči izbris
Gledam patch notes.... Tale nov patch ne bo za WDja prinesel nič pametnega pa že tako je WD neka "zabačena" klasa... vsi ostali dobijo en kup sprememb, spet crap... Sploh kdo tukaj igra WDja?
Akcija - Reakcija

donfilipo ::
Se opravičujem ker res nimam volje prebirati cele teme..ampak morda bo kdo dobrovoljno odgovoril na moje vprašanje.
Torej nemestil sem si Windows 8 testno verzijo in zasledil da Blizzard dobrovoljno igro ponuja tudi po principu..na poizkus.
Verjetno so ugotovili, da imajo polno malho
in da se v nadaljevanju da celo iztržiti več, če nadebudni zadrogiranci z igro, potem dokupujejo licence in dodatke
Na ta način danes dela že kar nekaj dobrih online iger.
In zdaj vprašanje:
Ali je res, da če imaš Windows 8, battle.net kar naprej zaklepa account in ne moreš noter?
Ali je finta v nečem drugem?
Torej nemestil sem si Windows 8 testno verzijo in zasledil da Blizzard dobrovoljno igro ponuja tudi po principu..na poizkus.
Verjetno so ugotovili, da imajo polno malho

Na ta način danes dela že kar nekaj dobrih online iger.
In zdaj vprašanje:
Ali je res, da če imaš Windows 8, battle.net kar naprej zaklepa account in ne moreš noter?
Ali je finta v nečem drugem?
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

donfilipo ::
nevermind....tisto sem pobral nekje na netu.
Zdaj mi Starter Edition Diabla 3 dela. Caka je bila po mojem v tem, ker google najde na vrhu iskanja usa.battle.net in se tam jasno prijaviš...potem pa iz Evrope, moral bi na Evropski server, tam doenloadad in morda se ne bi igra sama nastavila na ameriški trop serverjev, ......kar pa lahko spremeniš v nastavitvah preden začneš z igro.
Vseeno sem vesel, da mi je uspelo:) In ja še nekaj kar morda nisem videl. Igra se downloada po poglavjih in ko imaš down nekje petino, že lahko igraš...malo cukajo filmi:) ampak gre. Tako bom vsaj videl če je razen lepega izgleda, kaj novega
Zdaj mi Starter Edition Diabla 3 dela. Caka je bila po mojem v tem, ker google najde na vrhu iskanja usa.battle.net in se tam jasno prijaviš...potem pa iz Evrope, moral bi na Evropski server, tam doenloadad in morda se ne bi igra sama nastavila na ameriški trop serverjev, ......kar pa lahko spremeniš v nastavitvah preden začneš z igro.
Vseeno sem vesel, da mi je uspelo:) In ja še nekaj kar morda nisem videl. Igra se downloada po poglavjih in ko imaš down nekje petino, že lahko igraš...malo cukajo filmi:) ampak gre. Tako bom vsaj videl če je razen lepega izgleda, kaj novega

In times of Universal Deceit, telling the truth

don, tule si lahko ogledaš vse filmčke v igrici, ki so tako kot v prejšnjih delih narejeni fantastično. V trial verziji lahko igraš samo act1 oz. do lv13, zato bi lahko videl le otvoritvenega.
Woody Allen
Woody Allen

bauko ::
išče se cm wizard za farmanje (še posebej pri patchu 1.0.5) in pa tudi monk, če je kdo zainteresiran naj javi kle :P lp