» »

Diablo III

Diablo III

Temo vidijo: vsi
««
29 / 157
»»

Izi ::

Do level 60 si vedno revež tako z denarjem kot z opremo. Šele z level 60 namreč dobiš buff imenovan "Naphalem Valor", ki ti močno dvigne možnost dropov tako za denar kot za predmete.
Naphalem Valor buff dobiš vsakič ko ubiješ en cel trop elitnih sovražnikov. Vsak drži 30 minut, lahko pa jih nakopičiš ker 5 enega na drugega. Z vsemi petimi imaš menda okoli 100% več možnosti za drop redkih predmetov in količina denarja se ti dejansko podvoji.
S polnim buffom rumeni predmeti padajo približno eden na 3 minute. Legendarni pa približno en do dva na teden :P

subby ::

good to know, sem ravno pred nekaj urami dosegel lvl60
a mogoče kdo ve, če magic drop bonus vpliva tudi na rare ali samo na plave itme?

Izi ::

subby je izjavil:

a mogoče kdo ve, če magic drop bonus vpliva tudi na rare ali samo na plave itme?
Vpliva na vse magične predmete, to pa so modri, rumeni, oranžni in zeleni. Edino beli ti ne bodo nič bolj padali kot sicer :P


Ko smo že pri dropih, bi omenil, da se splača odkleniti skrivni level (cow level), ker tam padajo (po mojem občutku), predmeti in denar bolj pogosto in še boljši so.

Kar pa se tiče Cow levela, pa je zadeva taka:
Tiste redke predmete je treba zbrati samo enkrat. Če imaš kakšnega po 2, lahko drugega brez problema vržeš stran.
Zbrati moraš 5 redkih predmetov, enega pa moraš kupiti za 100.000 zlatnikov. Da skuješ magično palico (Staff of Herding) pa moraš plačati še 50.000 zlatnikov.

"Staff of Herding" ti odpre samo skrivni level na Normal stopnji. Odpre ti jo duh mrtve krave, ki je na 1. Actu, na začetku malo pred "Starim Tristanom". Kravje okostje vedno leži tam, da pa se prikaže duh mrtve krave pa rabiš v inventarju s seboj imeti Staff of Herding. Skrivni level lahko torej ponavljaš v neskončnost tako kot vse druge v igri.
Če pa greš s "Staff of Herding" na Nightmare stopnjo se ne zgodi nič.
"Staff of Herding" je treba prej nadgraditi na "Nightmarish Staff of Herding", kar pa stane samo denar in to 200.000 zlatnikov. V Actu 4, čisto na koncu igre lahko kupiš recept za nadgradnjo od prodajalca Gorell the Quartermaster, ki stane samo 1 zlatnik.

"Nightmarish Staff of Herding" ti potem vedno odpre skrivni level na Normal in Nightmare stopnji, se pravi vedno lahko igraš tudi na nižji stopnji na višji pa ne moreš.

Za Hell stopnjo rabiš "Hellish Staff of Herding", katere kovanje stane že 500.000 zlatnikov oziroma pol milijona.
Za Inferno stopnjo pa rabiš "Infernal Staff of Herding", katere skovanje te stane že enormnih 1.000.000 zlatnikov oziroma milijonček.

Po moje se naložba izplača. Jaz imam trenutno še vedno "Nightmarish Staff of Herding", in šparam denar za "Hellish Staff of Herding". Pol milijona ni ravno lahko zbrati tudi pri level 60 8-)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

ABX ::

Buff vpliva na drop rate in ne na drop quality.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Smurf ::

in pa vpliva 5*15%, se pravi poveca verjetnost za max 75%.

Bolf3nk ::

Wtf, kako naj dobim kak legendery item? Sem na zadnjem bossu v act 1. vedno imam 5x NV, ampak nikoli ni pametnega dropa. V act 2 ne morem. Za Ah opremo, pa nimam golda :S

ABX ::

Tako je.

Čakaj na patch 1.03, do takrat lahko farmaš samo gold.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Izi ::

Bolf3nk je izjavil:

Sem na zadnjem bossu v act 1. vedno imam 5x NV, ampak nikoli ni pametnega dropa.

Sam Blizzard pravi, da je za najboljšo opremo treba pobijati Elitne skupine in ne Bosse. To je narejeno namenoma, ker so v Diablo 2 ljudje preveč farmali bosse. Elitni packi že tako mečejo boljšo opremo kot bossi, pa menda NV buff še posebno vpliva na drope prav za Elitne sovražnike.
Pravi drop od Elitnih skupin pade šele ko ubiješ zadnjega člana Elitne skupine.

Problem pri tem pristopu je edino, da je Elitne pakete mnogo težje ubijati kot Bosse. Boss je en sam in če si vzameš čas in si pazljiv bo prej ali slej padel. Bossi so vedno počasni, bistvo pa je, da kolikor sem opazil se jim zdravje med bojem ne obnavlja.
Bosse na Inferno Act 1 lahko pobija vsak povprečno opremljen range class.

Elitni paketi na Inferno so povsem druga pesem. Hitri so tako, da bežanje ne pomaga popolnoma nič. Večinoma so trije, tako da si vedno obkoljen, poleg tega da te takoj zaustavijo ali potegnejo k sebi, celotno ozemlje takoj spremenijo v strupeno ali goreče območje, ki ti tako rekoč ves čas boja jemlje po nekaj 1000 zdravja na sekundo, brez da te sploh kateri udari. Če te kateri udari umreš v dveh udarcih.
Kot da to ne bi bilo dovolj so večino časa Elitni peklenščki zaprti v neprebojne mehurčke, ki trajajo tudi po celo minuto in jih sploh ne moreš raniti.
Najhuje od vsega pa je, da se jim zdravje obnavlja tako hitro, da če se za 10 sekund preusmeriš na drugega, bo prvi spet polnega zdravja. In seveda bo tisti, ki ga napadaš takoj skočil iz tvojega dosega, in na njegovo mesto skočijo ostali, prvi pa se medtem že pozdravi.

Tudi na Act 1, katerega težavnost ne bodo spreminjali so Eliti packi za solo igralce večinoma samo sanje, medtem ko normalne sovražnike in bosse lahko pobijaš solo in skozi zgodbo prideš, je bistvo igre (Elitni paketi) na Inferno za večino nedosegljivo.

Čisto brezupno seveda ni, vsaj na Act 1 se teoretično lahko tako dobro opremiš, da lahko solo pobijaš tudi Elitne pakete, AMPAK moraš najprej precej dolgo farmati denar, da za kakšnih 100 do 200 milijonov potem v AH nakupiš primerno opremo.
Na Act 2 in naprej pa odpade tudi to. Ta del je bolj namenjen skupinskemu igranju in tako bo verjetno ostalo tudi po znižanju težavnosti.

ABX ::

Odvisno tudi od clase, jaz kot DH nimam težave z eliti na Act I, no razen z invulnerable, teleport in fast kombinacijo. Če jih dobim jih samo zvlečem v en kot in crknem.

Na srečo je zelo redko da imajo te tri kombinacije skupaj.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ABX ()

Smurf ::

Mah boss v act1 inferno se zmeri dropne vec kot elitni paketi. Sam jih je fajn prej neki pobiti, da si nabijas nephelem valor. In pa elitni paketi v act1 so dalec od tega, da bi bili nepremagljivi, Jz jih vecina fentam v pol minute (kaksnga zahrbtnega v minuti) pa nimam 100-200mio opreme (vse skupi mislim, da sem do sedaj nabral 1.5 mio golda). Act 1 Inferno je simpl.

Pero_SLO ::

Sam sem do sedaj vložil 600k golda v opremo in imam povprečno 300-350res, 32k hp in 15k dpsja. Kot wizard naredim butcher run v pol ure(od Halls of Agony 2). Seveda s 5xNV buffom. Dropi so pa seveda crap od crapa do sedaj... Dobim nekje 9-15rare dropov na run pa 50-70k golda.

Izi ::

Tukaj gre očitno za nesporazum. Jaz nisem govoril o Champion packih.
Elite pack je trop RUMENIH sovražnikov, ki imajo v Act 1 Inferno blizu milijon HP vsak in se jih zdravje zelo hitro regenerira. Ti imajo zagarantiran drop rumenih predmetov in sicer 2 do 3 rumene in če imaš srečo še kakšen oranžen.

Vi pa očitno govorite o Champion packih, ki so modre barve. Ti res niso poseben iziv, so približno podobno težavni kot boss, in za njihovo čiščenje je potrebno od pol do ene minute, če imaš damage nekje med 10k in 15k. Ti odvržejo 2 do 3 modre predmete in včasih še kakšnega rumenega.

Vmes so še mešani packi, ko je 1 Elite in okoli trije ali štirje Championi, ki jih Elitnež ponavadi zavaruje z neprebojno zaščito. Ti tudi niso pretirano problematični, če se skoncentriraš na Elitneža, Championom pa se samo izmikaš. Ko ubiješ Elitneža Championi ponavadi umrejo kar skupaj z njim.

Problem zame so pravi Elitni packi, vsi svetleče rumeni, ki nastopajo v skupinah 3 ali 4 in imajo skoraj vedno regeneracijo zdravja, ali pa imam samo jaz tako srečo, da vedno naletim na njih.
Imam vklopljeno prikazovanje HP za sovražnike. Elitni imajo v Act 1 povprečno okoli 900.000 HP, regeneracijo pa imajo okoli 1% na sekundo, se pravi 9000 na sekundo.
Simpl računica pove da če delaš okoli 15.000 damage na sekundo, on se regenerira s 9000 HP na sekundo, delaš dejansko samo 6000 damege/s, kar pomeni, da rabiš minimalno 150 sekund, da ubiješ enega, če bi ta seveda stal pri miru in te ne bi ubil z dvema udarcema.
V praksi jih je s 15k damage popolnoma nemogoče ubiti.

Vsaj pri meni je na vsaki drugi mapi en tak Elitni pack s po 3 ali 4 rumenimi elitneži skupaj.
Moji računi kažejo, da je za uspešen spopad z njimi treba imeti okoli 30k damage, tisti trenutno najbolje opremljeni igralci v igri pa se z njimi borijo povprečno 3 minute kot je statistično zabeležil Blizzard.
To je tudi največji iziv, ki obstaja v Diablo 3.

ABX ::

DH ima OP dmg, tako da ni panike. Določeni ability so tudi bug-ani, Nether tentcale naj bi bil single target DPS, ampak če je mob velik ga lahko udari 2-4x.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

švrk ::

HM, menim da so preklemano pretiraval s težavnostjo na inferno. Igram barbara in sem prvi act tako rekoč brez problemov zvozil razen izjemoma določeni championi so mi delali težave. Sedaj na act2 pa me en navaden komarček podre, kar je resnično too much. Skratka igra postane pretežka in posledično dolgočasna. Zapravil sem že kak miljon za opremo in nekako nevem kako naprej.

Z war cryem imam okrog 11800 damage, 9500 armorja in tam 47k lifa.
Evo še oprema in ostale karakteristike.

slika

Ima kdo kak predlog ali rešitev za nadaljevanje?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: švrk ()

zile ::

A ne vidiš, da jim samo denar po glavi še hod :)

Pero_SLO ::

Trenutno je igra res težka. Čez mesec ali dva bo pa prelahka, ker bomo vsi oz. vsaj večina že pogearana do amena...

ABX ::

Počakaj na patch 1.03.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Zmajc ::

Na battle.net forumih ful jamrajo kak jim je staf of herding izginil z inv ko so logali ven. Je tu res kak bug ali je večina po pomoti prodala ker je palca navaden bel predmet?

Nekako mi ni zapraviti 1.5 miljona da mi pol palica izgine.

Roadkill ::

Ta bug naj bi bil popravljen.

Palice ne moreš prodati, tako da naj te to ne skrbi.

Je pa kar nekaj folka odvrglo palico iz inventarja, da so naredili plac za magic/rare iteme. :D

S patchom 1.0.3. bodo staff of herding in podobne predmete (sestavine za njo) obarvali drugače, da bodo bolj razvidni.
Ü

zile ::


lol funny

Izi ::

Nekaj precej zanimivih reči je izdal ta kitajski farmer.

Kot sem predvideval, se računov ne da hackniti. "Hacking" poteka tako, da naokoli razpošiljajo e-maile s pretvezo, da potrebujejo passworde. Od poslanih milijon e-mailov jim je kar 10% igralcev poslalo svoje passowrde :O
Človeška neumnost je torej tako velika, da sem sedaj popolnoma prepričan, da bo šel svet k vragu.

Izvedeli smo, da se da največ nafarmati 300.000 zlatnikv na uro.
Ima pa vsak kitajski farmer vsaj 100 računov, legalno kupljenih, ker pomeni, da je vsak farmar plačal vsaj 6000 dolarjev za vse te kopije iger. Zanimivo, da je rekel, da nikoli ne uporabljajo "hacknenih" računov. Kaj se dogaja s temi računi, ki so jih ljudje "poklonili" neznancem pa ni omenil.

Vse te kliente poganja hkrati, ker pomeni, da morajo kitajci imeti superračunalnike po kleteh, da lahko gonijo toliko klientov hkrati.
Vsi klienti tečejo 24 ur na dan in boti, ki jih sprogramirajo sami, delajo non-stop. Vidimo, da so kitajski farmerji tudi programerji.

Velik busines se obrača v tem poslu. Pravi, da cele družine kitajcev živijo od online iger, in to precej bogato, samo od farmanja. Sami pravzaprav ne igrajo iger ampak večino časa programirajo bote, posodabljajo skripte za njihovo delovanje in seveda prodajajo nafarmani denar preko ukradenih kreditnih kartic in ukradenih paypal računov.

Zanimivo pa je, da tega farmarja skrbi, ker je v Diablo 3, nafarmanega že preveč denarja in pričakuje ekonomski kolaps, ker je vse prepoceni. Ves zgrožen je omenil, da mu en Legendarni predmet prinese komaj 10 dolarjev, vse ostalo pa je tako rekoč brez vrednosti.
Torej imamo vsaj eno korist od njih. Njim gre zahvala, da se za slab milijonček zlatnikov lahko že tako dobro opremiš, da solo prideš čez Act 1 Inferno.

Zanimivo je še, da je omenil, da rabi samo 2 dni, da spravi en karakter od level 1 do level 60. Seveda je treba upoštevati, da za njega 2 dni pomeni 48 ur in ne samo kakšnih 6 ur kot za nas.

krneki ::

Meni se zdi, da je na voljo veliko več dobrih predmetov za majhen denar kot pred 3 tedni, ampak po drugi strani pa so se predmeti za inferno cruising zelo podražili. Do inferna lahko brez problema sfuraš, če zmečeš na kos opreme 5-20k.

detroit ::

Izi jst sm v royal cryptu dobu okol 500k na uro (sicer sm samo 3h huntou ker sm len ko fux) -rc je nerfan zdj, zdj se dela nightmare ali hell rune čez act3 siegebreaker dobiš okol 46k na 10min s hitrim DH.

Pa dokler ne nerfajo mogoče lahk hintnem tole:
MF do jaja pa act2 8quest- begining
greš na waypoint ancient path, in iščeš goblina od waypointa do checkpointa (vrh tistih kamnitih stopnic)
uzame ti lajk 1-2 minute. Goblin je lahko tam nek vmes oz včasih tudi dva (en vznožje stopnic en na vrhu). Wepni sux ker so do ene 900 dmg (dobil tudi 999,9 halberd ampak je 2hander) ampak ostali itemi so pa kar ok zelo dobri za napredovanje v act3. Jst sm si iz 17k 30k hp v 40k 33khp v dveh dneh nabil samo goblin (2x2h). Seveda moraš imeti high end Magic find (sam imam 210). Najbolje je da skličeš 3kolege in vsak v svoji instanci išče in ko najde goblina invita, tko dobiš na 1-2 min enga goblina za pofedlat.

trik je pa mal bolj bedn samo je pa act4 (če nimaš dostopa do act4 inferno seveda potem obstaja en trik kako ga dobit, s public gami). Greš v zadnji quest, waypoint colonnade, laufaš do nekega portala Spire something. Srečaš Maghdo, Kulla in uno ženo od nekega artisan klukca. Dva krat klikneš na enega od teh ki ga srečaš in ....
- maghda je ez postaviš se ZA tyreala in čakaš (barbarian pač udari samo enkrat na koncu, mage lahko dropa blizzarde in hydra venom, ali pač pali spelle)
- Kulle je mal težji ampak za maga je ez laufaš stran s teleporti tolk daleč da te ne vidi in se ustavi, droppaš hydre. Podobno z DH pač s tem samo streljaš na slepo bolj kot ne
- ženka ...ne vem niti ne probam oz. se ne splača probavat raje narediš re-run.
Skero

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: detroit ()

detroit ::

aja pa act4 "trik" ne dropa rare ampak same blue, ampak act4 blue wep > act2 yellow wep večino časa. Poleg tega pa lahko dobivaš legendaries
Skero

Vajenc ::

Zgleda, da je patch day, ker na USA serverju (kjer je moj barbar) ne dovoli prijave oz. javlja, da se bo nadgradilo, enako lahko torej pričakujete jutri na EU serverjih.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Izi ::

Gre za en manjši popravek 1.0.2c.
Maintenance serverjev so po lokalnem času opravljeni vsi v zgodnjem jutranjem času. V realnem času je to najprej Ameriški, takoj nato Azijski in takoj potem še Evropski.
Naše strežnike bodo menda vzdrževali med 5:00 in 6:00 jutri zjutraj.

Diablo III Patch 1.0.2c – v.1.0.2.9991

General

- If the authentication service is busy, the login checkbox will now wait at "Authenticating Credentials" until a player's login attempt can be processed. As a result, players should no longer encounter Error 37 when logging in.
- Achievements have been granted to players who previously completed their objectives, but were not correctly awarded completion credit.

Bug Fixes

- Fixed several crashes which occurred when clicking on player-generated item links in the game client


Tale omenjeni bug sem jaz doživel kar dvakrat. Ko nek player v chatu naredi link na svoj predmet se ob kliku na ta predmet klient včasih, sicer zelo redko, tako sesuje, da ga sistem enostavno vrže ven iz spomina in se znajdeš na namizju. Lepo, da so to uspeli popraviti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

detroit ::

jst tud in je bil link modr sploh ni kazal na item. Tako da so kitajci že pogruntal kako se drka ljudi v glavo
Skero

ABX ::

Znan exploit, otroci so ga kar ponosno linkali.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

BladE_ ::

Igra kdo barbara? Linkajte builde, kakšne statse imate, kakšen gear(1h, 2h, 2x1h..)... zakaj je vaš build dober? Čim več infomacij...
Akcija - Reakcija

subby ::

Jaz igram dual wield barbara, sicer sem začel komaj prejšnji vikend in nisem probaval še različnih bildov. Igram ga aoe/life steal, tko da več je sovražnikov, lažje mi je. Trenutni bild; najbrž bom danes rune in pasivce spreminjal, če se mi bo dalo.. nisem še vseh pogledal. Pa whirlwind bom mogoče zamenjal s kakšnim ranged napadom. Prav slabo mi rata, ko moram lovit določene mobe ki skoz bežijo.

švrk ::

Jst igram barbara, igram pa takole slika.
Inferno act1 brez kakršnih koli težav, act2 ne gre več dalje. Glede težavnosti so hudo zajebali, gledam malo opremo, pa tudi če investiram 30miljonov v update ni šanse da champione killam na act2. Skratka fail.

Kot vidiš na sliki igram Frenzy-maniac za killanje bossov sicer pa Frenzy-sidearm in temu primerno tudi uporabim Ground stomp- Wrenching smash, da throw axe cim vec damage naredi.
Brez Revenge- Vengeance is mine si praktično ne predstavljam igranja. Skratka zakon skill potegneš vse nase in se zdraviš+damage.
War cry- hardened wrath za dvig armorja ali pa impunity za reziste.
Passive skillsi so praktično vsi naravnani na defence še posebej, če igraš tako kot jaz brez ščita.

Vajenc ::

Tole je moj build, probal sem tudi druge kombinacije, pa mi je tale za infermo še najboljša, še vedno pa prepogosto crkujem za užitek v igri. Zdej sem raje na DH.

Edit: igram s ščitem in enchantress.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vajenc ()

Bolf3nk ::

blizz je začel banat ogromno folka... lepa


We recently issued a round of account suspensions and bans to several thousand Diablo(R) III players who were in violation of the Battle.net(R) Terms of Use for cheating and/or using botting or hacking programs while playing.

Matev ::

suer
bo več prostora za poštene

subby ::

tolk ni, da bi bla posledica manj lag spikov
sicer pa v mojem primeru tud siol dost priporome - zadnjič nisem mogel normalno igrat pa grem pingat siol... 24% izgubljenih paketkov

krneki ::

Kar se tiče igralnosti zarad laga se je zadne tedne zelo izbolšal. Zjutraj je tam pod 50ms, potem popoldne špica ene 150ms, pol pa spet zvečer okol 50ms. Laga se sploh ne opazi.

glistovje ::

a niso mal real money cene prizadete?

Killermode ::

a so ze odprl trgovanje?
preveru folk je prizadet!

Zgodovina sprememb…

Truga ::

En iz mojega EVE allianca je v 2h dneh zasluzil $400... Zdaj me ze ma da bi spil kupo :D

]Fusion[ ::

Kolko je na EU limit? 250€? :)
Potem predvidevam, da so "najboljši" item tam nekje :) Vsaj tak je blo v US.
Bom pa prevero, ko pridem domov...
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick

Killermode ::

ja 250€ so najbolsi itemi.

BALAST ::

V Ameriki se je cena zlata na sivem trgu znižala s 8-9$ (1M gold) na 5-6$ (1M gold), tako nekateri gold farmerji, ki farmajo zmernih 5M gold/h uro zaslužijo okoli 25-30$ na uro.
(poznam pa tudi take ki farmajo 10M gold/h, vse to brez botov, je pa res da uporabljajo skripto za equip magic find gear tik preden padejo eliti ali boss)

Ko bodo pa še "legalno" integrirali v RMAH trgovanje direktno D3 golda za USD, se bo verjetno celotna ekonomija zrušila oz. uravnotežila.

Glavni zaslužkar pri transakcijah je pa PayPal, ki pobira 15% provizije na vsako transakcijo.
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

glistovje ::

100k golda = 25 cent

jijetelu ::

A je to to (mojih 5min o igri)?

V celotnem Akt IV Hell sem dobil 2 rare itema (kolega pa 3 v cooop 2players game), oba useeles za 3 različne klase, MO/DH/WI
V cca 170 urah igranja (LVL 60 DH in WI) sem dobil 2 legend itema, oba omembe ne vredna. Po cca. 10 urah igranja Inferno Akt 1, nisem dobil niti enega uporabnega orožja rare levela za bilokaterega od MO/DH/WI, s katerim bi delal več kot 10dmg, ker z manj je trenutno itak brezveze igrat. Opazil sem da so namreč popravili oz. spremenili Elite pently, kar trenutno pomeni tudi da hxtra health / shielding oz. inv. minons = g.g.

In zdej se pričakuje od mene da skeširam nekaj 100 EUR za opremo oz. da igram nadalnjih 100 ur Shattered Crown (že po zdenjšnjih "samo" 5 ponovitvah se mi začne zehat) da bi lahko potencialno nadalnjeval "isto" igro na težji težavnostni stopji ?

Hvala lepa Blizzard, je cel kup drugih iger na tržišču, ki bodo nudile dejansko zabavo. (btw. slučajno kdo kupi Diablo 3).

ABX ::

Fora je v tem da najboljše iteme dobiš samo na koncu Inferna, za prilest do tam pa moreš biti mazohist in kensai-ninja.

Navadi mobi od Act 2 naprej te one-shotajo iz range-a in se ti more res dat da igraš na tako bolani stopnji. Sej ne da se ne da, ampak zame to ni več zabavno.

Jaz sem nehal igrat diablo3, ga bom spet probal ko pride ven patch 1.03, če me ne bo potegnil bom prodal account.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ABX ()

]Fusion[ ::

Barb clears acts 1,2,3 with 1million gold worth of gear
Očitno ni taki problem inferno, samo skill rabiš :P
Sicer še nisem pogledal videotov, tak da ne vem kaj točno dela :)
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick

ahac ::

Hvala lepa Blizzard, je cel kup drugih iger na tržišču, ki bodo nudile dejansko zabavo. (btw. slučajno kdo kupi Diablo 3).

Torej se pri igranju nisi zabaval, ampak si kljub temu igral tolk časa, da si prišel tolk daleč kot si? 8-O
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

jijetelu ::

Do sedaj sem se dejansko zabaval, kar precej, ker drugače ne vidim sploh smisla da bi "zapravljal prosti čas" za nekaj kar ni zabavno.

Osebno me težavnost kot taka sploh ne moti. Dejansko sem preigral cel Hell z 90% opreme iz Nightmare oz. Normal. Amprak, kar so danes naredili kompletno onemogoča nadalnje igranje, v kolikor ne daš dovolj dmg., pa lahko imaš še tak skill, voljo ali mazohistične želje.

Po določenem času fighta z Elite sovražniki dobiš smrtno glavo in pač "umreš". Ta smrtna glava je še do včeraj zginila, če si šel ven iz prostora oz. v mesto. Od danes naprej pa zgine samo, če počakaš toliko časa (v mestu oz. izven prostora) da se sovrag kompletno poheala. In če imaš sovraga (npr. extra health / shielding) zraven katerega lahko stojiš in cel čas stiskaš max. dmg abliity, ki ga premoreš in sovrag v tem času ne umre, zaključiš igro. Čez čas pač pride, da je teh kombinacij toliko, da enostavno več ne moreš igrat ....

Osebno, če dobim orožje, bilokašne, ne za barbara (ker itak samo to dobivam) z cca 700dmg, bi se lahko celo dalo igrat naprej, amprak očitno nimam te "sreče" da bi dobil to v nekem normalnem igralnem času.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jijetelu ()

ahac ::

Če bi tudi najtežja težavnost bila tolk easy, da bi jo vsak lahko obrnil... potem bi bilo pa veliko ljudi, ki bi se pritoževal, da je prelahko.
btw: d3 -> d2 reverse patch notes
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Tr0n ::

In, ste ze kaj zasluzli z RMAH? :)
««
29 / 157
»»